Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

27 Σεπτεμβρίου 2018

Διπλό με ανατροπή στο Περιστέρι! (2015)

Σαν σήμερα στις 27/9/2015, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο Περιστέρι με 2-1 τον Ατρόμητο, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ 63'... 

Περίπου 500 οπαδοί του Δικεφάλου βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου και στήριξαν τις προσπάθειες των παικτών μας και στα 93 λεπτά της αναμέτρησης!

Αρκετοί από αυτούς πέρασαν μια απίστευτη ταλαιπωρία, καθώς μπήκαν στο ματς στο 40', εξαιτίας προβλήματος στο σύστημα εκτύπωσης εισιτηρίων (;)... Αυτό τουλάχιστον ήταν η επίσημη δικαιολογία των υπεύθυνων...
Ο Τούντορ παρέταξε τον ΠΑΟΚ με 3-4-2-1 έχοντας τους Όλσεν κάτω από τα δοκάρια, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλα στην άμυνα, Κωνσταντινίδη, Σάμπο, Τζιόλη, Ροντρίγκες, στη μεσαία γραμμή, Μακ - Ροντρίγκες μπροστά τους και τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Δικέφαλος προσπάθησε από την αρχή να επιβάλλει το ρυθμό του απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε διάθεση να παίξει παιχνίδι υπομονής και πρέσαρε αρκετά στη μεσαία γραμμή...

Στο 9' έγινε μια φάση που σήκωνε πολλή κουβέντα! Ο Ροντρίγκες σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού, αλλά ο ρτέφερι δεν έδωσε το πέναλτι αν και είδε τη φάση.

Στο 25' χάθηκε η καλύτερη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μισό του αγώνα, όταν μετά από γύρισμα του Μακ, ο Κλάους βρήκε αέρα από εξαιρετική θέση!

Στο 33', φοβερό μακρινό σουτ του Κάτσε, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γκορμπούνοφ και άουτ.
Ο Ατρόμητος μετά το 35' ισορρόπησε το παιχνίδι, μάζεψε το ποσοστό κατοχής του ΠΑΟΚ, αλλά δεν απείλησε σε καμία περίπτωση.

Στην επανάληψη η εικόνα του ματς άλλαξε. Οι γηπεδούχοι, εγκατέλειψαν το αμυντικογενές παιχνίδι τους και στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή τους στο ματς, προηγήθηκαν στο σκορ με σουτ του Ούμπιντες έξω από την περιοχή, σε φάση που η άμυνά μας δεν αντέδρασε όπως θα έπρεπε, αφήνοντας ακάλυπτο τον σκόρερ...

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με κοντινή προβολή του Μπερμπάτοφ (με γόνατο) στο 72' και πήρε τη νίκη στο 90', με γκολ του Μακ! Μετά από κόρνερ του Κάτσε, ο Μπερμπάτοφ βρήκε αέρα, η μπάλα στρώθηκε στον Μακ που από το ύψος του πέναλτι εκτέλεσε τον Γκορμπούνοφ.

Η ομάδα για 2η συνεχόμενη αγωνιστική κέρδισε με ανατροπή, δείχνοντας χαρακτήρα και παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης...
Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Κοντοές, Γοδόι, Φυτανίδης, Στόιτσεφ (46' Πίτου Γκαρσία), Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Ούμπιντες, Μπρίτο (59' Λε Ταλέκ), Ναπολεόνι.

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Βίτορ (71' Σάμπο), Κόστα, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης (59' Μπερμπάτοφ), Κάτσε, Τζιόλης, Ροντρίγκες, Μακ, Πέλκας, Αθανασιάδης (64' Ζάιρο).

.......................................................

Ο Ιγκόρ Τούντορ φανερά ικανοποιημένος. μετά το διπλό στο Περιστέρι, στάθηκε στις δηλώσεις του στην ψυχή που έβγαλαν οι παίκτες του για να φτάσουν στην επιτυχία!
Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το χρόνο που χρειάστηκε η ομάδα να γυρίσει το σκορ: "Το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό αν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο, Συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις στο ποδόσφαιρο να σκοράρει ο αντίπαλος με μία ευκαιρία, αλλά καταφέραμε και το γυρίσαμε και αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους".

Για την ανατροπή: "Αν έχεις την σωστή νοοτροπία σε κάθε παιχνίδι μπαίνεις για να πάρεις τη νίκη και όσο κερδίζεις αυτό σε βοηθά. Το ποδόσφαιρο είναι περίεργο άθλημα, δείξαμε χαρακτήρα, καρδιά και γυρίσαμε ένα τέτοιο παιχνίδι".

