Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

12 Φεβρουαρίου 2018

Ήττα στη Νέα Σμύρνη με κακή εμφάνιση (2011)

Σαν σήμερα στις 12/2/2011, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Πανιώνιο, σε παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, της περιόδου 2010-2011...

Το κακό του πρόσωπο έβγαλε και πάλι σήμερα στη Ν. Σμύρνη ο ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί σε ήττα με 1-0 από τον μέτριο Πανιώνιο. 

Σε ένα παιχνίδι που ο "Δικέφαλος" παρουσιάστηκε πολύ κατώτερος του αναμενόμενου και ηττήθηκε με 1-0 -από τα 11 μέτρα- με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπάλαμπαν και έκανε ο Μαλεζάς στον Ριέρα. 

Ο Σταθόπουλος το έδωσε (σωστά) αμέσως, δεν έκανε όμως το ίδιο στο πρώτο ημίχρονο σε ανατροπή του Αθανασιάδη μέσα στην περιοχή...

Όλα αυτά λίγες μόνο μέρες πριν το σπουδαίο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στην Τούμπα! Έτσι μετά την πολύ καλή εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής σήμερα είδαμε έναν ΠΑΟΚ κυριολεκτικά χωρίς αρχή και τέλος στο μεγαλύτερο μέρος του ματς.
Απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε για να αποφύγει τον υποβιβασμό, ο ΠΑΟΚ παρατάχτηκε με 4-4-1-1 έχοντας τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια στην άμυνα τους Τσιρίλο, Μαλεζά, Έττο και Σαβίνι. Στον άξονα των χαφ Γκαρσία και Τσουκαλά με Βιεϊρίνια στα δεξιά και Λίνο στα αριστερά. 10άρι σε ελεύθερο ρόλο ο Ίβιτς και μοναδικός προωθημένος ο Αθανασιάδης (προτιμήθηκε αντί του Σαλπιγγίδη).

Οι παίκτες του "Δικεφάλου" μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 3΄ με τον Αθανασιάδη, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λίνο από τα αριστερά και ο Κλάους δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα, μιας και είχε το σώμα του σε λάθος θέση.
Στο 31΄έγινε μια φάση που σηκώνει πολύ κουβέντα. Ο Αθανασιάδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή καθαρά από τον Τσότσαλιτς αλλά ο ρέφερι έκανε γαργάρα το καθαρό πέναλτι. 

Μπορεί η ομάδα να μην είχε παίξει καμιά μπαλάρα ως εκείνο το σημείο, κανείς όμως δεν μπορεί να μπορεί να μαντέψει την εξέλιξη του παιχνιδιού εφόσον ο ΠΑΟΚ άνοιγε το σκορ!!! 
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποια άλλη ιδιαίτερα καλή στιγμή για τις 2 ομάδες ενώ αυτό που κυριάρχησε ήταν τα πολλά αβίαστα λάθη και από τους 22 παίκτες. 

Ο ΠΑΟΚ μετά το πρώτο 15λεπτο είχε προβλήματα στην ανάπτυξή του και δεν έκανε αισθητή την παρουσία του στην περιοχή των γηπεδούχων.

Κακό το παιχνίδι και στην επανάληψη με τους παίκτες του Πανιωνίου να μπαίνουν πάντως πιο καλά στο παιχνίδι χωρίς όμως να δημιουργήσουν ιδιαίτερη πίεση στην άμυνά μας, που έπαιζε "ψηλά". 

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στο 58΄ τραυματίστηκε ο Χαλκιάς (θλάση στο δικέφαλο) και αντικαταστάθηκε από τον Κρέσιτς, που επανήλθε μετά από πολύ καιρό στην 11άδα.
Στο 71ο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει ο ΠΑΟΚ το σκορ όταν ο Εττό έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Σαλπιγγίδη που πλάσαρε, όμως αυτή δεν του έκανε τη χάρη και πέρασε δίπλα από το δοκάρι μόλις άουτ.

