Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

14 Μαΐου 2018

Ήττα από τον Απόλλωνα στο φινάλε της σεζόν (2006)

Σαν σήμερα στις 14/5/2006, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Απόλλωνα Πόντου, σε παιχνίδι της 30ής (και τελευταίας αγωνιστικής) του πρωταθλήματος, της περιόδου 2005-2006...

Ο Δικέφαλος με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου στον πάγκο του, μπροστά σε 4.000 θεατές (3.281 τα εισιτήρια), έχασε με 1-2, αν και προηγήθηκε στο σκορ. 

Ήταν μια μέτρια χρονιά για την ομάδα μας, η οποία αν και αγωνιστικά είχε εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, εντούτοις δεν της επιτράπηκε να συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ, λόγω οικονομικών προβλημάτων και στη θέση μας βγήκε ο ... Ατρόμητος. 

Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 17', όταν ο Βαγγελής βρήκε ωραία τον Μίετσελ μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα, αυτός απέφυγε τον Κόβατς και από πλάγια θέση με σουτ έγραψε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 36' με ατομική προσπάθεια του Ουέλινγκτον, που μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και με αριστερό σουτ νίκησε τον Τοχούρογλου κάνοντας το 1-1.

Στην επανάληψη, ο ανόρεκτος ΠΑΟΚ δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 68', όταν ο Παππάς βρήκε τον Κλέιτον στην περιοχή μας, αυτός απέφυγε τον Τοχούρογλου και στην κενή εστία έγραψε το τελικό 1-2.
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Αραμπατζής, Καρυπίδης, Χασιώτης, Ουντέζε, Κωνσταντινίδης (27' Ηλιάδης), Ζαγοράκης (64' Μαλαδένης), Βαγγελής, Σαλπιγγίδης, Γιασεμάκης (78' Χριστοδουλόπουλος), Μίετσελ.

Απόλλων Πόντου: Κόβατς, Γαλανόπουλος, Κόλτσης, Αμπονσά, Παπαδόπουλος, Φυτανίδης, Ποπαρα (78' Μουζαουί), Κλέιτον, Παππάς (90' Καραμανλής), Ουέλινγκτον (78' Σαμουλίδης).

* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2005-2006, τερμάτισε στην 6η θέση με 46 βαθμούς, έχοντας σε 30 ματς, 13 νίκες - 7 ισοπαλίες - 10 ήττες, με τέρματα 44-31.

* Στον πάγκο του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Νίκος Καραγεωργίου (2 παιχνίδια), ακολούθησε ο Γιώργος Κωστίκος (18 ματς) και η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου (10 παιχνίδια).

* Στην αρχική εικόνα διακρίνονται παίκτες του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν στις 24/11/2005, στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Στουτγκάρδη. 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4