Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

20 Απριλίου 2018

Χωρίς ψυχή, ήττα στην φανατισμένη Καστοριά (1975)

Σαν σήμερα στις 20/4/1975, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας την Καστοριά, σε παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, της περιόδου 1974-1975...

Ο Δικέφαλος με τον Γκιούλα Λόραντ στον πάγκο του, μπροστά σε 9.000 θεατές (8.210 τα εισιτήρια), γνώρισε την ήττα με 1-0, δεχόμενος το γκολ που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους, στο 13' από τον Μοσχοφίδη.

Η ομάδα της Καστοριάς με τη νίκη της αυτή, πήρε μια … άτυπη ρεβάνς για το 7-1 με το οποίο είχε ηττηθεί στην Τούμπα στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, με τον ΠΑΟΚ να παρατάσσεται στον αγωνιστικό χώρο έχοντας δύο απουσίες βασικών παικτών του (Κούδας - Παρίδης).

Σε ένα γήπεδο με πολύ φανατισμό από την πλευρά των «γουναράδων», η ομάδα μας έπαιξε χωρίς ψυχή και μοιραία ήρθε η ήττα.

Από πλευράς ΠΑΟΚ ξεχώρισαν οι Χατζηαντωνίου, Αποστολίδης, Φουντουκίδης, Σαράφης και από την Καστοριά οι Κεσσίδης, Σιάντσης, Καραφέσκος, Μοσχοφίδης.

Οι συνθέσεις:

Καστοριά: Ερμείδης, Τσουλουκίδης, Γίτσης, Αργυρός, Παράσχος, Σιάντσης, Καραχισαρίδης (65’ Παπαβασιλείου), Μοσχοφίδης, Κεσσίδης, Καραφέσκος (46’ Αλεξιάδης), Αφεντουλίδης.

ΠΑΟΚ: Ντεκ, Χατζηαντωνίου, Φουντουκίδης, Πέλλιος, Ιωσηφίδης, Τερζανίδης, Αποστολίδης, Κερμανίδης, Σαράφης, Αναστασιάδης, Ασλανίδης (69’ Μπατής).
* Τη σεζόν 1974-1975 ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον Λες Σάνον στον πάγκο του για τα δύο πρώτα παιχνίδια (2 ήττες, η μία στην Πάτρα, η άλλη στο Χαριλάου και απομακρύνθηκε, καθώς υπήρχε και ο αποκλεισμός από τον Ερυθρό Αστέρα!), ακολούθησε ο Λάκης Πρόγιος (8 ματς) και στη συνέχεια ανέλαβε ο Γκιούλα Λόραντ (24 παιχνίδια).

* Η ομάδα τερμάτισε στην 3η θέση με 46 βαθμούς, έχοντας 19 νίκες - 8 ισοπαλίες - 7 ήττες, με τέρματα 73-28.

* Στην αρχική εικόνα η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ όπως παρατάχτηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τη σεζόν 1974-1975.

* Τα 73 γκολ του ΠΑΟΚ τα σημείωσαν οι:

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4