Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Διαβάστε τι έχει καταγραφεί "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" για την αγαπημένη μας ομάδα (Ενημερώνεται Καθημερινά)

22 Ιουνίου 2018

Το «όχι» στη Βαλένθια για τον Μιχόπουλο!


Σαν σήμερα στις 22/6/1997, ο ΠΑΟΚ απέρριψε πρόταση της ισπανικής Βαλένθια, που πρόσφερε 350.000.000 δρχ για να τον αποκτήσει!

Ο ΠΑΟΚ είχε φροντίσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μιχόπουλου (όπως και άλλων βασικών παικτών), ένα χρόνο πριν, με τους ανθρώπους της ομάδας να προσβλέπουν στη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας, η οποία τα επόμενα χρόνια θα ανέβαινε επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη!


Η πρόταση της Βαλένθια, εκτός από το ποσό που προαναφέρθηκε και θα δινόταν στον ΠΑΟΚ, περιλάμβανε και 450.000.000 δρχ τα οποία θα έπαιρνε ο Νίκος Μιχόπουλος για τριετές συμβόλαιο!

Ο τότε αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Ορφανός, είχε δηλώσει: «Δεν μπορούμε να συζητήσουμε το ενδεχόμενο παραχώρησης του Μιχόπουλου, αφού είναι η βάση της ομάδας μας, το ξεκίνημα στη σύνθεση της ενδεκάδας μας, και φέτος με τις υποχρεώσεις μας στη διοργάνωση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ ψάχνουμε να αποκτήσουμε καλούς παίκτες και όχι να δώσουμε μεταγραφή στους δικούς μας καλούς παίκτες»


Ο Νίκος Μιχόπουλος εκείνη τη σεζόν υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία και αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος για τη μη δυνατότητα πραγματοποίησης της μεταγραφής. Ο σπουδαιότερος πάντως ήταν όπως προαναφέρθηκε, η επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας να κρατήσουν βασικούς παίκτες και σε αυτούς να στηριχτεί ο νέος ΠΑΟΚ της σεζόν 1997-1998

Τέλος αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι δύο χρόνια νωρίτερα, το καλοκαίρι του 1995, ο Μιχόπουλος είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Πειραιά να θεωρεί τη μεταγραφή τελειωμένη, όπως μπορείτε να θυμηθείτε ΕΔΩ  
Share:

Translate

Follow by Email

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 3.100!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 3.100!

Follow by Email

Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4