Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

14 Απριλίου 2018

Ματς με ένταση, με Ηρακλή στο Χαριλάου (1991)

Σαν σήμερα στις 14/4/1991, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο Χαριλάου τον Ηρακλή, σε παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, της περιόδου 1990-1991 ...

Ο Δικέφαλος με τον Χρήστο Τερζανίδη στον πάγκο του, μπροστά σε 9.000 θεατές (7.589 τα εισιτήρια), έμεινε στη λευκή ισοπαλία, σε μια αναμέτρηση στην οποία κυριάρχησε η ένταση και το πάθος.

Στο 31', ο διαιτητής Μελέτης Βουτσαράς, καταλόγισε πέναλτι υπέρ των τυπικά γηπεδούχων, σε ανατροπή του Ηλιάδη από τον Μητσιμπόνα, το εκτέλεσε ο Γιοβάνοβιτς, όμως ο Γκιτσιούδης έπεσε στην δεξιά του γωνία (αρχική εικόνα) και απέκρουσε για να έρθει στη συνέχεια της φάσης ο Καραγεωργίου να πετάξει την μπάλα κόρνερ.
 
Αμέσως μετά ξέσπασαν επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ο Δανιήλ Παπαδόπουλος πιάστηκε στα χέρια με τον μάνατζερ του ΠΑΟΚ (Χασιώτης), ο Αλεξούλης με τον γενικό αρχηγό του Ηρακλή (Θεοφανίδης) και τον βοηθό του Μπατάκη (Σεντελίδης)...

Με την έναρξη της επανάληψης, ο ΠΑΟΚ έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου που έδινε δυναμικό παρόν στις εξέδρες, βγήκε στην επίθεση αλλά οι δύο καλές μας στιγμές, με Μπασμπανά και Μητσιμπόνα δεν κατέληξαν σε κάποιο γκολ.
Στο 60', ο Αλεξούλης ανέτρεψε τον Γιοβάνοβιτς, είδε την 2η κίτρινη κάρτα και ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με «10», χωρίς πάντως να καταγραφεί κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες.

Καλύτεροι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Αλεξίου, Γκιτσιούδης, Καραγεωργίου και από τους γηπεδούχους οι Δεληγιάννης, Ηλιάδης, Παπαδόπουλος Δ.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Πλίτσης, Ηλιάδης, Ζήφκας, Βακαλόπουλος, Δεληγιάννης, Παπαδόπουλος Γ., Μπούρε, Παπαδόπουλος Δ., Τουντζιάρης (38' Κωστής), Γιοβάνοβιτς, Δημόπουλος (88' Αναστασιάδης).

ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης, Αναστασιάδης, Αλεξίου, Μητσιμπόνας, Καραγεωργίου, Αλεξούλης, Μπορμπόκης, Σκαρτάδος (69' Πλίτσης), Μπασμπανάς, Τουρσουνίδης (72' Μήτογλου), Λαγωνίδης.
* Τη σεζόν 1990-1991 ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον Ολλανδό Ρομπ Γιάκομπς στον πάγκο του για 12 ματς (6 νίκες - 2 ισοπαλίες - 4 ήττες) και στη συνέχεια μετά την απομάκρυνσή του τον διαδέχτηκαν οι Τερζανίδης - Μιχαηλίδης 22 αγώνες (10 νίκες - 7 ισοπαλίες - 5 ήττες).

* Ο Δικέφαλος τερμάτισε στην 4η θέση με 38 βαθμούς και έναν μηδενισμό λόγω της αποχώρησής του από το ΟΑΚΑ στο ματς με τον Παναθηναϊκό, με τέρματα 56-39.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4