Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Διαβάστε τι έχει καταγραφεί "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" για την αγαπημένη μας ομάδα (Ενημερώνεται Καθημερινά)

17 Ιουνίου 2018

Έκαναν όνειρα για Μιχόπουλο – Τουρσουνίδη!


Σαν σήμερα στις 17/6/1995, ο Τύπος του … λεκανοπεδίου, με εκτενή δημοσιεύματα, θεωρούσε τελειωμένη υπόθεση τη μετακίνηση του Νίκου Μιχόπουλου από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με τα γραφόμενά τους, ο 25χρονος τότε τερματοφύλακάς μας ήταν διακαής πόθος του Τάις Λίμπρεχτς και η μεταγραφή έμοιαζε τελειωμένη υπόθεση! Τις διαπραγματεύσεις με τον Θωμά Βουλινό έκανε ο Γιώργος Λούβαρης, ο οποίος πρόσφερε στη διοίκηση του ΠΑΟΚ 250.000.000 εκατομμύρια δραχμές για να ντύσει τον Μιχόπουλο στα κόκκινα, ποσό μεγάλο για τερματοφύλακα εκείνη την εποχή!

Ο Βουλινός φερόταν να ζήτησε την καταβολή των χρημάτων σε μετρητά, αλλά να δοθούν στον ΠΑΟΚ και έμψυχα ανταλλάγματα! Αν και έγραφαν για … χιλιοστά από την οριστική συμφωνία, τελικά τα χιλιοστά έγιναν … χιλιόμετρα και ο Νίκος Μιχόπουλος συνέχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ, ως το καλοκαίρι του 2000 όταν και μεταγράφηκε στην αγγλική Μπέρνλεϊ, καταγράφοντας με τον Δικέφαλο 185 συμμετοχές σε παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Λούβαρης εκτός του Μιχόπουλου, ορεγόταν και τον Γιώργο Τουρσουνίδη, για τον οποίον έριξε (;)  στο τραπέζι το ποσό των 400.000.000 εκατομμυρίων δραχμών, χωρίς να καταφέρει να ντύσει στα κόκκινα ούτε αυτόν!

Ήταν μια εποχή που η ομάδα του Πειραιά, προσπαθούσε να αποκτήσει ότι καλύτερο διέθετε ο ΠΑΟΚ, έχοντας την οικονομική ευρωστία του Κόκκαλη, όμως εκείνη τη μεταγραφική περίοδο χτύπησε σε τοίχο.

Καταστάσεις οι οποίες στις μέρες μας, μοιάζουν με όνειρα θερινής νυχτός, καθώς η ομάδα του Πειραιά δεν τολμά να πλησιάσει παίκτη του Δικεφάλου, λόγω της μεγάλης οικονομικής δύναμης που έχει η διοίκηση Ιβάν Σαββίδη! 


Share:

Translate

Follow by Email

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 3.100!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 3.100!

Follow by Email

Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4