Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

16 Φεβρουαρίου 2018

Ισόπαλος με πολλά παράπονα στον Βύρωνα (1992)

Σαν σήμερα στις 16/2/1992, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στον Βύρωνα τον Αθηναϊκό, για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 1991-1992 ...

Ο Δικέφαλος με τον Κροάτη τεχνικό Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς στον πάγκο του, σε ένα γήπεδο που έμοιαζε με χωράφι φρεσκοποτισμένο και σπαρμένο με πατάτες, αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1, ένα σκορ που διαμορφώθηκε μέσα σε ένα πεντάλεπτο με δύο πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Ξυθάλης.
Αρχικά στο 54ο λεπτό ο Βούγιος μπήκε στην περιοχή μας, ο Οικονομίδης τον ανέτρεψε και ο Μπόνεφ από τα 11 μέτρα νίκησε τον Γκάμπριτς, ανοίγοντας το σκορ! Πέντε λεπτά αργότερα ο Οικονομίδης ανατράπηκε από τον Χατζηαγγελή και ο Σκαρτάδος από την άσπρη βούλα πέτυχε την ισοφάριση!

Πολλά και απόλυτα δικαιολογημένα παράπονα είχαν οι άνθρωποι της ομάδας μας από τη διαιτησία του Αρτινού Γιώργου Ξυθάλη, καθώς οι αποφάσεις του διαμόρφωσαν σε σημαντικό βαθμό το αποτέλεσμα!
Δεν αναφερόμαστε στα πέναλτι τα οποία έδωσε και ήταν και τα δύο καθαρά, αλλά σε αυτά που δεν έδωσε! Στην πρώτη περίπτωση στο 40΄όταν ο Χατζηαγγελής άλλαξε την πορεία της μπάλας με το χέρι χωρίς να υποδειχτεί η παράβαση και στην επανάληψη όταν ο Μπορμπόκης ανατράπηκε πεντακάθαρα μέσα στην περιοχή από τον Χατζηαγγελή, με τον Ξυθάλη να δίνει φάουλ πάνω στη γραμμή!
Στο πρώτο 45λεπτο ακυρώθηκε γκολ που σημείωσε ο Γιώργος Σκαρτάδος, ο οποίος υποδείχτηκε από τον βοηθό σε θέση οφ σάιτ, αν και πιθανότατα καλυπτόταν!

Καλύτεροι του ΠΑΟΚ οι Τουρσουνίδης, Γκάμπριτς και Αναστασιάδης.
 
Οι συνθέσεις:

Αθηναϊκός: Δάφκος, Μπούζουκας, Καπουράνης, Χατζηαγγελής, Σπηλιώτης, Αναστασίου (56’ Τζαλακώστας), Χατζηράπτης, Βρύνιος, Μπονγκ, Κόλεφ (75’ Αλβέρτης), Τσαβαλιάς.

ΠΑΟΚ: Γκάμπριτς, Τουρσουνίδης, Αλεξίου, Μαλιούφας (46’ Μπορμπόκης), Χιονάς, Πλίτσης, Σκαρτάδος, Μαγκντί, Οικονομίδης, Αναστασιάδης (85’ Τζούρτζεβιτς).
* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1991-1992, τερμάτισε στην 4η θέση, έχοντας σε 34 ματς, 13 νίκες - 13 ισοπαλίες - 8 ήττες, συγκέντρωσε 39 βαθμούς με τέρματα 44-44!

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς (25 ματς) στον πάγκο μας και ολοκληρώθηκε με τον Γούναρη (9 παιχνίδια)...

* Στην αρχική εικόνα, Μπονγκ και Αναστασιάδης σε μια μονομαχία τους.
Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4