Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

18 Απριλίου 2018

Εύκολο απόγευμα στην Τούμπα (2012)

Σαν σήμερα στις 18/4/2012, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τη Δόξα Δράμας, σε παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής της Super League, της περιόδου 2011-2012...

Ο Δικέφαλος με τον Λάσλο Μπόλονι στον πάγκο του, μπροστά σε περίπου 4.000 θεατές (μόλις 3.102 τα εισιτήρια), πήρε μια εύκολη νίκη επί της Δραμινής ομάδας με 2-0, με γκολ των Παναγιωτούδη και Νιμανί και κλείδωσε τη συμμετοχή του στα play offs...
Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μετά τρεις μήνες σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Μπόλονι είχε την ευκαιρία να δει να αγωνίζονται κάποιοι παίκτες που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα και να τσεκάρει την κατάσταση του Ίβιτς και του Έττο που επανήλθαν σε αγωνιστική δράση μετά από πολύ καιρό.
Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν απείλησαν σε κανένα σημείο τον Χαλκιά, που αρκέστηκε σε ρόλο θεατή στο ματς. Η εύκολη νίκη δε σημαίνει βέβαια ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο όμως το ζητούμενο σήμερα ήταν οι τρεις βαθμοί, κάτι που επετεύχθη.
Το σκορ άνοιξε στο 12' ο Κώστας Παναγιωτούδης. Ο νεαρός πήρε την μπάλα από τον Αθανασιάδη και με εξαιρετικό πλασέ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0. Η εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν η γνωστή φετινή του, με καλό passing game, αλλά έλειπε η τελική πάσα για να βγει η ευκαιρία.
Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε, αφού ο ΠΑΟΚ έλεγξε απόλυτα το ρυθμό του παιχνιδιού, πέτυχε το 2-0 με το πολύ ωραίο γκολ του Νιμανί στο 59΄ και θα μπορούσε να διευρύνει τη διαφορά αν η μπάλα δε σταματούσε τρεις φορές στα δοκάρια του Δάφκου (Σταφυλίδης 55', Παναγιωτούδης 63' και Γκαρσία 74).

Κέρδος για τον ΠΑΟΚ η πολύ καλή παρουσία των δύο σκόρερ που έστειλαν θετικά μηνύματα για τη συνέχεια... Τραγικός ο Καλογερόπουλος και ο πρώτος βοηθός που τα έκαναν σαν τα μούτρα τους!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Ετο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Παναγιωτούδης, Ιβιτς (60' Γιάννου), Νιμανί (76' Λίνο), Σαλπιγγίδης (68' Γεωργιάδης), Αθανασιάδης.

Δόξα Δράμας: Δάφκος, Τριποτσέρης, Γκαρακλίδης, Καπέλ (57' Κυβελίδης), Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός (46' Ρούτσης), Ουέλινγκτον, Σοϊλέδης (68' Στεργιανός).
Ευχαριστημένος από τη σημερινή παρουσία των νεαρών παικτών του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Λάσλο Μπόλονι και επεσήμανε την ανάγκη να βελτιωθεί η ομάδα ενόψει των επερχόμενων play offs...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ο Μπόλονι αρχικά είπε: "Χρόνια πολλά (λόγω Πάσχα, στα ελληνικά). Είδαμε ένα καλό παιχνίδι, δεν ήταν φυσικά υψηλού επιπέδου ματς, αλλά στόχος μας ήταν να νικήσουμε και είμαι χαρούμενος για αυτό. Η ομάδα του ήταν λίγο νευρική, γιατί είχαμε πολύ καιρό να κερδίσουμε στην Τούμπα. 

Επίσης δεν είχαμε στη διάθεση μας τον Φωτάκη και τον Λάζαρ ενώ ήμασταν νευρικοί γιατί έπρεπε να κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για να εξασφαλίσουμε τα play offs. Αυτή η νευρικότητα επηρέασε αρνητικά τους παίκτες μου. Αλλά πιστεύω ότι η διαφορά των δυο ομάδων είναι μεγάλη έστω και αν το σκορ έμεινε στο 2-0. 

Σίγουρα το μυαλό μας είναι στα play offs αλλά θέλουμε να παραμείνουμε στην 3η θέση και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε αυτό και την τελευταία αγωνιστική"

Για την παρουσία των νεαρών δήλωσε: "Μπορώ να σας πω, ότι σαν πατέρας δίνω φιλιά στα παιδιά μου μόνο όταν κοιμούνται! Έτσι θα κάνω μια εξαίρεση και θα πω πώς είμαι χαρούμενος για τον Παναγιωτούδη, τον Σταφυλίδη, τον Γεωργιάδη ενώ στον πάγκο είχα Γλύκο και Αποστολόπουλο και αύριο στην προπόνηση θα έχω και άλλους τρεις παίκτες από την ομάδα νέων. 

Όπως είμαι χαρούμενος και για τον Νιμανί. Ο Παναγιωτούδης μου έδειξε αυτά που ήθελα να δω, είμαι χαρούμενος και του δίνω συγχαρητήρια. Μου είχε δείξει ενδιαφέροντα στοιχεία στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό αλλά του είπα πώς ο δρόμος είναι πολύ μακρύς. Χρειάζεται βελτίωση στη φυσική κατάσταση και στην εκρηκτικότητα. 

