Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

17 Αυγούστου 2018

Φιλική νίκη με Ηρακλή, ο ΠΑΟΚ του Σκότσικ (1984)

Σαν σήμερα στις 17/8/1984, ο μετέπειτα πρωταθλητής ΠΑΟΚ, αντιμετώπισε σε φιλικό προετοιμασίας, εκτός έδρας τον Ηρακλή ...

Ο Δικέφαλος με τον Βάλτερ Σκότσικ στον πάγκο του πήρε τη νίκη με 1-2, πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση, καθώς φάνηκε περισσότερο έτοιμος από τους γηπεδούχους.
Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση ανήκε στον Ηρακλή, καθώς στο 6ο λεπτό ο Παπαδόπουλος έχασε την ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 8' ο Σκαρτάδος απάντησε στις ευκαιρίες, χωρίς να καταφέρει να νικήσει τον Γκεοργκίεφ.

Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό, με κεφαλιά του Δαμανάκη μετά από κόρνερ του Βασιλάκου, στο 30' ο Γκρέτερσον είχε δοκάρι, κάτι που συνέβη και στο 32' για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, με πρωταγωνιστή τον Κωστίκο.
Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή και στην επανάληψη και στο 65ο λεπτό, ο Γιάννης Ψαρράς, με ωραία ατομική προσπάθεια σημείωσε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε ο Ηρακλής ήταν να μειώσει στο 81ο λεπτό με τον Ισλανδό Γκρέτερσον.

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Τσουρέλας, Αλαβάντας, Ψαρράς, Δαμανάκης, Πάπριτσα και από τον Ηρακλή οι Γκρέτερσον, Γκεοργκίεφ, Ορφανίδης.
Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Γκεοργκίεφ, Ζήφκας, Ορφανίδης (46' Πανταζής), Περγαμηνός, Ξανθόπουλος, Γαλατίδης, Γκρέτερσον, Παπαϊωάννου (46' Καραΐσκος), Παπαδόπουλος, Χατζηπαναγής, Κωφίδης.

ΠΑΟΚ: Παντέλης (46' Τερζής), Τσουρέλας, Ιωσηφίδης (46' Μπανιώτης), Γιούρισιτς, Αλαβάντας, Σκαρτάδος, Δαμανάκης (46' Αλεξανδρίδης), Ψαρράς, Πάπριτσα, Βασιλάκος (46' Σίγγας), Κωστίκος.
* Στην παρακάτω εικόνα, μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1984-1985.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4