Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

01 Ιουλίου 2018

Η επιστροφή Λαγωνίδη στον ΠΑΟΚ (1998)

Σαν σήμερα στις 1/7/1998, ο Κώστας Λαγωνίδης επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, μετά από απουσία 2,5 ετών...

Ανήμερα των γενεθλίων του (έκλεινε τα 33), με τη σύμφωνη γνώμη του Άγγελου Αναστασιάδη, ο Λαγωνίδης επέστρεψε στην ομάδα που υπηρέτησε μέχρι το 1995, όταν και μεταγράφηκε στον Ηρακλή, με απόφαση του Θωμά Βουλινού... 

Ήταν η εποχή που το συμβόλαιο του παίκτη τελείωνε και θέλοντας ο ίδιος να επαναδιαπραγματευτεί από την αρχή με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, κατέθεσε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων 15.000.000 δρχ αποκτώντας την ελευθέρας του.

Ο Βουλινός όμως είχε άλλα πλάνα στο μυαλό του! Με τα χρήματα αυτά πλήρωσε προκαταβολές συμβολαίων βασικών παικτών της ομάδας, αφήνοντας τον Λαγωνίδη «ξεκρέμαστο». 

Ο 30χρονος τότε παίκτης περίμενε μέχρι την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, να τον καλέσει η διοίκηση της ομάδας για συζητήσεις, κάτι που δεν έγινε και έτσι βρέθηκε για τον επόμενο 1,5 χρόνο στον Ηρακλή. 

Ακολούθησε ένα σύντομο πέρασμα από τον Απόλλωνα Πόντου (Β' Εθνική) και στη συνέχεια, σαν σήμερα 1/7/1998, η διοίκηση Μπατατούδη, με τη σύμφωνη γνώμη του Αναστασιάδη, τον έφερε στον ΠΑΟΚ για να τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα που αγαπούσε και υπηρέτησε επί χρόνια!
Ο Λαγωνίδης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή, συγκινημένος, είχε δηλώσει: «Η επιστροφή μου στην ομάδα σημαίνει πολλά για μένα. Ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ έντονος και δικαιολογημένος, αφού η παρουσία πολλών και άξιων παικτών θα δημιουργήσει συνθήκες ιδανικές για την καλύτερη δυνατή προσφορά από μέρους όλων. 

Όσο για μένα μπορώ να πω ότι είμαι μαθημένος στα δύσκολα. Πρωταρχικός σκοπός είναι να πάει καλά η ομάδα και ύστερα όλα τα άλλα. Γεγονός είναι πως έμεινα εκτός γηπέδων για 4-5 μήνες και αυτό σημαίνει πως πρέπει να αναπληρώσω το κενό αυτό σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Για μένα θα είναι δύσκολα στην αρχή, αλλά σύντομα, ίσως σε ένα δεκαπενθήμερο, θα έχω συνηθίσει και θα έχω προσαρμοστεί».

Ο Κώστας Λαγωνίδης τη σεζόν 1998-1999, φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ μόνο σε ένα παιχνίδι (με τον Εθνικό), στο οποίο μπήκε σαν αλλαγή...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4