Πιστεύω ότι με τη δουλειά θα φτάσει στο σημείο που θέλουμε. Δουλεύει για να βελτιωθεί. Σίγουρα έχει και κάποια ελαττώματα που είναι δύσκολο να αλλάξουν. Όσο για τον Σταφυλίδη, σε έξι μήνες και σε ένα χρόνο θα είναι πιο έξυπνος και το χρειάζεται αυτό. 

Για τον Γεωργιάδη θέλω να πω ότι έχει πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, αλλά υστερεί σε δύναμη και πρέπει να βελτιωθεί στο πώς θα αντιλαμβάνεται το παιχνίδι. Ο Γιάννου σε τεχνικό επίπεδο δουλεύει και χρειάζεται να δουλέψει περισσότερο και πιστεύω ότι με τα παιχνίδια θα φτάσει στο σημείο να διαβάζει καλύτερα το παιχνίδι. 

Σε ότι αφορά τον Νιμανί, παρόλο το ότι είναι ψηλός και ογκώδης, χρειάζεται να τονωθεί η αυτοπεποίθησή του. Για να την κερδίσει, πρέπει να παίζει αλλά για να παίζει πρέπει να με βοηθήσει με την απόδοση του. 

Σε ότι αφορά τον Αποστολόπουλο θα αγωνιστεί στο επόμενο ματς και σε ότι αφορά τον Γλύκο πρέπει να δυναμώσει σε ότι αφορά τη φυσική κατάσταση. Για όλα αυτά τα παιδιά ο δρόμος είναι ακόμα πολύ μακρύς. 

Είναι σημαντικό επίσης ότι έχουν δίπλα τους έμπειρους παίκτες όπως ο Γκαρσία, ο Σαλπιγγίδης ο Λίνο και ο Ίβιτς και ο Χαλκιάς. Για παράδειγμα στο ξενοδοχείο ο Σαλπιγγίδης μιλούσε με τον Παναγιωτούδη για το ματς και αυτό είναι σημαντικό και θέλω να συγχαρώ όλους τους έμπειρους για τη βοήθεια που μου δίνουν".

Όσο για τα play offs ανέφερε: "Είναι τα πρώτα μου play offs και δεν έχω εμπειρία από κάτι τέτοιο. Ίσως ζητήσω μέσω του βοηθού μου τη βοήθεια του Σάντος. Εγώ θα δουλέψω με την ομάδα. Εμείς θα πρέπει να βελτιώσουμε τα δυνατά μας σημεία και να διορθώσουμε τα αδύνατα σημεία μας".
Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ Φρεντερίκ Νιμανί, σε σύντομες δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι αλλά και σε αυτούς που τον βοήθησαν να βρει το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο.

"Πριν από το παιχνίδι ξέραμε ότι πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη για να αγωνιστούμε στα play offs. Πήγαμε καλά και γι΄ αυτό κερδίσαμε δίκαια. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το χειροκρότημα του κόσμου, αλλά με βοήθησε όλη η ομάδα γι΄αυτό".

Όσο για τα συναισθήματά του, πρόσθεσε: "Είμαι ευτυχισμένος όχι μόνο για το πρώτο γκολ που σημείωσα, αλλά και γιατί αυτό συνέβη εντός έδρας".
Ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού μετά το παιχνίδι με τη Δόξας Δράμας και αναφέρθηκε τόσο στο κυριακάτικο ματς στη Λιβαδειά, όσο και στη σημερινή πρώτη εμφάνιση του Κώστα Παναγιωτούδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά ανέφερε: "Προσπαθήσαμε, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήσαμε τις απαιτούμενες φάσεις για να μεγαλώσουμε το σκορ. Στο δεύτερο τα πράγματα πήγαν καλύτερα. 

Είναι λογικό όταν μία ομάδα επιχειρεί ανανέωση ή έχει πολλά ματς ή πολλούς τραυματισμούς, να μην εμφανίζεται όπως επιθυμούν οι παίκτες και ο κόσμος. Σκοπός μας είναι να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε για να κάνουμε το καλύτερο στα play offs".

Για τον στόχο της ομάδας στα play offs σημείωσε: "Ακόμα είναι νωρίς. Πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στη Λιβαδειά και να έχουμε απαντήσεις στα προβλήματα που είναι πιθανό να μας δημιουργήσει ο αντίπαλος".

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό τόνισε: "Για μένα ο Λεβαδειακός είναι η ευχάριστη έκπληξη. Τα παιδιά έδωσαν πολλά συνεχόμενα παιχνίδια από τον Νοέμβριο και έπειτα, αλλά εξασφάλισαν την παραμονή και δείχνουν πόσο καλή ομάδα είναι".

Για το αν η ομάδα μπαίνει στα play offs πιο δυνατή μετά την επιστροφή των τραυματιών, υπογράμμισε: "Αυτό είναι κάτι που θα φανεί στις προπονήσεις. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο. Αν δεν υπάρχουν τραυματισμοί, θα υπάρχουν σίγουρα και περισσότερες επιλογές".

Τέλος αναφερόμενος στην παρουσία του Παναγιωτούδη, είπε: "Είναι ακόμα νωρίς να πούμε κάτι καλό ή κακό, λόγω της ηλικίας του και της πρώτης του συμμετοχής στην μεγάλη ομάδα. 

Ασφαλώς είναι πολύ θετικό που σκόραρε και είχε καλή παρουσία στο ματς. Πρέπει, όμως να σκεφτεί καλά και αυτή η συμμετοχή του να είναι η χειρότερη και όχι η καλύτερη με τον ΠΑΟΚ. Αν βελτιωθεί αυτός αγωνιστικά, θα βελτιωθεί και η ομάδα".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4