Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Αυγούστου 2018

Νίκη επί του Ηρακλή με Χατ Τρικ του Μίετσελ (2006)

Σαν σήμερα στις 26/8/2006, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στη Τούμπα τον Ηρακλή, σε παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, της περιόδου 2006-2007...

Ο Δικέφαλος με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου στον πάγκο του, πήρε τη νίκη με 3-1, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Μάρτιν Μίετσελ. 

Ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά, όμως μεσοεπιθετικά δυσκολευόταν ιδιαίτερα παρά το χατ τρικ του Πολωνού στράικερ της ομάδας μας. 

Το σκορ άνοιξε στο 27', στην πρώτη επίσκεψή μας στην περιοχή του Αμπάρη, όταν μετά από σέντρα του Χαραλαμπίδη, ο Ζεγκόρια πήρε την κεφαλιά και ο Μίετσελ μέσα από έναν όμιλο αμυντικών, πετάχτηκε και άνοιξε το σκορ!

Στην επανάληψη ο Ντουμιτρέσκου πέρασε τον «Μπίδη» στα δεξιά της επίθεσης και με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο, και συγκεκριμένα στο 47', ο «Μπίδης» βρήκε τον Μίετσελ στην καρδιά της άμυνας του Ηρακλή, στην πλάτη του Μαυρογεννίδη και αυτός με κεφαλιά ψαράκι σημείωσε το 2-0.

Ο Ηρακλής μείωσε στο 56΄με κεφαλιά του Ερέρα, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1 στο 64' με σκόρερ και πάλι τον Μίετσελ, που εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της άμυνας των φιλοξενούμενων!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Κωνσταντινίδης, Μπαρκαουάν, Ρεμπόσιο, Ζεγκάρα (59' Μπαλάφας), Ζαγοράκης, Χαραλαμπίδης, Γκονζάλες (46' Ηλιάδης), Μελίσσης, Μίετσελ, Γιασεμάκης (72' Τόργκελε).

Ηρακλής: Αμπάρης, Παπαζαχαρίας, Μαυρογεννίδης (90' Παπαποστόλου), Σνάουτσνερ, Κατσαμπής, Πουρσανίδης (63' Αλέκου), Πρίττας (46' Ρίβας), Γεωργιάδης, Ερέρα, Επαλέ, Λαβάλ.

Δηλώσεις προπονητών:

Ίλιε Ντουμιτρέσκου: «Ο κόσμος και οι παίκτες ήθελαν τη νίκη. Είμαι περήφανος που προπονώ μια ομάδα με τέτοιο κόσμο. Ξέραμε ότι ο αντίπαλός μας διαθέτει έμπειρους παίκτες και αν τους δώσεις χώρο μπορεί να σε στριμώξουν. Προσέξαμε να διατηρήσουμε την ισορροπία στον χώρο του κέντρου. 

Οι αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησαν την ανάπτυξη της ομάδας, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι δε χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, όταν δεχτήκαμε το γκολ. Από την αρχή είπα στους παίκτες μου ότι θέλω πειθαρχία και να δουλεύουν σκληρά. Ειδικά στις στημένες φάσεις κάναμε πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις».

Σάββας Κωφίδης: «Χάσαμε πολύ εύκολα το παιχνίδι και αυτό φάνηκε από τα τρία γκολ που δεχτήκαμε, χωρίς να πιεστούμε ιδιαίτερα. Ελέγχαμε τους χώρους, όμως η αμυντική συμπεριφορά ήταν άσχημη. Όταν είχαμε την κατοχή της μπάλας ήμασταν αργοί και κάναμε πολλά λάθη. Όταν μια ομάδα κάνει τέτοια λάθη, σημαίνει έλλειψη συμπεριφοράς».

* Τη σεζόν 2006-2007, ο ΠΑΟΚ με πολλά προβλήματα στην πλάτη του, τερμάτισε στην 6η θέση έχοντας 45 βαθμούς, με τέρματα 32-29. Συνολικά μέτρησε 13 νίκες, 6 ισοπαλίες, 11 ήττες.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Ρουμάνο Ίλιε Ντουμιτρέσκου, ακολούθησε ο Σέρβος Μόμτσιλο Βούκοτιτς και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος πήγε την ομάδα ως το τέλος της σεζόν...

* Στην αρχική εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, της περιόδου 2006-2007, όπως είχε παραταχτεί σε παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4