Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Αυγούστου 2018

Τρίμπαλο στον Ηρακλή χωρίς να ικανοποιήσει (1965)

Σαν σήμερα στις 22/8/1965, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Ηρακλή, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε προετοιμαζόμενος για τη σεζόν 1965-1966...

Ο Δικέφαλος μπροστά σε 4.000 θεατές, πήρε τη νίκη με 3-1, χωρίς πάντως να ικανοποιήσει με την απόδοσή του, ήταν όμως ένα κλικ καλύτερος από τον αντίπαλό του, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο.

Ο Ηρακλής πάντως ήταν αυτός που προηγήθηκε στο σκορ στο 2ο λεπτό με τον Κασάπη, όμως η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις ένα λεπτό καθώς στο 3' ο Κούδας ισοφάρισε.
Ο φιλοξενούμενος έπαιζε με σφιχτή αμυντική διάταξη και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 23΄όταν ο Κούδας και πάλι, έκανε το 2-1, ενώ στο επόμενο λεπτό (24') ο Ονούφριος Χαραλαμπίδης σημείωσε το 3-1, ένα σκορ που δεν άλλαξε μέχρι να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Βλασιάδη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:
Μουσελεμίδης, Μήτρακας, Γιακουμής, Μουρατίδης, Καζαντζίδης (Μακρής), Βασιλειάδης, Νικολαΐδης, Κούδας, Χαραλαμπίδης, Αφεντουλίδης.

Ηρακλής: Βουγιούκας, Κουρτίδης, Αγγελόπουλος (Μπαλογιάννης), Λιάρος (Μπατάκης), Χαλιαμπάλιας, Βασιλάκης (Καραγεωργόπουλος), Ρούγκλιος (Ρεμούνδος), Λάρδας, Κασάπης, Καραβέργος, Καπετανίδης.

* Η αρχική εικόνα, είναι από το παιχνίδι πρωταθλήματος που έγινε στο Καυτανζόγλειο στις 6/2/1966, όταν ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Ηρακλή σε παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1965-1966, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Σε αυτή την εικόνα, διακρίνεται 
ο Βουγιούκας που ετοιμάζεται να αποκρούσει προ του Χαραλαμπίδη, με τον Κουρτίδη να παρακολουθεί τη φάση.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4