Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

05 Ιουλίου 2018

Προετοιμασία στα Τρία Πέντε Πηγάδια (1997)

Σαν σήμερα στις 5/7/1997, η αποστολή του ΠΑΟΚ βρισκόταν για δεύτερη μέρα στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας και προετοιμαζόταν για τη νέα αγωνιστική σεζόν 1997-1998 ... 

Ήταν η δεύτερη μέρα της παραμονής του ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη τοποθεσία, με τους παίκτες να έχουν αρχίσει να χύνουν μπόλικο ιδρώτα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση και ενδιάμεσα θεωρία του Αναστασιάδη στους ποδοσφαιριστές.

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του προπονούνταν καθημερινά ενώ παράλληλα οι άνθρωποι του συλλόγου, έτρεχαν τα μεταγραφικά θέματα.

Μιλώντας για αυτά, ο τότε αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Ορφανός, τόνιζε σε δηλώσεις του πως ο ΠΑΟΚ κοιτάει έξι διεθνείς παίκτες από διάφορες χώρες του κόσμου, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο ΠΑΟΚ κοιτούσε και εκτός Ευρώπης!
Μεγάλος στόχος της διοίκησης Μπατατούδη εκείνο το καλοκαίρι ήταν ο φορ του Ιωνικού, Νίκος Φρούσος, με την πλευρά του ΠΑΟΚ να περιμένει την απάντηση του συχωρεμένου πια, Νίκου Κανελλάκη, στην επίσημη πρόταση που κατέθεσαν και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής έφτανε τα 50.000.000 δρχ για 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας. 

Μια μεταγραφή που δεν ολοκληρώθηκε εκείνη τη μεταγραφική περίοδο, αλλά δύο χρόνια αργότερα (1999), όταν ο Φρούσος έγινε τελικά κάτοικος Τούμπας για μια τετραετία, ως το 2003!

Αντίθετα το καλοκαίρι του 1997, ήρθαν στην ομάδα οι Άντριου Ραμπούτλα, Πέρσι Ολιβάρες, Πάολο Κομίνχες, Ζόλταν Κόβατς, Τζο Νάγκμπε, Νίκος Αργυρίου, Χρήστος Βελής.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4