Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Ιουνίου 2018

Το «όχι» στη Βαλένθια για τον Μιχόπουλο (1997)

Σαν σήμερα στις 22/6/1997, ο τύπος της εποχής έγραφε πως ο ΠΑΟΚ απέρριψε πρόταση της ισπανικής Βαλένθια, που πρόσφερε 350.000.000 δρχ για να αποκτήσει τον Νίκο Μιχόπουλο...

Ο ΠΑΟΚ είχε φροντίσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μιχόπουλου (όπως και άλλων βασικών παικτών), ένα χρόνο πριν, με τους ανθρώπους της ομάδας να προσβλέπουν στη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας, η οποία τα επόμενα χρόνια θα ανέβαινε επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη!
Η πρόταση της Βαλένθια, εκτός από το ποσό που προαναφέρθηκε και θα δινόταν στον ΠΑΟΚ, περιλάμβανε και 450.000.000 δρχ τα οποία θα έπαιρνε ο Νίκος Μιχόπουλος για τριετές συμβόλαιο!

Ο τότε αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Ορφανός, είχε δηλώσει: «Δεν μπορούμε να συζητήσουμε το ενδεχόμενο παραχώρησης του Μιχόπουλου, αφού είναι η βάση της ομάδας μας, το ξεκίνημα στη σύνθεση της ενδεκάδας μας, και φέτος με τις υποχρεώσεις μας στη διοργάνωση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ ψάχνουμε να αποκτήσουμε καλούς παίκτες και όχι να δώσουμε μεταγραφή στους δικούς μας καλούς παίκτες»
Ο Νίκος Μιχόπουλος εκείνη τη σεζόν υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία και αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος για τη μη δυνατότητα πραγματοποίησης της μεταγραφής. Ο σπουδαιότερος πάντως ήταν όπως προαναφέρθηκε, η επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας να κρατήσουν βασικούς παίκτες και σε αυτούς να στηριχτεί ο νέος ΠΑΟΚ της σεζόν 1997-1998.

Τέλος αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι δύο χρόνια νωρίτερα, το καλοκαίρι του 1995, ο Μιχόπουλος είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Πειραιά να θεωρεί τη μεταγραφή τελειωμένη, όπως μπορείτε να θυμηθείτε ΕΔΩ!

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4