Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Σεπτεμβρίου 2018

Στην κορυφή με νίκη επί της Ντιναμό (2010)

Σαν σήμερα στις 30/9/2010, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σε παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League της περιόδου 2010-2011...

Ο Δικέφαλος με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο του, μπροστά σε 25.000 θεατές(23.000 τα εισιτήρια), με άμυνα από γρανίτη και κοντά τις γραμμές, πήρε τη νίκη με 1-0 και βρέθηκε μόνος πρώτος στη βαθμολογία του ομίλου!

Όλα θύμιζαν....Σάντος! Παρότι ο ΠΑΟΚ ήταν μέτριος -ειδικά στο πρώτο ημίχρονο- ήταν άψογος τακτικά και αμυντικά, με αποτέλεσμα να κρατήσει εύκολα το μηδέν και να χρειαστεί ένα καλοεκτελεσμένο στημένο για να πάρει το πολύτιμο τρίποντο! 

Η ομάδα θύμιζε ΟΜΑΔΑ με αλληλοκάλυψη, διάθεση και πειθαρχεία με αποτέλεσμα να μην στοιχίσει η εμφανής κούραση πρωτοκλασάτων παιχτών μας. Πολύ καλή εντύπωση έκανε η ομάδα της Ντιναμό που έδειξε ότι η νίκη της επί της Βιγιαρεάλ δεν ήταν καθόλου τυχαία.
Οι παίκτες του Δερμιτζάκη αφού σπατάλησαν ένα ημίχρονο, μπήκαν πιο αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και χάρη σε μια προβολή του Ίβιτς στο 56ο λεπτό, πέτυχαν το γκολ που έκρινε τον αγώνα.

Η Ντιναμό παρατάχθηκε με στόχο το μηδέν στην άμυνα κάτι που το κατόρθωσε στο πρώτο ημίχρονο κλείνοντας κάθε διάδρομο προς την εστία του Κελάβα.

Σχεδόν αλάνθαστος ο Γάλλος διαιτητής έκανε τον Ρουκάβινα να είναι εκτός παιχνιδιού, καθότι "ο αήττητος", δεν είχε συνηθίσει σε τέτοιες διαιτησίες μέσα στην Τούμπα ως παίχτης του Παναθηναϊκού
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί (16' Σακελλαρίου), Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο, Ελ Ζαρ (80' Σαλπιγγίδης), Τσιρίλο (62' Ζουέλα), Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σνάουτσνερ.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Χαλίλχοτζιτς): Κελάβα, Ιμπάνιεζ (77' Μοράλες), Ετό (71' Τόματσεκ), Σαμίρ, Βρσάλικο, Τσάγκο, Μπάντελι, Μπίσκαν, Κουφρέ, Τονέλ, Ρουκάβινα (83' Μπετσιράι).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4