Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

04 Φεβρουαρίου 2018

Ήττα στο Αιγάλεω στα εγκαίνια του γηπέδου (1968)

Σαν σήμερα στις 4/2/1968, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας το Αιγάλεω, σε παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1967-1968...

Ο Δικέφαλος παρουσία 10.000 θεατών στα εγκαίνια του γηπέδου του Αιγάλεω, με τον Δημήτρη Καλογιάννη στον πάγκο του δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, καθώς έχασε με 1-0, με γκολ που σημείωσε για λογαριασμό των γηπεδούχων ο Κυριακίδης στο 64ο λεπτό με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Λάρδα από τα δεξιά.
Το σκορ αδικεί την ομάδα μας, καθώς ήταν καλύτερη των γηπεδούχων, δεν μπόρεσε όμως να μεταφράσει σε κάποιο γκολ τις καλές ευκαιρίες του Χαραλαμπίδη, μιας και οι προσπάθειές του ή κατέληξαν άουτ ή τις σταμάτησε ο εξαιρετικός εκείνη τη μέρα τερματοφύλακας του Αιγάλεω, Ντουντούμης.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ενθουσιασμό στο ματς, είχαν 2-3 καλές ευκαιρίες στο 10λεπτο, με τον ΠΑΟΚ να ξεπερνάει ανώδυνα αυτό το διάστημα και στο 28’ να απαντάει με τον Χαραλαμπίδη το σουτ του οποίου στο «Γ» το απέκρουσε ο Ντουντούμης.
Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ πίεσε για την ισοφάριση, αλλά στο 74ο λεπτό ο διαιτητής Σπανός απέβαλε τον Φουντουκίδη για … «ανάρμοστη συμπεριφορά», κάτι που ο παίκτης μας αρνήθηκε κατηγορηματικά! 

Μάλιστα η αποβολή προκάλεσε και την αντίδραση του ΓΓΑ που βρισκόταν στο γήπεδο, καθώς κανείς από όσους ήταν στο γήπεδο δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, εκτός από τον Σπανό και τη φαντασία του!

Στα τελευταία λεπτά η πίεση του ΠΑΟΚ, αν και αγωνιζόταν με «10» έγινε αφόρητη, το Αιγάλεω είχε ξεμείνει από δυνάμεις, όμως η ισοφάριση τελικά δεν ήρθε. 

Κορυφαίοι του ΠΑΟΚ: Νικολαΐδης, Γιακουμής, Λέανδρος, Μακρής και Χαραλαμπίδης.

Οι συνθέσεις:

Αιγάλεω: Ντουντούμης, Λυκουρίνος, Μακρής, Τσιαμπουρής, Μπαλλαρίνης, Μαρκόπουλος, Κυριακίδης, Πανάκης, Χρυσοστόμου, Λάρδας, Σταυρόπουλος.

ΠΑΟΚ: Καζίας, Βασιλειάδης, Φουντουκίδης, Θεοφανίδης, Μακρής, Μουρατίδης, Νικολαΐδης, Γιακουμής, Λέανδρος, Χαραλαμπίδης, Αφεντουλίδης.

* Το τέλος της περιόδου βρήκε την ομάδα μόλις στην 9η θέση με 67 βαθμούς (13 νίκες - 7 ισοπαλίες 14 ήττες!), με τέρματα 45-40.

* Στην αρχική photo, παίκτες του ΠΑΟΚ της σεζόν 1967-1968, πανηγυρίζουν την εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4