Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

10 Μαΐου 2018

Απογοητευτικός ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη (2015)

Σαν σήμερα στις 10/5/2015, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο εκτός έδρας 0-0 με τον Πανιώνιο και έχασε την 2η θέση στη βαθμολογία, για την 34η (και τελευταία) αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League, της σεζόν 2014-2015... 

Ο Γεωργιάδης παρέταξε τον ΠΑΟΚ με τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια, Ρατς, Βίτορ, Τζαβέλλα, Σκόνδρα στην άμυνα, Τζιόλης, Κάτσε, Κίτσιου στη μεσαία γραμμή και Παπαδόπουλο, Πόζογλου, Περέιρα στην επίθεση.

Ο ΠΑΟΚ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο μέχρι το 35' του αγώνα, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους σε παθητικό παιχνίδι και ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας και τις μικροευκαιρίες για να πετύχει γκολ. 

Καλύτερη στιγμή για την ομάδα μας ήταν στο 19', όταν ο Κίτσιου από πολύ καλή θέση σούταρε σε σώμα αμυντικού (Οικονόμου).
Ο Δικέφαλος προσπαθούσε παίζοντας από τις πτέρυγες να φτάσει κοντά στην εστία του Παπαδόπουλου, είχε ορεξάτους τους Πόζογλου και Περέιρα, ενώ αρκετά καλά δούλευε και η μεσαία του γραμμή, τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά.

Στο 36' ο Γεωργιάδης έριξε στο ματς τον Κουλούρη στη θέση του Παπαδόπουλου (θλάση στον δικέφαλο), ενώ λίγο νωρίτερα αντικαταστάθηκε και ο Κολοβός από τον Γιάννου λόγω τραυματισμού.
Μετά το 35' ο Πανιώνιος ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 42' χάθηκε πολύ καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Γιάννου να πιάνει αμαρκάριστος την κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μπακασέτα, και να στέλνει την μπάλα άουτ! Η φάση ξεκίνησε από λάθος του Σκόνδρα στη μεσαία γραμμή, που πούλησε φτηνά την μπάλα!
Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καλά στην επανάληψη, οι παίκτες μας δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα και ο Πανιώνιος έδειχνε πιο ορεξάτος. 

Μάλιστα στο 64' από κεφαλιά του Χατζηισαΐα, η μπάλα πήγαινε προς τα δίχτυα, αλλά πάνω στη γραμμή απομάκρυνε ο Κάτσε!

Οι γηπεδούχοι 69', έμειναν με 10, καθώς ο Τασουλής δέχτηκε αρχικά κίτρινη και στη συνέχεια για ειρωνεία είδε την 2η από τον Σιδηρόπουλο. 

Ο ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα, ουσιαστικά δεν απείλησε τη σφιχτή άμυνα των γηπεδούχων που με κάθε τρόπο (θεμιτό και αθέμιτο), τα έβγαζε πέρα.
Η εικόνα της ομάδας μετά το 35' ήταν πολύ κακή και σε καμιά περίπτωση ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτό που περιμέναμε να δούμε. Ο Δικέφαλος απογοήτευσε για μια ακόμη φορά τον κόσμο του, ενώ έχασε την ευκαιρία να μπει με πλεονέκτημα στα play offs...

Δείτε φωτογραφίες από το παιχνίδι ΕΔΩ.
Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι ΕΔΩ.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος (46' Βλάχος), Φούντας, Χατζηισαΐας, Μπακασέτας (73' Ρισβάνης), Μπουμάλ, Κολοβός (31' Γιάννου) και Κόρμπος.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Ρατς, Βίτορ, Τζαβέλλας, Σκόνδρας (88' Δεληγιαννίδης), Τζιόλης, Κάτσε, Κίτσιου (74' Σαββίδης), Παπαδόπουλος (36' Κουλούρης), Πόζογλου, Περέιρα.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης, στις δηλώσεις του μετά το ματς, μίλησε για τους πολλούς τραυματισμούς παικτών της ομάδας αλλά και τα επερχόμενα play offs.

Αναλυτικά: 

Αναφερόμενος στο παιχνίδι είπε: "Εμείς ήρθαμε για να κερδίσουμε παρά τα προβλήματά μας. Προσπαθήσαμε να το πετύχουμε αυτό μέχρι το τελευταίο λεπτό. Για 60-65 λεπτά ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, όσο βέβαια παίχθηκε ποδόσφαιρο, γιατί στο τέλος δεν έγινε παιχνίδι. 

Δίνω τα συχγαρητήριά μου στον Πανιώνιο για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία. Η Λιγκα χρειάζεται ομάδες με τη δυναμική του Πανιωνίου. Ήδη λείπουν αρκετά χρόνια μεγάλες ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Ηρακλής".

Για τις συνέπειες των τραυματισμών είπε: "Μας προβληματίζουν οι τραυματισμοί. Για τη συνέχεια θα μαζέψουμε όλη μας τη θετική ενέργεια να ξεκινήσουμε τα play offs και να τελειώσουμε όπως πρέπει τη χρονιά, δηλαδή να πάρουμε την πρώτη θέση".

Σχολιάζοντας το ματς τόνισε: "Νομίζω πως δεν παίχθηκε πολύ ποδόσφαιρο σήμερα. Ο Πανιώνος έπαιζε μια κατηγορία και για αυτό χρησιμοποίησε όλα τα μέσα για να πάρει τον πολύτιμο βαθμό. Τελειώσαμε το παιχνίδι έχοντας στην 11άδα πολλά παιδιά από την ακαδημία μας. Πιέσαμε ψηλά αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε άλλες ευκαιρίες".

Και συνέχισε: "Είχαμε μια δύσκολη χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Σήμερα δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα εκτός από τη φάση με τον Γιάννου στο πρώτο ημίχρονο. Κρατάμε την καλή αμυντική παρουσία μας το τελευταίο δίμηνο, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε και στην επίθεση".

Για τους τραυματισμούς της Παρασκευής δήλωσε: "Είδαμε μέσα σε 10 λεπτά να φεύγουν τρεις παίκτες από την προπόνηση. Ο Παπαδόπουλος σήμερα τραυματίστηκε, ο Αθανασιάδης έχει ένα τράβηγμα, ενώ και ο Βίτορ αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό".

Για την παρουσία του Νομπόα στα play offs είπε: "Ο Νομπόα για τρία ματς θα είναι σίγουρα μαζί μας, θα το παλέψουμε και για ένα τέταρτο παιχνίδι. Έχουμε τα προβλήματά μας και ελπίζω να βοηθήσει και ο κόσμος στη συνέχεια. Ελπίζω να έρθει σε όλα τα παιχνίδια".

Τέλος σε ερώτηση για τον Σαλπιγγίδη και τον Μαντούρο, απάντησε: "Ο Σαλπιγγίδης πίστευα ότι θα είναι έτοιμος για να είναι σήμερα στην αποστολή, αλλά δυσκολεύεται να μπει με την ομάδα. Ο Μαντούρο είναι καλά, έχει ακόμη ένα θέμα με το χέρι, αλλά θα είναι διαθέσιμος για τη συνέχεια".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4