Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

23 Αυγούστου 2018

Φιλική ήττα στο ΟΑΚΑ, με καλή εμφάνιση (1987)

Σαν σήμερα στις 23/8/1987, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ενόψει της σεζόν 1987-1988...

Ο αγώνας έγινε στο ΟΑΚΑ μπροστά σε περίπου 25.000 θεατές, με τον ΠΑΟΚ να χάνει με 4-2, αν και είχε ισοφαρίσει δύο φορές την αθηναϊκή ομάδα. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 1ο λεπτό του παιχνιδιού.
 
Ο Χατζηαθανασίου από τα αριστερά απέφυγε τον Τσουρέλα, έδωσε στον Σαραβάκο, αυτός βρήκε τον Χρ. Δημόπουλο αμαρκάριστο σε θέση βολής και ο τελευταίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Γκιτσιούδη (αρχική εικόνα).

Οι γηπεδούχοι είχαν μπει καλύτερα στο ματς, έχασαν στη συνέχεια ευκαιρίες με τους Χρ. Δημόπουλο (ο Τσουρέλας απομάκρυνε επί της γραμμής την κεφαλιά του) και Ζάετς (δυνατό σουτ στο δοκάρι), όμως όσο κυλούσε η ώρα ο ΠΑΟΚ άρχισε να εμφανίζεται μεσοεπιθετικά στο γήπεδο.
 
Στο 15' ο Παπαϊωάννου βρήκε τον Σίγγα σε πολύ καλή θέση, ο παίκτης μας όμως σούταρε άουτ και στο 22' έγινε το 1-1, με τον Σκαρτάδο να νικάει τον Μήνου από τα 11 μέτρα. Το πέναλτι (αυστηρό), το κέρδισε ο Ψαρράς, όταν ο Γιαννόπουλος είδε ανατροπή του από τον Μαυρίδη.
Τρία λεπτά αργότερα έγινε το 2-1 με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Χρ. Δημόπουλος, ένα πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Ψαρράς, ανατρέποντας τον Σαραβάκο (εικόνα που ακολουθεί).
Στο 27' ο ΠΑΟΚ έφτασε εκ νέου στην ισοφάριση με τον Καρασαββίδη να πλασάρει από πάνω τον Μήνου, αλλά 10 λεπτά αργότερα ο Δημόπουλος και πάλι πέτυχε το 3-2 με σουτ, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Στην επανάληψη και στο 69' ο Ρότσα με ατομική προσπάθεια σημείωσε το τελικό 4-2, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί στα εναπομείναντα λεπτά να μειώσει το σκορ, χωρίς να τα καταφέρει στις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στους Αλεξανδρίδη, Σκαρτάδο και Ρουσομάνη.

Ξεχώρισαν από πλευράς ΠΑΟΚ οι Σκαρτάδος, Καρασαββίδης, Μαλιούφας, Αλεξανδρίδης, Γκιτσιούδης και από τον Παναθηναϊκό οι Ζάετς, Χρ. Δημόπουλος, Καλλιτζάκης, Μαυρίδης, Γεωργαμλής.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός:
Μήνου, Βασιλείου, Χατζηαθανασίου, Καλλιτζάκης, Ζάετς (76' Πατσιαβούρας), Μαυρίδης, Σαραβάκος (83' Θαν. Δημόπουλος), Εστερχάζι, Χρ. Δημόπουλος (63' Μπατσινίλας), Ρότσα, Γεωργαμλής.

ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης, Τσουρέλας, Ψαρράς, Μαλιούφας, Ιορδανίδης, Σκαρτάδος, Καρασαββίδης, Σίγγας, Μπάνον, Παπαϊωάννου (80' Μήτογλου), Νίκιτς (80' Ρουσομάνης).

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4