Για το γεγονός ότι η ομάδα έχασε πολλές ευκαιρίες: "Δεν με ανησυχεί. Μακάρι όλα τα παιχνίδια να είναι έτσι και η ομάδα μου να δημιουργεί τις ευκαιρίες, ακόμη και δεν μπορούμε να σκοράρουμε εύκολα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ανοικτό, μείναμε με τρεις παίκτες πίσω, αλλά το ποδόσφαιρο μας έδωσε στο δεύτερο ημίχρονο, αυτό που δεν μας έδωσε στο πρώτο με την υπεροχή που έχουμε και δεν μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ".

Για τα δύο επικείμενα παιχνίδια κόντρα σε Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό: "Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι, πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για αυτά τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια που έχουμε πλέον μπροστά μας".

Για την κούραση: "Υπήρχε μία κούραση, αλλά όταν μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία το αποτέλεσμα σε ξεκουράζει. Υπάρχει χρόνος μεταξύ των αγώνων, έχουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι θα αντέξουν".

Για τον Μπερμπάτοφ: "Θα αλλάξω την τακτική μου που δεν σας λέω πάντα την ενδεκάδα και θα σας πω ότι την Πέμπτη θα είναι στη βασική ενδεκάδα".

Για την στιγμή έντασης που είχε με τον Κοντοέ: "Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω στο πρωτάθλημα, πολλές φορές ο αντίπαλος να μην μπαίνει να παίξει, αλλά να κερδίζει χρόνο, αλλά είναι κάτι που τελείωσε και δεν έχει σημασία".

..............................................

Ο Γκάρι Ροντρίγκες μίλησε μετά το διπλό του Δικεφάλου επί του Ατρόμητου, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε και κέρδισε δίκαια.
Αναλυτικά τα όσα είπε ...

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 επί του Ατρόμητου: "Ξέραμε ότι θα παίζαμε σε μια πολύ σκληρή έδρα και ότι ο Ατρόμητος είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Είχαμε προετοιμαστεί καλά. 

Είναι μια σπουδαία νίκη και αυτοί οι 3 βαθμοί κόντρα στον Ατρόμητο είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Αποδείξαμε ότι μπούμε να παίξουμε το ίδιο καλά και εκτός έδρας. Παίζουμε ομαδικά και καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι".

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: "Παίζουμε για να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα. Πιστεύω ότι έχουμε μια καλή ομάδα και ότι θα τα καταφέρουμε Σε κάθε παιχνίδι δίνουμε τα πάντα για να κερδίζουμε. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια".

Για τον Μπερμπάτοφ: "Είναι ένας πολύ καλός και έμπειρος παίκτης και βοηθάει την ομάδα. Είναι σημαντικό να μας μεταδώσει την εμπειρία του".

Για τους αγώνες που ακολουθούν κόντρα στην Ντόρμουντ και στον Ολυμπιακό: "Μου έχουν μιλήσει για το ντέρμπι. Παίζουμε στην έδρα μας με τον Ολυμπιακό. Έχουμε για να προετοιμαστούμε για αυτό το μεγάλο παιχνίδι. 

Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Όσο για την Ντόρτμουντ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά στην Τούμπα μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο".

......................................................

Ο Δημήτρης Πέλκας σε δηλώσεις του επεσήμανε πως, η νίκη επί του Ατρόμητου θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα ενόψει Ντόρτμουντ και Ολυμπιακού.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Η σημερινή ήταν μία πολύ σημαντική νίκη μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα για να κάνουμε τη ανατροπή και να πάρουμε το παιχνίδι. Συνεχίζουμε με συγκέντρωση για το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Πέμπτης. 

Έχουμε μπροστά μας μια βδομάδα με δύο δύσκολα παιχνίδια. Πρώτα σκεφτόμαστε την Ντόρτμουντ. Είναι πολύ δύσκολο αυτό το παιχνίδι, γιατί ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι. Ασφαλώς για εμάς είναι πολύ καλό για την ψυχολογία μας που γυρίσαμε το ματς στο Περιστέρι και φτάσαμε στη νίκη σε 30 λεπτά...

Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας για να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο και σε μία φάση που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δεν είναι καλό που με λίγες φάσεις δεχθήκαμε γκολ! Αυτό θα πρέπει να το διορθώσουμε".

Όσο για τη συνέχεια: "Κοιτάμε τη Ντόρτμουντ. Το ματς της Πέμπτης θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4