Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Απριλίου 2018

Πέταξε βαθμούς στην Τούμπα με τον ΠΑΣ (2015)

Σαν σήμερα στις 26/4/2015, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής της Super League, της περιόδου 2014-2015...

Ο Δικέφαλος με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο του, μπροστά σε 8.000 θεατές (7.355 τα εισιτήρια), η ομάδα άφησε βαθμούς, καθώς το τελευταίο σφύριγμα του Γιάχου βρήκε τον ΠΑΣ να παίρνει την ισοπαλία (1-1).

Απορίες προκάλεσε η μη χρησιμοποίηση του Αθανασιάδη στο αρχικό σχήμα, με δεδομένες τις απουσίες που είχε η ομάδα, καθώς ο Κλάους όταν μπήκε ήταν η μόνη απειλή για την εστία του Βελλίδη. 

Εντύπωση προκαλούσε η εμμονή του Γ.Χ. να επιμένει στον εξαφανισμένο Μακ που για ένα ακόμη ματς ήταν κακός!

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον Ιτάνζ κάτω από δοκάρια, τους Σκόνδρα, Κόστα, Τζαβέλλα, Κωνσταντινίδη στην άμυνα, Κάτσε, Νομπόα, Μακ, Γκολάσα στη μεσαία γραμμή και Κουλούρη Περέιρα στην επίθεση.

Ο Γεωργιάδης προτίμησε να αφήσει στον πάγκο τον Αθανασιάδη και τον Τζιόλη, ενώ δεν είχε στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Παπαδόπουλο, Ρατς, Βίτορ, καθώς και τους τραυματίες Σαλπιγγίδης, Μαντούρο...

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλά στο παιχνίδι και ήδη στο 6' μετρούσε δύο σημαντικές τελικές προσπάθειες... 

Στο 4' ο Κουλούρης έξυπνα πρόλαβε και γύρισε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΣ, εκεί βρέθηκε ο Νομπόα που σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Βελλίδη...

Στο 6', νέα καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, όταν ο Περέιρα σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βελλίδη. 

Στην πρώτη του τελική ο ΠΑΣ, βρήκε δίχτυα! Ήταν το 12' όταν ο Τσάβες από τα αριστερά (έλειπε ο Σκόνδρας) προχώρησε, μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 14' ο Φακούντο Περέιρα έκανε το 1-1 (αρχική εικόνα). Προηγήθηκε εκτέλεση κόρνερ του Νομπόα από τα δεξιά και πέταγμα του Αργεντίνου στο δεύτερο δοκάρι. 

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο (68%-32%), είχε υπομονή στο παιχνίδι του, όμως έλειψαν οι πολλές τελικές φάσεις.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στο γήπεδο, αφήνοντας χώρους στον επικίνδυνο ΠΑΣ, οι παίκτες του Γεωργιάδη δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Βελλίδη, καθώς ο Νομπόα όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να ξεμένει από δυνάμεις. 

Στο 62' πέρασε στο ματς ο Αθανασιάδης στη θέση του Κουλούρη που δεν φάνηκε, ο ΠΑΟΚ γύρισε το 4-4-2 σε 4-3-3, με Γκολάσα - Νομπόα - Κάτσε στη μεσαία γραμμή, Μακ - Αθανασιάδη - Περέιρα στην επίθεση.

Η ομάδα που απειλούσε πάντως δεν ήταν ο ΠΑΟΚ, ο κόσμος γκρίνιαζε από αυτό που έβλεπε, ο Νομπόα έδειχνε να ξεμένει από δυνάμεις ενώ ο Μακ ήταν από την αρχή απών! 

Ο Κλάους στο 71' και στο 77΄είχε τις καλύτρες στιγμές του Δικεφάλου στην επανάληψη για να προηγηθεί, όμως και οι δύο προσπάθειές του πέρασαν άουτ.

Δείτε τα γκολ του παιχνιδιού ΕΔΩ

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Κόστα, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Κάτσε, Νομπόα, Γκολάσα (79' Πόζογλου), Μακ, Περέιρα (76' Τζιόλης), Κουλούρης (62' Αθανασιάδης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Στρούνα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς (85' Μπέριος), Χαρίσης, Τσάβες, Ίλιτς, Κοροβέσης (82' Ντάσιος), Μανιάς (82' Γιάκος).
Στην έλλειψη δυνάμεων, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Γεωργιάδης...

