Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

27 Σεπτεμβρίου 2018

4η αγωνιστική η πρώτη νίκη της σεζόν 1997-98

Σαν σήμερα στις 27/9/1997, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα την Καλαμάτα, σε παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος της περιόδου 1997-1998...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, μπροστά σε 6.000 θεατές (4.861 τα εισιτήρια), πήρε μια εύκολη νίκη, επικρατώντας της πελοποννησιακής ομάδας με το ευρύ 4-0!

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό ο Κώστας Φραντζέσκος με δυνατό ευθύβολο σουτ, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων.
Και ενώ όλοι περίμεναν μια ανάλογη καλή συνέχεια για τον ΠΑΟΚ, η ομάδα δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και το σφύριγμα του διαιτητή Μπίκα για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, έφερε γκρίνια στις εξέδρες της Τούμπας!

Ο λόγος της γκρίνιας είχε να κάνει με το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν είχε καταφέρει ακόμη να γευτεί τη χαρά της νίκης εκείνη τη σεζόν και στο παιχνίδι με την Καλαμάτα ... δεν έπειθε!

Σημειώστε πως ο Δικέφαλος μετρούσε ως τότε στο πρωτάθλημα: 0-0 στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ στην Τούμπα, ήττα με 2-1 στο Ηρακλειο από τον ΟΦΗ τη 2η αγωνιστική και ισοπαλία 1-1 με την Ξάνθη στην Τούμπα την 3η αγωνιστική ...

Στην επανάληψη πάντως η τάξη αποκαταστάθηκε καθώς στο 61ο λεπτό, ο Σπύρος Μαραγκός, μετά από μπαλιά του Κομίνχες, βγήκε τετ α τετ με τον Άντο και έκανε το 2-0, για να έρθει στο 69' ο Ζουμπούλης με κοντινή προβολή να σημειώσει το 3-0 (αρχική εικόνα).
Δευτερόλεπτα νωρίτερα, το φάουλ του Φραντζέσκου, είχε σταματήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Καλαμάτας.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 88ο λεπτό από τον Πάολο Κομίνχες που πήρε την μπαλιά του Φραντζέσκου και «εκτέλεσε» τον Άντο...
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Κολομπούρδας, Τασιόπουλος, Ολιβάρες, Ζαφειρίου (66' Βελής), Μαραγκός, Νάγκμπε, Φραντζέσκος, Τουσουνίδης (62' Ζουμπούλης), Κομίνχες, Βρύζας (46' Σιδηρόπουλος).

Καλαμάτα: Άντο, Μπαστιος, Μπλέτσας (75' Γκαρόζης), Καραϊσαρίδης, Κωστούλας, Μικές, Μπελεβώνης, Χάγκαν, Κουτσουρές, Σάμπσον (80' Σοφιαδέλης), Κάρλσον (75' Γκιαν).

* Τη σεζόν 1997-1998 o ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του (όπως και στο μισό της προηγούμενης σεζόν), τερμάτισε στην 4η θέση με 70 βαθμούς, έχοντας σε 34 ματς, 21 νίκες - 7 ήττες - 6 ισοπαλίες και τέρματα 74-41.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4