Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

18 Απριλίου 2018

'Ηττα με 3 γκολ... από τα καλώδια στα δίχτυα (2004)

Σαν σήμερα στις 18/4/2004, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο γήπεδο του Μακεδονικού τον Ηρακλή, σε παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, της περιόδου 2003-2004...

Ο Δικέφαλος με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, σε παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο του Μακεδονικού λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων, γνώρισε βαριά ήττα με 3-0, με το σκορ να έχει διαμορφωθεί ως το 23' του πρώτου ημιχρόνου!

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4', όταν μετά από λάθος της άμυνάς μας, ο Μίετσελ σούταρε, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Καραμήμου και κατέληξε στα δίχτυα του Ηλία Ατματσίδη!

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Σαλπιγγίδη – Μαλαδένη, όμως στο 12' μετά από σέντρα του Μπακιρτσίογλου, ο Μαχλάς με κεφαλιά νίκησε τον Ατματσίδη, προλαβαίνοντας την αντίδραση των αμυντικών μας, που ολιγώρησαν χαρακτηριστικά!

Στο 23', ο Μουράτι με μακρινή εκτέλεση φάουλ έπιασε στον ύπνο τον Τοχούρογλου, ο οποίος στο μεταξύ είχε αντικαταστήσει τον Ατματσίδη, σημειώνοντας το 3-0...

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στο υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού ήταν αναιμική, καθώς απείλησε όλο κι όλο μια φορά με τον Φουτσίνι στο 49', που αν και βρέθηκε σε εξαιρετική θέση σούταρε ψηλά, άουτ.

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Σαλπιγγίδης, Βόκολος, Κούτσης και από τον Ηρακλή οι Κατσιαμπής, Νεμπεγλέρας, Μπακιρτσίογλου.

Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής...
Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Γίνγκμπλαντ): Κελπέκης, Σνάουτσνερ, Κατσιαμπής, Νεμπεγλέρας, Μουράτι (58' Λαγός), Κιάσσος, Ιωάννου, Μίετσελ, Μπακιρτσίογλου, Μαχλάς, Ξενίδης.

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Ατματσίδης, (16' Τοχούρογλου), Φουσίνι, Βόκολος, Χασιώτης, Μαλαδένης, Κούτσης, Θεοδωρίδης (68' Αμαφούλε), Χάγκαν, Καραδήμος (59' Γαρπόζης), Σαλπιγγίδης, Γιασεμάκης.

Δηλώσεις Άγγελου Αναστασιάδη: «Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι! Δεχθήκαμε τρία γκολ από αυτά που λέμε ότι χτυπάνε στα καλώδια και πάνε στα δίχτυα! Το ένα αυτογκόλ, στο άλλο δυο τρεις παίκτες μας κόλλησαν και το τρίτο το δεχθήκαμε από τον Λευκό Πύργο. Άλλαξα τον Ατματσίδη, απλά γιατί ήθελα έναν τερματοφύλακα πιο γρήγορο».

* O ΠΑΟΚ τη σεζόν 2003-2004 τερμάτισε στην 3η θέση με 60 βαθμούς και τέρματα 47-27. Στα 30 ματς που έδωσε για το πρωτάθλημα, σημείωσε 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες, έχοντας τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4