Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

17 Ιουνίου 2018

Δηλώσεις μετά τον χαμένο τελικό (1973)

Σαν σήμερα στις 17/6/1973, ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να στεφθεί για 2η συνεχόμενη φορά Κυπελλούχος Ελλάδας, χάνοντας με 1-0 στον τελικό που έγινε στο … "ουδέτερο Γεώργιος Καραϊσκάκης"...

Διαβάστε τα όσα δήλωσαν μετά το παιχνίδι παίκτες, προπονητής και παράγοντες του Δικεφάλου.

Λες Σάνον: «Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας και συγχαίρω τους νικητές. Ο ΠΑΟΚ είχε τις ατυχία να μην κατορθώσει να εκμεταλλευτεί τις δύο εξαιρετικές ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Οι παίκτες μου έδειξαν σε πολλές περιπτώσεις την κλάση τους. Είχαν όμως γενικά εκλάμψεις και αναλαμπές και κυρίως δεν κατόρθωσαν να ανταπεξέλθουν στην πίεση του γκολ που δέχθηκαν. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρωταρχικό ρόλο παίζει η ψυχραιμία. Περισσότερο από όλους με ικανοποίησε ο Φουντουκίδης. 

Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και η γνώμη μου δεν αλλάζει από αυτήν την ήττα. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη τη δουλειά και πάντα θα βρισκόμαστε σε πρώτο θέμα συζητήσεων». 

Νωρίτερα ο Άγγλος τεχνικός, με διερμηνέα τον Κούλη Αποστολίδη, είπε στους παίκτες του: «Αξίζατε να αγωνισθείτε στον τελικό! Σε έναν αγώνα, χάνει πάντα ο ένας».
Αρθούρος Μαρδικιάν (αντιπρόεδρος): «Αρκετοί παίκτες μας υστέρησαν. Για τον Ολυμπιακό το γκολ που πέτυχε ο Αγγελής, ήταν ένα φανταστικό δικό μας δώρο. Τι να πω μετά! Ότι το μάτι του Πετρόπουλου δούλεψε σωστά και εξουδετέρωσε κάθε μας ατού;»

Γιάννης Γούναρης: «Σε έναν αγώνα σπουδαίο ρόλο παίζει ο παράγοντας τύχη. Από αυτήν την άποψη ο ΠΑΟΚ δεν είχε την παραμικρή εύνοια. Αντίθετα η τύχη χαμογέλασε στον Ολυμπιακό».

Δημήτρης Παρίδης: «Καταδικαστήκαμε από ένα τυχαίο γκολ που έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να προσαρμόσουν στα μέτρα τους το παιχνίδι. Και με τις καθυστερήσεις το πέτυχαν».

Σταύρος Σαράφης: «Κυνηγήσαμε τη νίκη αλλά δε μας ήθελε. Παίξαμε πιο σωστά και οργανωμένα στο β’ ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός ήταν απλώς ο Ολυμπιακός που ξέραμε».

Ο Αρίστος Φουντουκίδης ήταν ο πιο εκνευρισμένος παίκτης του Δικεφάλου μετά την από την απώλεια του Κυπέλλου! Μέσα στα αποδυτήρια τα είχε με συμπαίκτες του που είχαν μειωμένη για τα στάνταρ τους απόδοση! Νωρίτερα, στον αγωνιστικό χώρο, παραλίγο να αρπαχτεί με δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης που πήγε να πάρει δηλώσεις παικτών. Ο Αρίστος ένιωθε ΠΑΟΚ και το απεδείκνυε σε κάθε περίπτωση!


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4