Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Αυγούστου 2018

Ντόρτι επί του Άρη για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ (1970)

Σαν σήμερα στις 23/8/1970, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα υπό το φως των προβολέων, τον Άρη και τον πετσόκοψε, την τελευταία αγωνιστική του Βορείου Ομίλου, του Θερινού πρωταθλήματος του ΟΠΑΠ του 1970...

Ο Δικέφαλος ήταν σαφώς ανώτερος του συμπολίτη και πήρε μια εύκολη νίκη με 4-1, καθώς ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην επίθεση και πολύ καλά οργανωμένος στη μεσαία γραμμή και στην άμυνά του!

Το σκορ άνοιξε στο 2' ο Πέλλιος, για να κάνει το 2-0 στο 39' ο Στεργιάδης, σκορ με τα οποίο τελείωσε το πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη και στο 60' ο Δεληγιάννης του Άρη έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του, για να γίνει το 4-0 στο 64' από τον Καραμήτσο.
Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο επόμενο λεπτό με αυτογκόλ του Πέλλιου, ενώ στο 84', ο διαιτητής Τσιτσόπουλος απέβαλε τον Μήττα και τον Καραμήτσο, γιατί αλληλοχτυπήθηκαν!

Κ
αλύτεροι του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι οι Καραμήτσος, Δράμαλης, Γούναρης, Τερίτης, χωρίς να υστερήσουν όσοι αγωνίστηκαν.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κουρτσελίδης (60' Λαμπρινός), Γούναρης, Παπαδημητρίου, Παρτσόγλου, Δράμαλης, Πέλλιος, Στεργιάδης (40' Τερίτης), Σταυρίδης, Παπάζογλου, Καραμήτσος, Λάζος.

Άρης: Παπαφλωράτος, Κωνσταντίνου, Δεληγιάννης, Γρόσσης, Γαϊτανίδης, Γούναρης, Μήττας, Κανταρτζής (60' Τσαϊλάνης), Οικονομίδης (40' Κλημάς), Παπαμιχαήλ, Πουρσανίδης.

* Πρωταθλητής στον όμιλο του Βορρά, ανακηρύχτηκε ο Ηρακλής (παρά την ήττα του την τελευταία αγωνιστική στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό με 1-0) καθώς συγκέντρωσε 24 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον ΠΑΟΚ!

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4