Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Ιουλίου 2018

Εργοτάξιο η Τούμπα το καλοκαίρι του 2000


Το καλοκαίρι του 2000, η Τούμπα είχε μεταβληθεί σε ένα μεγάλο εργοτάξιο, καθώς γίνονται έργα ώστε να βελτιώσουν την εικόνα της.

Δεν αναφερόμαστε στα έργα που έγιναν λίγα χρόνια αργότερα, όταν χαρακτηρίστηκε σαν προπονητήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες (όπως και το Χαριλάου), αλλά για έργα που έγιναν επί εποχής Μπατατούδη με βασικό χρηματοδότη την ΕΠΑΕ (όπως και σε άλλα γήπεδα) και άλλαξαν αισθητά την εικόνα του ιστορικού μας γηπέδου...



Οι εργασίες γινόταν τόσο εντός του γηπέδου όσο και στον περιβάλλοντα χώρο, καθώς κατασκευάστηκαν γραφεία, βοηθητικοί χώροι κάτω από τις εξέδρες, ανακαινίστηκαν τα δημοσιογραφικά θεωρεία, μπήκαν αναπαυτικά καθίσματα στη Θύρα 1, ανακαινίστηκαν οι τουαλέτες και αντικαταστάθηκε ο χορτοτάπητας, ο οποίος αν και είχε τοποθετηθεί μόλις έναν χρόνο πριν, είχε ... «καεί»! 

Στη θέση του μπήκε ένας ολοκαίνουριος που είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη από τη Γαλλία, ενώ πριν περαστεί έγιναν οι απαραίτητες υποδομές από κάτω, για να μην έχει την τύχη του προηγούμενου!

Με όλα αυτά  η Τούμπα έγινε πιο λειτουργική ενώ σχεδόν δύο χρόνια νωρίτερα είχαν μπει τα πλαστικά καθίσματα σε όλες τις κερκίδες της, δίνοντας μια εξαιρετική ασπρόμαυρη εικόνα, μειώνοντας όμως τη χωρητικότητα σε 28.703 θέσεις ...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4