Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Σεπτεμβρίου 2018

Πρόκριση σε παιχνίδι αγγαρεία στην Εύβοια (2004)

Σαν σήμερα στις 22/9/2004, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Λήλαντα Βασιλικού, στον επαναληπτικό αγώνα της α' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας της περιόδου 2004-2005...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, κατέβηκε στην Εύβοια, έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων που είχε γίνει στις 11/9/2004 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 4-0.

Ήταν το σημαντικότερο παιχνίδι που έδωσε στην ιστορία της η ομάδα της Εύβοιας, κάτι που καταγράφηκε και στις δηλώσεις του τεχνικού της Γιώργου Λάμπρου!
Στον αγώνα ρεβάνς που έχει σαν σήμερα, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, με τον ΠΑΟΚ να κλειδώνει την πρόκριση στον επόμενο γύρο, χωρίς πάντως να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο.

Ο Δικέφαλος πραγματοποίησε μια πολύ κακή εμφάνιση, σε αντίθεση με τους μαχητικούς γηπεδούχους που προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ και να σημειώσουν μια ιστορική γι΄αυτούς νίκη!

Οι προσπάθειές τους όμως σταματούσαν στον πολύ καλό εκείνη τη μέρα Ντάνι Φερνάντες. Ο Άγγελος Αναστασιάδης τόσο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, όσο και μετά το τέλος της, ήταν έξω φρενών με την απόδοση των παικτών του.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟK: Φερνάντες, Καρυπίδης, Κουτσόπουλος, Βανγκελί, Βόκολος (46 Χασιώτης), Αμαφούλε (66' Γιασουμή), Χάγκαν, Λουκά, Ζησόπουλος, Θεοδωρίδης (72' Χριστοδουλόπουλος) και Γαρπόζης.

Λήλας Βασιλικού: Καρκάνης, Μπόκαρης, Μπριλάκης, Δημητρίου, Γούναρης, Τσαλιαγκός, Μυλωνάς (79' Σαρρής), Γίγας, Ηλίας, Γκίκας (75' Γιώργου) και Γκούμας.

* Στην 63η διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας 2004-05 μετείχαν συνολικά 66 ομάδες (16 Α' εθνικής, 16 Β' εθνικής και 34 Γ' εθνικής κατηγορίας). Διεξήχθη σε 6 γύρους, συμπεριλαμβανομένου του τελικού. Για την κλήρωση του πρώτου γύρου ορίστηκαν ως επικεφαλής οι ομάδες της Α' και Β' εθνικής, ώστε να αντιμετωπίσουν τις ομάδες της Γ' εθνικής, πράγμα που σήμαινε ότι ήταν αδύνατο να τεθούν αντιμέτωπες ομάδες προερχόμενες από την ίδια αγωνιστική κατηγορία.

* Και επειδή οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν κάτι για την ομάδα, διαβάστε... O ποδοσφαιρικός σύλλογος Λήλας Βασιλικού ιδρύθηκε στις 19 Αυγούστου 1957 στο Βασιλικό του Δήμου Ληλαντίων της Εύβοιας. 

Το πλήρες όνομα της ομάδας είναι Αθλητικός Όμιλος Φιλάθλων Βασιλικού "Ο ΛΗΛΑΣ" και τα χρώματά της είναι το κυανό και το λευκό.

Ως έδρα του χρησιμοποιεί το γήπεδο Βασιλικού χωρητικότητας περίπου 2.500 θεατών. Πήρε το όνομά του από το Ληλάντιο Πεδίο και τον ποταμό Λήλαντα που αποτελούσαν την εύφορη κοιλάδα, όπου "ότι έσπερνες φύτρωνε".

* Στην αρχική εικόνα, ο Ζησόπουλος σε μια προσπάθειά του ...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4