Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Αυγούστου 2018

Τα λάθη έφεραν την ήττα στους "Ζωσιμάδες" (2015)

Σαν σήμερα στις 30/8/2015, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στους Ζωσιμάδες από τον ΠΑΣ με 3-1, την 2η αγωνιστική της Super League, της περιόδου 2015-2016...

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε αυτή την βαριά ήττα στους Ζωσιμάδες από τον ΠΑΣ με 3-1, πληρώνοντας την αφλογιστία του και κυρίως τα μεγάλα λάθη του.

Ο Τούντορ παράταξε μια ενδεκάδα έχοντας τον Όλσεν κάτω από τα δοκάρια, Βίτορ – Κόστα – Τζιόλη στην άμυνα, Κωνσταντινίδη – Σάμπο – Κάτσε – Λέοβατς στη μεσαία γραμμή, Πέλκα – Ζάιρο επιθετικά χαφ και στην κορυφή της επίθεσης τον Μακ.

Με το καλημέρα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μανιά στο 4', που εκμεταλλεύτηκε την άστοχη (έως απαράδεκτη) έξοδο του Όλσεν και άνοιξε το σκορ! Τραγική η έξοδος του Σουηδού που δεν ήταν η πρώτη φορά που κρέμασε την ομάδα με τόσο άσχημο τρόπο!

Στο επόμενο λεπτό (5') ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι όταν σε γύρισμα του Ζάιρο, η μπάλα βρήκε καθαρά στο χέρι του Μπέριου, χωρίς να δοθεί τίποτε από τον Γιάχο και τον βοηθό (Ακρίβος) που είδε τη φάση πεντακάθαρα, αλλά αμφότεροι έκαναν την πάπια!

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε μετά το 20' και έχασε σημαντικές ευκαιρίες να φέρει το ματς στα ίσα! Η ομάδα έπαιξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ορθόδοξο ποδόσφαιρο, με εξαιρετική ανάπτυξη και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Είχε την κατοχή της μπάλας και το μόνο που της έλειπε ήταν το γκολ!
 
Στο 30', ο Πέλκας έβγαλε τον Μακ σε πολύ καλή θέση, το σουτ του Σλοβάκου το απέκρουσε με τα πόδια ο Βελλίδης. Στο επόμενο λεπτό (31'), εξαιρετικό σουτ του Πέλκα, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Βελλίδης...

Στο 32' μετά από κόρνερ του Κάτσε, ο Βίτορ έκανε το τακουνάκι, αλλά πάνω στη γραμμή απέκρουσε ο Στρούνα! Στο 34', χάθηκε νέα ευκαιρία από τον Σάμπο που δεν μπόρεσε να νικήσει από πολύ κοντά τον Βελλίδη

Στην εκπνοή του ημιχρόνου, νέα φάση για τον Δικέφαλο με τον Λέοβατς πρωταγωνιστεί που μετά από μπαλιά του Πέλκα βγήκε μόνος του με τον Βελλίδη, πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ απέκρουσε με τα πόδια.
Στο 51', έγινε το 2-0 με αυτογκόλ του Σάμπο... και ενώ όλα έδειχναν να πηγαίνουν όλο και πιο στραβά, ήρθε στο 64' ο Γιάχος και έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Ζάιρο που πήγε στα αποδυτήρια αφήνοντας την ομάδα με «10»...

Το σκηνικό ουσιαστικά ολοκληρώθηκε στο 75', με τον Τσάβες να κάνει το 3-0. 

Το μόνο που πέτυχε ο ΠΑΟΚ ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις (90+2') με γκολ του Βίτορ.

Ο Δικέφαλος έχασε ένα ματς χωρίς κυριολεκτικά να καταλάβει το τι και πώς! Από λάθη των παικτών του προήλθαν τα δύο πρώτα γκολ των γηπεδούχων, ενώ δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο διάστημα 25' - 45', απογοητεύοντας τους 700 οπαδούς οι οποίοι βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα:
Βελλίδης, Στρούνα, Μπέριος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ακόστα, Τσάβες (86' Σαπαλίδης), Ίλιτς (71' Γιάκος), Μανιάς (79΄Φερφελής).

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Κόστα, Βίτορ, Τζιόλης, Λέοβατς, Σάμπο (60' Ροντρίγκες), Κάτσε, Κωνσταντινίδης, Ζάιρο, Πέλκας, Μακ (70' Μυστακίδης).
 
...........................................

Ο Ίγκορ Τούντορ αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου στους Ζωσιμάδες, για το παιχνίδι αλλά και την δύσκολη συνέχεια που έρχεται, ενώ τόνισε και την σημασία της διακοπής.
Τα όσα δήλωσε ο Κροάτης τεχνικός.

Για τις αλλαγές στην 11άδα και την χρησιμοποίηση του Τζιόλη ως σέντερ μπακ:
"Δεν αλλάξαμε κάτι στο παιχνίδι μας. Παίξαμε το σύστημα που παίζουμε συνήθως, προσπαθήσαμε να παίξουμε το παιχνίδι, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά. Δεν κάνουμε πειράματα, αλλά επιλέγουμε κάθε φορά τους ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν περισσότερο ανάλογα με το παιχνίδι".

Για το αν η ομάδα θα αποκτήσει επιθετικό: "Δεν γνωρίζω τι θα κάνουμε για τις μεταγραφές. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι τον τελευταίο μήνα αγωνιζόμαστε χωρίς καθαρό σέντερ φορ, ο Ζάιρο και ο Μακ δεν είναι καθαροί σέντερ φορ, ο Πέλκας είναι για να παίζει πιο πίσω. 

Δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάσω γιατί δεν έχουμε επιθετικό αυτή την στιγμή. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, αλλά για να γίνει αυτό εξαρτάται από την ποιότητα που έχεις στο ρόστερ σου. Είναι ακόμη νωρίς ωστόσο να κάνουμε συγκρίσεις με την σύνθεση και την ποιότητα των άλλων ομάδων".

Για το ότι επέλεξε τον Τζιόλη αντί του Μαλεζά:
"Ο ρόλος του Τζιόλη δεν ήταν καθαρά αμυντικός. Τον χρησιμοποιούμε εκεί γιατί μπορεί να παίξει και πιο μπροστά, όπως έγινε και στη διάρκεια του αγώνα και όπως είδατε ήταν από τους καλύτερους σήμερα".


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4