Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

31 Μαρτίου 2018

Πήρε μπρος μετά το 3-0, αλλά άργησε (1991)

Σαν σήμερα στις 31/3/1991, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή, σε παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1990-1991...

Ο Δικέφαλος με τον Χρήστο Τερζανίδη στον πάγκο του και βοηθό του τον Μπάμπη Μιχαηλίδη, έχασε με 3-2 σε μια αναμέτρηση στην οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0, μόλις στο 25'!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 2' με εύστοχο πέναλτι του Βαΐτση το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής Μπίκας και στο οποίο υπέπεσε ο Παλάσκας (χέρι).

Στο 14' ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 μετά από κεφαλιά - πάσα του Ότιτζι και στο 25’ ο Νιγηριανός Αμαέκι Ότιτζι σημείωσε το 3-0 από ελεγχόμενη θέση οφ σάιντ, με τον ΠΑΟΚ να είναι απλός θεατής στην αναμέτρηση ως εκείνο το χρονικό σημείο!
Με το φάσμα μιας βαριάς ήττας να διαγράφεται στον ορίζοντα, ο Δικέφαλος ξεκίνησε την αντεπίθεσή του στην επανάληψη και αρχικά μείωσε στο 50' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καραγεωργίου, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Μπορμπόκης.

Στο 68’ η Παναχαϊκή έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καραπίτσα και στο επόμενο λεπτό την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε και ο Παλάσκας, αποκαθιστώντας ο Μπίκας την αριθμητική ισορροπία…

Στο 79’ ο Μπασμπανάς μείωσε ακόμη περισσότερο σε 3-2, αλλά το αποτέλεσμα αυτό παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Σκαρτάδος, Μήτογλου, Τερζής και από την Παναχαϊκή οι Ανδριόπουλος, Μίρτσος, Ζερδεβάς, Πιας, Βαΐτσης.

Οι συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Μιχαλόπουλος): Μίρτσος, Ανδριόπουλος, Γένας, Πάνα, Ζερδεβάς, Αντωνίου (Μπιρλής 69'), Καραπίτσος, Κυριακόπουλος, Πιάς, Ότιτζι (Γρίλλας 89'), Βαΐτσης.

ΠΑΟΚ (Τερζανίδης): Τερζής (Γκιτσιούδης 59'), Αλεξίου, Αντωνόπουλος (Μπασμπανάς 38'), Καραγεωργίου, Μήτογλου, Μητσιμπόνας, Παλάσκας, Λαγωνίδης, Σκαρτάδος, Αναστασιάδης, Μπορμπόκης.
* Τη σεζόν 1990-1991 ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον Ολλανδό Ρομπ Γιάκομπς στον πάγκο του για 12 ματς (6 νίκες - 2 ισοπαλίες - 4 ήττες) και στη συνέχεια μετά την απομάκρυνσή του τον διαδέχτηκαν οι Τερζανίδης - Μιχαηλίδης 22 αγώνες (10 νίκες - 7 ισοπαλίες - 5 ήττες).

* Ο Δικέφαλος τερμάτισε στην 4η θέση με 38 βαθμούς και έναν μηδενισμό λόγω της αποχώρησής του από το ΟΑΚΑ στο ματς με τον Παναθηναϊκό, με τέρματα 56-39. 

* Στην αρχική εικόνα διακρίνεται το ρόστερ του ΠΑΟΚ της περιόδου 1990-1991... 
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4