Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

08 Απριλίου 2018

Μπορούσε το διπλό ο κουρασμένος ΠΑΟΚ (2001)

Σαν σήμερα στις 8/4/2001, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο Καυτανζόγλειο τον Ηρακλή, σε παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2000-2001 ...

Ο Δικέφαλος με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο του, μπροστά σε 13.000 θεατές (11.752 τα εισιτήρια), αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1, με τον κόσμο της ομάδας να δίνει δυναμικό παρόν, κατακλύζοντας το πέταλο του γηπέδου. 

Ένας νωχελικός και κουρασμένος ΠΑΟΚ, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 16' με γκολ του Κωνσταντίνου, ο οποίος πήρε την μπαλιά του Γκοΐκοβιτς μετά από λάθος του Τετράτζε στη μεσία γραμμή, ελίχθηκε ανάμεσα σε Ουντέζε – Αμπονσά και πλάσαρε εύστοχα τον Τοχούρογλου.

Στο 52΄παραλίγο να γίνει το 2-0, με τον Κωνσταντίνου να αιφνιδιάζεται και μόνος προ του Τοχούρογλου να σουτάρει άουτ.

Στο 69’ ο ΠΑΟΚ έφερε το ματς στα ίσα με κοντινό πλασέ του Γεωργιάδη, μετά από σέντρα του Βενετίδη.
Καφές - Αλεξόπουλος σε μια εναέρια μονομαχία τους

Πολλές οι λάθος υποδείξεις από τους βοηθούς στο ματς, με τον Τσαγκαράκη πάντως να αγνοεί αρκετές από αυτές και στις περισσότερες περιπτώσεις να δικαιώνεται. 

Στο 86΄ο βοηθός Παπαδόπουλος έδειξε ανύπαρκτο οφ σάιντ στον Καφέ που έμπαινε απειλητικά στην περιοχή των γηπεδούχων, προκαλώντας πολλές διαμαρτυρίες για την απόφασή του!

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Βενετίδης, Κωνσταντινίδης και από τον Ηρακλή οι Κωνσταντίνου, Σαπουντζής και Χάτζι.
Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Αναστασιάδης): Ράινκε, Ταβλαρίδης (71’ Φοφόνκα), Ξενίδης, Χάτζι, Βελής (21’ Αδαμίδης), Γκοΐκοβιτς (82’ Στεφανίδης), Αλεξόπουλος, Κωνσταντίνου, Σαπουντζής, Μιλόγεβιτς, Νεμπεγλέρας.

ΠΑΟΚ (Μπάγεβιτς): Τοχούρογλου, Βενετίδης, Κωνσταντινίδης, Αμπονσά, Γεωργιάδης (84’ Σπάσιτς), Οκκάς, Ουντέζε, Κουλακιώτης, Τετράτζε (53’ Ναλιτζής), Εγκωμίτης (39’ Χασιώτης), Καφές.

Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής...
Δηλώσεις Μπάγεβιτς: «Ο Ηρακλής έπαιξε δυνατά στο α’ μέρος και είχε περισσότερο πάθος από εμάς. Χρειάστηκε να περάσει ένα 20λεπτο για να κάνουμε κάτι στην περιοχή του! 
Στην επανάληψη βελτιωθήκαμε, ισοφαρίσαμε και μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ, όπως βέβαια μπορούσε να πετύχει και ο Ηρακλής».
* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2000-2001, τερμάτισε στην 4η θέση, με 51 βαθμούς (14 νίκες - 9 ισοπαλίες - 7 ήττες), τέρματα 66-48, έχοντας στον πάγκο του και στα 30 παιχνίδια τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

* Ο Σέρβος τεχνικός παρέμεινε στην ομάδα και την επόμενη σεζόν (2001-2002), ενώ ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ για 21 ματς και τη σεζόν 1999-2000, μετρώντας συνολικά σε 77 παιχνίδια πρωταθλήματος: 37 νίκες - 22 ισοπαλίες - 18 ήττες.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4