Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Μαρτίου 2018

Μόνο οι φανέλες και ο κόσμος θύμιζαν ΠΑΟΚ! (2008)

Σαν σήμερα στις 22/3/2008, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Βέροια, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2007-2008...

Ήταν η «χρονιά των σαρδελών», μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον Δικέφαλο, που με τον Θοδωρή Ζαγοράκη στην προεδρεία της ΠΑΕ και τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του, παρουσίασε μια αγωνιστική εικόνα κυριολεκτικά για κλάματα, σε μια σεζόν στην οποία ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα…

Η ομάδα ήταν για μια ακόμη φορά ένα μηδενικό και μετά τη λευκή ισοπαλία απείχε 8 βαθμούς μόλις από τη θέση που οδηγούσε στη β' Εθνική, με προπονητή και παίκτες να έχουν πάει ήδη διακοπές, σε μια χρονιά ολότελα χαμένη!

4 σουτ και 36 λάθη συνθέτουν την εικόνα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι (!), με την ομάδα για άλλη μία φορά να μην έχει αρχή και τέλος. 

Δεν είχε εμπνεύσεις. Αυτό που έπαιξε στη Βέροια δε λεγόταν ποδόσφαιρο. Αδιαφορία και καθόλου πάθος από τους ποδοσφαιριστές. Καμία βοήθεια από τον Σάντος, παρόλο που όλοι περιμέναμε να κάνει κάποια σημαντική αλλαγή στην ενδεκάδα.
Ο Πορτογάλος τεχνικός, πέρασε στο ματς στο 85' (!) τον Γεωργιάδη, επιμένοντας να παίζει επί μήνες με έναν μόνο επιθετικό, δίνοντας έμφαση στον αμυντικό τομέα! 

Απόντες από το παιχνίδι οι Αραμπατζής, Λάκης, Μελίσσης και Χαραλάμπους που έμειναν στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την εικόνα της ομάδας.

Μόνο ο αρκετός κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Βέροιας και οι φανέλες των παικτών, θύμιζαν πως η ομάδα που αγωνίζεται στο Δημοτικό γήπεδο της Μακεδονικής πόλης είναι ο ΠΑΟΚ, απέναντι μάλιστα σε έναν αντίπαλο ο οποίος στο τέλος της σεζόν υποβιβάστηκε!

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Τσαλουχίδης): Αποστολίδης, Σαμαράς, Ντε Λάνγκε (69΄ Ερέρα), Μπικόφσκι, Τσιμπλίδης, Κόλτζος, Κριβοκάπιτς, Καμάλ, Στεφανίδης (84΄ Ζέλσον), Πετκάκης (89΄ Αλεξίου), Τζιοβανίνι.

ΠΑΟΚ (Σάντος): Φερνάντες, Κνολ, Σνάουτσνερ, Γκάβρανσιτς, Κωνσταντινίδης, Κονσεϊσάο (85΄ Γεωργιάδης), Βερόν, Μπαϊάνο, Γκονζάλες (60΄ Χριστοδουλόπουλος), Ηλιάδης, Φρούνζα (68΄ Ίλιεφ).

Διαιτητής: Γ. Σταθόπουλος (Σύνδεσμος Αχαϊας).

Κίτρινες: Κριβοκάπιτς, Πετκάκης - Κωνσταντινίδης, Χριστοδουλόπουλος.

* Η σεζόν 2007-2008 ήταν μια από τις χειρότερες του ΠΑΟΚ από το 2000 και εδώθε... 
 
Η ομάδα με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της, αλλά με ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων τερμάτισε τελικά 9η και καταϊδρωμένη, ισόβαθμη με τον Ηρακλή στους 35 βαθμούς (3-1-0 το σύστημα της βαθμολογίας), άλλους τόσους πίσω από τον πρωταθλητή εκείνης της περιόδου!

* Ο ΠΑΟΚ σε 30 παιχνίδια μέτρησε 10 νίκες, 5 ισοπαλίες, 15 ήττες, με τέρματα 29-35...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4