Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Σεπτεμβρίου 2018

Φιλική νίκη με ανατροπή επί της Βέροιας! (1966)

Σαν σήμερα στις 25/9/1966, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε σε φιλικό παιχνίδι την Βέροια, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της σεζόν 1966-1967... 

Ο Δικέφαλος με τον Νίκο Πάγκαλο στον πάγκο του, μπροστά σε 8.000 θεατές, πήρε τη νίκη με 3-2, φτάνοντας σε αυτήν με ανατροπή, καθώς μόλις στο 12', βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2.

Η Βέροια προηγήθηκε στο 3' με τον Παπαδόπουλο που απέφυγε δύο αμυντικούς μας και με δυνατό σουτ νίκησε τον Σαββουλίδη και διπλασίασε τα τέρματά της στο 12' με τον Μήττα που εκμεταλλεύτηκε λάθος του Μήτρακα, αιφνιδιάζοντας πλήρως τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος ξαναμπήκε γρήγορα στο ματς, όταν στο 17', ο Μήτρακας πραγματοποίησε σέντρα ακριβείας στο κεφάλι του Γιακουμή και αυτός μείωσε σε 2-1.
Η ισοφάριση ήρθε για τον ΠΑΟΚ στο 29', όταν Γιακουμής – Μαχαιρίδης συνδυάστηκαν και ο τελευταίος με σουτ σημείωσε το 2-2, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, όταν ακούστηκε το χαρακτηριστικό σφύριγμα του διαιτητή Κατσούρα.

Εξαιρετικό παιχνίδι και στο δεύτερο 45λεπτο, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για γκολ, κάτι που τελικά πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο 75', όταν μετά από σέντρα του Αφεντουλίδη, ο Φουντουκίδης με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-2.
Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Μήτρακας, Φουντουκίδης, Γιακουμής, Νικολαΐδης και από τη Βέροια οι Κουσουλάκης, Θεωδορίδης, Μήττας.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Σαβουλίδης, Μήτρακας, Φουντουκίδης, Τάτσης, Μουρατίδης, Βασιλειάδης (Μαχαιρίδης), Γιακουμής, Νικολαΐδης, Κοντογιώργος, Χαραλαμπίδης, Αφεντουλίδης.

Βέροια: Σαμαράς (Μασάδης), Ουλσουζίδης, Τσιρέλας, Κουσουλάκης, Θεοδωρίδης, Μιχαηλίδης, Μήττας, Γαϊτάνος, Παπαδόπουλος, Ζηβόντσης, Κεφαλίδης.

* Στην αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1966-1967.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4