Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Ιουλίου 2018

"Δώστε μας τα χρήματα που μας χρωστάτε" (1987)

Σαν σήμερα στις 26/7/1987, οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ζήτησαν από τον τότε Πρόεδρο της ΠΑΕ, Χάρη Σαββίδη, τα οφειλόμενα των τελευταίων μηνών...

«Δώστε μας τα χρήματα που μας χρωστάτε, πριν φύγουμε για την προετοιμασία στην Ολλανδία». Αυτή ήταν η απαίτηση των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου, δια στόματος του νέου αρχηγού, Γιώργου Σκαρτάδου, που ειπώθηκε προς τον νέο μάνατζερ της ομάδας, Μιχάλη Μπέλλη, ο οποίος μετέφερε το αίτημα στον Σαββίδη.

Ο Χάρης Σαββίδης είχε υποσχεθεί στους παίκτες, στην πρώτη συγκέντρωση της σεζόν, ότι θα λύσει κάθε οικονομικό τους πρόβλημα, με την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία.

Τότε οι ποδοσφαιριστές, που δεν είχαν εκλέξει ακόμη τον νέο τους αρχηγό, δεν είχαν εκφράσει καμία αντίθετη άποψη, γιατί όπως άφηναν να εννοηθεί η συζήτηση θα τραβούσε σε μάκρος και απάντηση δε θα έπαιρναν.

Μετά όμως την εκλογή του Γιώργου Σκαρτάδου, ζήτησαν να πληρωθούν πριν φύγουν για Ολλανδία...

Ήταν η σεζόν που στιγματίστηκε από τη μεγάλη απεργία των 12 ομάδων, μια απεργία που πλήρωσε κυρίως ο ΠΑΟΚ, καθώς έχασε την έξοδό του στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, με τον Σαββίδη πάντως να δεσμεύεται -προφορικά- πως θα δώσει στους παίκτες το πριμ της εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4