Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Σεπτεμβρίου 2018

Ντουμπλάρισε τις νίκες επί της Lokomotiv (1999)

Σαν σήμερα στις 30/9/1999, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα την Lokomotiv Tbilisi, στον επαναληπτικό αγώνα του α' γύρου του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ της περιόδου 1999-2000...

Ο Δικέφαλος με τον Άρι Χάαν στον πάγκο του, μπροστά σε μόλις 3.000 θεατές (2.399 τα εισιτήρια) στη ρεβάνς του εντυπωσιακού 0-7 που είχαμε φέρει στη Γεωργία, ντουμπλάρισε τις νίκες επικρατώντας με 2-0. 
Αυτό ήταν το 60ό ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, με την μάδα στα 30 που έδωσε σαν γηπεδούχος να μετράει 17 νίκες, 8 ισοπαλίες και 5 ήττες.
 
Το μεγάλο σκορ του πρώτου αγώνα επέτρεψε τον Ολλανδό προπονητή μας να κάνει πολλές αλλαγές στην 11άδα θέλοντας να ξεκουράσει βασικούς παίκτες. Αυτοί πάντως που πήραν φανέλα βασικού δεν έπεισαν, με την ομάδα να αντιμετωπίζει προβλήματα κυρίως στην αμυντική της λειτουργία.

Έχοντας σκόρερ τον Βαλέντσια στο 52΄με πέναλντι (ανατροπή του Καφέ από τον Bakradze) και τον Σαλπιγγίδη στο 87΄, ο ΠΑΟΚ πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ όπου αντιμετώπισε την πορτογαλική Μπενφίκα, σε μια συναρπαστική σειρά αγώνων.  
 
Ξεχώρισαν από πλευράς ΠΑΟΚ οι Κόβιτς και Καραδήμος.
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κόβιτς, Χασιώτης, Ζαφειρίου, Κουλακιώτης, Τετράτζε (60΄Φραντζέσκος), Μαχαιρίδης (60΄Νάγκμπε), Βρύζας (60΄Σαλπιγγίδης), Τουρσουνίδης, Βαλέντσια, Καφές , Καραδήμος.

Lokomotiv Tbilisi: Aslanadze, Kobuladze, Chikhradze, Bakradze, Balashvili, Melkadze (65' Barnov), Katsiashvili, Mikadze, Chomakhidze (89' Gvelesiani), Shavgulidze (83' Beratze), Kebadze.
 
Δηλώσεις:
 
Άρι Χάαν: "Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Όμως μετά το σκορ του πρώτου αγώνα, ακόμη και τη βασική ομάδα να χρησιμοποιούσα δε θα άλλαζε κάτι".
 
Μαχαράτζε: "Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να αγοράζει παίκτες ενώ εμείς πουλάμε!"



Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4