Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

17 Αυγούστου 2018

Νίκησε τον Άρη σε φιλικό, με Κούδα - Κωστίκο (1983)

Σαν σήμερα στις 17/8/1983, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Άρη, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της σεζόν 1983-1984...

Μπροστά σε 18.000 θεατές (16.679 τα εισιτήρια), ο Δικέφαλος με τον Γιώργο Κούδα σε μεγάλα κέφια, πήρε τη νίκη με 2-0, χάρη σε γκολ που σημειώθηκαν στο δίλεπτο 54'-56'.
Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος της αναμέτρησης στο πρώτο μισάωρο, ήταν η ομάδα που απειλούσε να σημειώσει κάποιο γκολ, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι αρκούνταν σε ένα καθαρά παθητικό παιχνίδι, από το οποίο προσπάθησαν να ξεφύγουν στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου 45λέπτου.
Στο 19΄ο Βασιλάκος σε άδεια εστία σούταρε άουτ (!) και στο 25' ίδια τύχη είχε η κεφαλιά του Κωστίκου. Στο 40' ο Παντζιαράς πρόλαβε και σταμάτησε τον Κούδα που έμπαινε απειλητικά στην περιοχή του, ενώ ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο απείλησε στο 37' με κοντινό σουτ του Χατζηαντωνίου, που έστειλε την μπάλα άουτ!
Στο 56' ο Κούδας εκμεταλλεύτηκε κακή εκτίμηση της φάσης από τον Μιχαλίτσιο και έγραψε με δυνατό σουτ το 1-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Κωστίκου να σκοράρει, με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Βασιλάκου.
Κούδας, Αλαβάντας, Σίγγας οι καλύτεροι από πλευράς ΠΑΟΚ, ενώ από τον Άρη ξεχώρισαν οι Σεμερτζίδης, Δουλγεράκης, Χατζόγλου.
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Φούρτουλα, Σκαρτάδος (46' Αποστόλου), Αλαβάντας, Ψαρράς, Μπανιώτης (56' Αποστολίδης Θ.), Σίγγας (76' Δαμανάκης), Αλεξανδρίδης, Γεωργόπουλος, Βασιλάκος (65' Τρίμχολντ), Κούδας (65' Τσουρέλας), Κωστίκος.

Άρης: Παντζιαράς, Χατζόγλου (46' Αντωνιάδης), Τζιφόπουλος, Βένος, Μιχαλίτσιος (71' Πασιαλής), Σεμερτζίδης, Ζήνδρος, Σαββίδης (46' Βόσδου), Χαραλαμπίδης, Ζελελίδης (46' Περιστερόπουλος), Δουλγεράκης.

* Από πλευράς ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι ο Χρήστος Δημόπουλος. Ο λόγος της απουσίας του είχε να κάνει με την τιμωρία που του επέβαλε ο Παλ Τσερνάι, καθώς ο παίκτης άργησε –κατά ένα λεπτό!- να πάει στο ραντεβού της ομάδας πριν τον αγώνα!
* Στην παραπάνω εικόνα οι παίκτες που αποτελούσαν το ρόστερ του ΠΑΟΚ της περιόδου 1983-1984.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4