Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

10 Απριλίου 2018

Χαμένο πέναλτι στο 3' και ήττα στο ΟΑΚΑ (2005)

Σαν σήμερα στις 10/4/2005, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, σε παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2004-2005 ...

Ο Δικέφαλος με τον Νίκο Καραγεωργίου στον πάγκο του, μπροστά σε 37.000 θεατές (35.994 τα εισιτήρια), γνώρισε την ήττα με 2-0, χάρη σε δύο τέρματα που σημείωσε ο Σοάρες στο 37' και στο 58'.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ καλά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Θεοδωρίδης με κάθετη στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, έβγαλε τον Σαλπιγγίδη μόνο με τον Χιώτη, προσπάθησε να τον αποφύγει και ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ τον ανέτρεψε, με τον διαιτητή Καρατζά να δείχνει την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαλπιγγίδης, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Χιώτη, ο Φουτσίνι πήρε το ριμπάουντ, σούταρε από κοντά για να αποκρούσει σωτήρια για την ομάδα του ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης, είχαν δυο τρεις πολύ καλές στιγμές, με τον Τοχούρογλου να πραγματοποιεί εξαιρετικές επεμβάσεις, ενώ στο 29ο λεπτό σε μια ένταση ανάμεσα σε Λυμπερόπουλο – Ζωγραφάκη, ο Καρατζάς τους απέβαλε και τους δύο, με τον παίκτη της ΑΕΚ να είναι περισσότερο εριστικός...

Στο 37', ο Σοάρες μετά από κάθετη του Σέζαρ απέφυγε τον Τοχούρογλου και άνοιξε το σκορ, για να γίνει το 2-0 στο 58' και πάλι από τον Σοάρες, μετά από μπαλιά του Ασονσάο. 

Ο ΠΑΟΚ είχε μια καλή στιγμή στο 69' με τον Θεοδωρίδη για να ξαναμπεί στο ματς, όμως το δυνατό αριστερό σουτ που επιχείρησε, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Χιώτη και κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα της αθηναϊκής ομάδας.
Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Χιώτης, Μάλμπασα, Άλβες, Κοστένογλου, Μόρας, Πέτκοφ (71' Κυριακίδης), Κατσουράνης, Ασουνσάο, Σοάρες (90' Ίβιτς), Λυμπερόπουλος, Σέζαρ (76' Κρασάς).

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Ανδράλας, Ουντέζε, Καρυπίδης (62' Μίετσελ), Μέγκαχεντ (62' Εγκωμίτης), Μαλαδένης, Ζωγραφάκης, Θεοδωρίδης, Καραδήμος (42' Κουτσόπουλος), Φουτσίνι, Σαλπιγγίδης.

Δηλώσεις Γιώργου Θεοδωρίδη: "Ήμασταν άτυχοι, είχαμε ευκαιρίες που δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε και αυτό το γεγονός μας αφήνει μια πικρή γεύση. Δεν έχει σημασία η προσωπική εμφάνιση του καθενός, αυτή έρχεται σε δεύτερη μοίρα, εκείνο που μετράει περισσότερο είναι η συνολική εμφάνιση της ομάδας".

* Τη σεζόν 2004-2005, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 5η θέση, συγκεντρώνοντας σε 30 ματς, 46 βαθμούς, με 13 νίκες - 7 ισοπαλίες - 10 ήττες. Τέρματα 43-39. 

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο μας (2 παιχνίδια, 1 νίκη - 1 ήττα), ακολούθησε ο ... Ρολφ Φρίγκερ (16 ματς, 6 νίκες - 4 ισοπαλίες - 6 ήττες) και ολοκληρώθηκε με τον Νίκο Καραγεωργίου (12 ματς, 6 νίκες - 3 ισοπαλίες - 3 ήττες).

* Στην αρχική εικόνα, το ρόστερ του ΠΑΟΚ της περιόδου 2004-2005.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4