Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

10 Ιουλίου 2018

Η ανανέωση συμβολαίου του Νέτο Γκουερίνο (1982)

Σαν σήμερα στις 10/7/1982, ο Νέτο Γκουερίνο συμφώνησε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ επεκτείνοντας το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Δικέφαλο του Βορρά...

Οι διαφορές που υπήρχαν ανάμεσα στον παίκτη και τον σύλλογο ρυθμίστηκαν όπως δήλωσε ο τότε Πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Παντελάκης, σαφώς ικανοποιημένος από την εξέλιξη που είχε το θέμα του Νέτο.

Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα γραφόμενα στον τύπο εκείνη την εποχή, είχε προσφέρει στον Γκουερίνο 1.500.000 δρχ, ο παίκτης ζήτησε αρχικά περισσότερα και αναχώρησε για την πατρίδα του.

Στις 9/7/1982 επέστρεψε στην Ελλάδα, συναντήθηκε με τον Παντελάκη, με τον οποίον τελικά συμφώνησαν να πάρει το παραπάνω ποσό και να παραμείνει στην ομάδα.

Ο Νέτο Γκουερίνο αγωνίστηκε για άλλα δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ, ως το καλοκαίρι του 1984, όταν και μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Πόντου, όπου και τελείωσε την καριέρα του σε ηλικία 36 ετών.

Θυμηθείτε τα αφιερώματα των Ασπρόμαυρων Ιστοριών στον Νέτο Γκουερίνο, διαβάζοντας ΕΔΩ και ΕΔΩ.

* Στα άλλα μεταγραφικά θέματα εκείνων των ημερών, ο ΠΑΟΚ περίμενε την εκδίκαση της προσφυγής του Γούναρη που ζητούσε να μείνει ελεύθερος και να πάει στην ομάδα της ... καρδιάς του, καθώς ο παίκτης ισχυριζόταν πως συμπλήρωσε 12ετία, ενώ η πλευρά του ΠΑΟΚ υποστήριζε πως αυτό θα συνέβαινε τον επόμενο χρόνο!

Όσο για το θέμα Σαραβάκου που γραφόταν στις εφημερίδες ότι ενδιαφερόταν ο ΠΑΟΚ εκείνη την εποχή, ο Παντελάκης υπογράμμισε πως ο παίκτης ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει γίνει καμία επαφή ούτε με τον Πανιώνιο ούτε με τον ποδοσφαιριστή.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4