Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

16 Ιουνίου 2018

Το αντίο του Δημήτρη Καπετανόπουλου (1999)

Σαν σήμερα στις 16/6/1999, αποχαιρετούσε τον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Καπετανόπουλος, ένας παίκτης που πρόσφερε πολλά στην ομάδα για επτά ολόκληρα χρόνια...

Ο Δημήτρης Καπετανόπουλος, κρατώντας στα χέρια του την «ελευθέρας», θα αναζητούσε πλέον, τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Ένας παίκτης για τον οποίον δεν ακούστηκε κάτι αρνητικό στα χρόνια που έπαιξε στον ΠΑΟΚ, ήρθε η ώρα να αλλάξει χρώμα φανέλας!

Στις τελευταίες του δηλώσεις (σαν σήμερα 16/6/1999) είχε τονίσει: «Επτά χρόνια ήταν πολλά. Μια ποδοσφαιρική ζωή σχεδόν. Τα έχω συνδέσει με την ομάδα και τώρα πρέπει να φύγω. Είναι η ώρα μου. 

Ωστόσο θεωρώ πως είμαι σε σημείο μεγάλης ωριμότητας και μπορώ να παίξω ακόμη για μερικά χρόνια πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ όμορφη πόλη και ο κόσμος της μου στάθηκε πολύ καλά, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα συνεχίσω να είμαι κάτοικός της. 

Δεν έχω αποφασίσει πού θα συνεχίσω και κάθε πρόταση θα την εξετάσω από όποια ομάδα και αν προέρχεται».
Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Καπετανόπουλο: Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Παναργειακό, με τον οποίον αγωνίστηκε με επιτυχία στη Β' κατηγορία και ακολούθησε η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. 

Παίζοντας στον Δικέφαλο για επτά χρόνια, με κορυφαία στιγμή του την πρόκριση επί της Άρσεναλ, όταν μπήκε σαν αλλαγή στο 81' στη θέση του Κολομπούρδα! 

Σαν αλλαγή είχε αγωνιστεί και στο πρώτο ματς της Τούμπας με την αγγλική ομάδα, καθώς στο 59' αντικατέστησε τον Ζήση Βρύζα.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε για έναν χρόνο στον Ηρακλή, δύο στην Καλαμάτα, έναν στον Ολυμπιακό Βόλου, τρία στην Καστοριά και ένα στα Τρίκαλα που ήταν και ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του!

Φόρεσε την φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος από το 1992 έως το 1999 συμπληρώνοντας με αυτή 226 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 14 τέρματα. 

Ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της αναμέτρησης κόντρα στην ομάδα του Παναιτωλικού στο γήπεδο της Τούμπας στις 24/11/2015 και βραβεύτηκε από την ΠΑΕ για την προσφορά του στον σύλλογο.



Αξέχαστο το γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής στις 6/11/1994, στο 3-0 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, το οποίο μπορείτε να θυμηθείτε στο video που ακολουθεί ...


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4