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Στο πρώτο μέρος υπήρχε ενέργεια, φτιάξαμε πράγματα κυρίως από τα δεξιά. Τα Γιάννενα είναι πολύ καλά στην αντεπίθεση, το έκαναν αν και από δικά μας λάθη. Έφτασε η μπάλα στην περιοχή, για ένα 20λεπτο ήταν ίσως το καλύτερο μας όσο είμαι εγώ εδώ. 

Στο δεύτερο μέρος όμως μείναμε από φρεσκάδα και δυνάμεις για να κάνουμε ευκαιρίες απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα στην άμυνα. Μας έδωσαν τόσο χώρο τα Γιάννενα, έπαιξαν τόσο πίσω που φάνηκε ότι δεν μπορούσαμε στο τέλος, δεν είχαμε τη δημιουργία».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Αθανασιάδη σαν βασικού: «Ήταν επιλογή μου που δεν ξεκίνησε. Μέχρι τα πλέι-οφ θέλουμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα.»

Για τα επερχόμενα play offs: «Έχουμε άλλες 3 βδομάδες για να προετοιμαστούμε για τα play offs. Αυτός είναι ο προγραμματισμός μας. Να δουλέψουμε στη φυσική κατάσταση όσο αυτό είναι δυνατόν αφού είμαστε στο τέλος της σεζόν. Δεν παίζει τόσο ρόλο η τελική θέση στην κανονική περίοδο. Στα πλέι-οφ πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για Πόζογλου-Κουλούρη: «Προσπάθησαν, ήταν καιρό εκτός ομάδας. Πρέπει να τα "χτίζεις" αυτά τα παιδιά, να έχουν τη στήριξη μας».
 
Για τον Σαρλ Ιτάνζ: «Είναι πολύ καλές οι εμφανίσεις του αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για το καλοκαίρι».

Για τους Κοροβέση-Χαρίση: «Είναι πολύ καλοί παίκτες».
Μετά την βράβευση του ως MVP της σημερινής αναμέτρησης ο Σαρλ Ιτάνζ παραχώρησε δηλώσεις. Μεταξύ άλλων μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς και για το θέμα της παραμονής του η όχι στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά είπε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και πάντα υπάρχουν. Είμαστε μία ομάδα με υψηλούς στόχους και πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ: «Χαίρομαι που είμαι ξανά εδώ. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και θεωρώ ότι το πιο σημαντικό ήταν ότι δεν χάσαμε το ματς. Δεν συμφωνώ ότι οι άλλες ομάδες των play offs είναι καλύτερες ομάδες».

Για το θέμα του συμβολαίου του: «Προσπαθώ να μένω συγκεντρωμένος στην δουλειά μου να τα δίνω όλα και όταν θα έρθει η ώρα θα δούμε τι θα γίνει με το συμβόλαιο μου. Δεν ξέρω αυτή την στιγμή σίγουρα κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρουμε μια απόφαση και η ομάδα και εγώ».
O Ευθύμης Κουλούρης μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα ενόψει των play offs, καθώς και για την δική του παρουσία στον Δικέφαλο...

Αναλυτικά τόνισε:

Για το αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΣ: «Δεν ήμασταν ικανοποιημένοι. Θέλαμε τη νίκη. Ήταν ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει χάσει από τις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Θέλαμε τη νίκη, θα συνεχίσουμε έτσι και με την δουλειά θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Για την δική του παρουσία στην ομάδα: «Προσωπικά παιχνίδι με παιχνίδι είμαι καλύτερος. Ευχαριστώ τον κόουτς για την ευκαιρία που μου δίνει, πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Έχω κοιτάξει τα λάθη μου, ξέρω που φταίω. Εγώ το αφήνω πίσω αυτό το διάστημα και κοιτάω μπροστά. Όλοι κάνουμε λάθη, δεν θέλω να μιλάω γ' αυτό που έγινε την προηγούμενη περίοδο και όπως είπα ευχαριστώ τον προπονητή για την ευκαιρία που μου δίνει».

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα και τα play offs: «Δεν γίνονται θαύματα από την μια μέρα στην άλλη, προπόνηση με προπόνηση θα προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4