Στην αμέσως επόμενη στιγμή ο Πανιώνιος βγήκε στην αντεπίθεση με τον Ριέρα που πέρασε τον Σαβίνι πάνω στη γραμμή από τα δεξιά και ο Μαλεζάς στη συνέχεια έκανε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μπάλαμπαν.
Ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε να μπορεί να αντιδράσει στο γκολ αυτό μιας και οι περισσότεροι από τους παίκτες μας ήταν σε πολύ κακή μέρα, ενώ στο 87΄έμεινε και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσιρίλο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ήταν διαδικαστικά... Δεν ξέρουμε αν το μυαλό των παικτών ήταν στο παιχνίδι της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ, αυτό που ξέρουμε όμως είναι πως αν θες να θεωρείσαι μεγάλη ομάδα, αυτά τα ματς βρίσκεις τον τρόπο και τα παίρνεις. Εκείνη τη μέρα, κάναμε μάγκα τον Λεμονή και αναστήσαμε τον μισοπεθαμένο Πανιώνιο!

Οι συνθέσεις: 

Πανιώνιος (Λεμονής): Μάχο, Γιόνσον, Όμο, Ριέρα, Μπάλαμπαν (Σαλαλί 87'), Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (Αναστασόπουλος 76'), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Σβέρκος (Κούκετς 80').

ΠΑΟΚ (Χάβος): Χαλκιάς (Κρέσιτς 58'), Γκαρσία, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο (Ελ Ζαρ 60'), Βιεϊρίνια, Ίβιτς (Σαλπιγγίδης 67'), Τσουκαλάς, Σαβίνι, Αθανασιάδης, Εττο.
O προπονητής του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, τόνισε πως η ομάδα του δε δικαιούταν τίποτα από το παιχνίδι, καθώς η εμφάνιση ήταν η χειρότερη από τη μέρα που ανέλαβε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Χάβος:
"Στο σημερινό παιχνίδι δεν δικαιούμασταν τίποτα. Κάναμε το χειρότερο παιχνίδι από την ημέρα που ανέλαβα την ομάδα. Πρέπει να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε. Δεν είναι αυτή η εικόνα που αρμόζει στον ΠΑΟΚ. Ο Πανιώνιος έδειξε ότι ήθελε παραπάνω τη νίκη από εμάς. Εμείς προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάτι, αλλά η αποβολή και το πέναλτι δε μας άφησαν".

Για το αν οι παίκτες είχαν το μυαλό στην ΤΣΣΚΑ, υποστήριξε: "Όχι δε νομίζω. Εγώ ήμουν ο πρώτους που είπα ότι έπρεπε να σκεφτούμε αυτό το παιχνίδι μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο".

Για το αν εντοπίζει ευθύνες σε κάποιους παίκτες: "Ολη η ομάδα ήταν κακή σήμερα. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για αυτήν την εμφάνιση, αφού δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ. Βρεθήκαμε, όλοι μας, σε άσχημη μέρα σαν ομάδα".
--------------------------------------------------------------------

Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, υποστηρίζοντας πως η ομάδα πρέπει επιστρέψει στις νίκες για να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο άσος του ΠΑΟΚ:

Για την κακή εμφάνιση της ομάδας, είπε: "Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Δεν παίξαμε καλά. Όχι ότι ο Πανιώνιος έκανε καλό παιχνίδι. Μας έλλειξε και η τύχη. Έχασα μία μεγάλη ευκαιρία και μετά ήρθε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το γκολ του Πανιωνίου".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, σημείωσε: "Υπάρχει προβληματισμός. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, όμως. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε για να ανεβούμε στη βαθμολογία. Τώρα σκεφτόμαστε την ΤΣΣΚΑ".

Για το αν η ομάδα σκεφτόταν την ΤΣΣΚΑ, υποστήριξε: "Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Υπάρχουν και κακές στιγμές. Την περασμένη εβδομάδα παίξαμε καλά και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Σήμερα δεν παίξαμε καλά και πάλι χάσαμε. Δε νομίζω ότι είχαμε το μυαλό μας στην ΤΣΣΚΑ".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4