Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

17 Μαΐου 2018

Ένταση, αποβολές & διακοπή από κουτί μπύρας (2017)

Σαν σήμερα στις 17/5/2017, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας τον Παναθηναϊκό, για την 2η αγωνιστική των play offs της Super League, της περιόδου 2016-2017...

Το παιχνίδι που έγινε μπροστά σε λιγότερους από 7.000 θεατές, πέρασε σε δεύτερη μοίρα, με τον Ίβιτς να κατεβάζει στο αρχικό σχήμα τους Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζά, Λέοβατς στην άμυνα, Τσίμιροτ, Κάτσε, Σάκχοφ στη μεσαία γραμμή και Ουάρντα Πρίγιοβιτς, Ενρίκε στην επίθεση.

Μια 11άδα που εξέπληξε καθώς από αυτήν απουσίαζαν οι Κάμπος, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Μάτος και κανείς πραγματικά δεν κατάλαβε τον λόγο του rotation, σε ένα ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι παρατάχτηκαν με σημαντικές απουσίες!!!

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 10' με τον Μπεργκ σε μια φάση στην οποία εκτέθηκε η άμυνά μας, καθώς ο Μολίνς βγήκε στα αριστερά μόνος του, έκοψε την μπάλα στον σκόρερ και έτσι γράφτηκε το 1-0.
Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας.

Στο 17', το δυνατό σουτ του Ενρίκε το έβγαλε σε κόρνερ ο Βλαχοδήμος, ο οποίος 3 λεπτά αργότερα (20') είδε την κόκκινη για πεντακάθαρο μαρκάρισμα εκτός περιοχής στον Ενρίκε. Ο Στιλ πέρασε στη θέση του Μολίνς, ενώ στο φάουλ που εκτελέστηκε ο Κάτσε σημάδεψε τη συμβολή των δοκών του βάζελου.

Στο 35', ο Κάμπος πέρασε στη θέση του Ενρίκε που για ένα ακόμη εκτός έδρας ματς ήταν πολύ νευρικός και στις καθυστερήσεις χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Πρίγιοβιτς να γυρίζει την μπάλα και ο Κάμπος να μην προλαβαίνει, καθώς η πάσα ήταν ένα κλικ πιο δυνατή...

Με την έναρξη της επανάληψης ο Μπίσεσβαρ μπήκε στη θέση του Κάτσε, στο 47', ο Κομίνης έδειξε κίτρινη (ανύπαρκτη) στον Ουάρντα και στο 51', του έβγαλε δεύτερη ανύπαρκτη κίτρινη αποβάλλοντάς τον!


Τέλος στο 54', ένα αντικείμενο χτύπησε στο κεφάλι τον Ίβιτς, ένα μεταλλικό κουτί μπύρας που έστειλε τον τεχνικό του ΠΑΟΚ στο Νοσοκομείο και τον Παναθηναϊκό στο -1 της ειδικής βαθμολογίας!

Δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Μπεργκ έχει πέσει πάνω στον Κρέσπο και ξεκίνησαν μεγάλα επεισόδια μεταξύ των παικτών. Στη φάση πριν τη διακοπή ο Μπέργκ έπρεπε να αποβληθεί, όπως και ο Κουλιμπαλί!


Μιάμιση ώρα αργότερα Κομίνης έδειξε κόκκινη σε Κουλιμπαλί - Σάκχοφ, και κίτρινη σε Μπεργκ (μάς δούλευε κανονικά ο Κομίνης για πολλοστή φορά!!!) - Κρέσπο!
Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέντο, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ρέις, Μαρινάκης, Εμποκού, Μόλινς (23' Στιλ), Κλωναρίδης, Μπεργκ. 

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε (46' Μπίσεσβαρ), Σάκχοφ, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Ενρίκε (35' Κάμπος). 

* Στις 29/5, η Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας αποφάσισε την κατακύρωση του αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ του «Δικεφάλου», αφαίρεση τριών βαθμών από τα play offs για τον Παναθηναϊκό, αλλά και μείον δύο βαθμούς από το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

* Παράλληλα επιβλήθηκε στην αθηναϊκή ομάδα, τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

* Όσο για αυτούς των οποίων τα ονόματα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, οι ποινές ανακοινώθηκαν στις 18/5 ...

Έχουμε και λέμε: Μάρκους Μπεργκ: 4 αγωνιστικές + 300€, Ουσμάν Κουλιμπαλί: 3 αγωνιστικές + 200€, Οδυσσέας Βλαχοδήμος: 1 αγωνιστική + 80€, Χοσέ Κρέσπο: 3 αγωνιστικές + 200€, Εβγκένι Σακχόφ: 3 αγωνιστικές + 200€, Αμρ Ουάρντα: 3 αγωνιστικές + 160€, Πέδρο Ενρίκε: 1 αγωνιστική.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4