Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

26 Φεβρουαρίου 2018

Μέτριος ΠΑΟΚ, αστείο γκολ ο Γλύκος! (2017)

Σαν σήμερα στις 26/2/2017, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο γειτονικό Καυτανζόγλειο, ισόπαλος με τον Ηρακλή (1-1) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League της περιόδου 2016-2017...

Η ομάδα πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνισή της τις τελευταίες εβδομάδες, είχε ανούσια κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και αν και προηγήθηκε με τον Πρίγιοβιτς στο 19' (από ελεγχόμενη θέση οφ σάιντ), δέχτηκε την ισοφάριση στο 80', από τον Μπαστακό με κεφαλιά, ένα γκολ που μπήκε με 100% ευθύνη του Γλύκου!
Ο Ίβιτς παρέταξε στον ΠΑΟΚ με τους Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Μάτος, Μαλεζά, Κρέσπο, Λέοβατς στην άμυνα, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Χαρίση στη μεσαία γραμμή και Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Ενρίκε προωθημένους.

Στο 29' ο Ίβιτς αποφασίζει να αλλάξει τον Μπίσεσβαρ με τον Πέλκα, μια κίνηση που κρίνοντας εκ του αποτελέσματος δε βοήθησε στο ελάχιστο την ομάδα, καθώς το πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι όχι μόνο δε λύθηκε, αλλά διογκώθηκε στη συνέχεια...

το 43', ο Γκράνας αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ μας σε χέρι παίκτη του Ηρακλή, σε γύρισμα του Πέλκα, αν και είχε άριστο οπτικό πεδίο και είδε την παράβαση ...

Στο 44' είχαμε αναγκαστική του Ενρίκε με τον Κάμπος, σε ένα πρώτο ημίχρονο με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα από πλευράς γηπεδούχων, ατιμώρητα από τον Γκράνα. '
Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ φάνηκε να έχει διάθεση να διαχειριστεί το 1-0, η αλήθεια είναι πως έδειχνε να τα καταφέρνει σχετικά άνετα, καθώς οι γηπεδούχοι επιθετικά δεν υπήρχαν, όμως στο 80' έγινε το 1-1, όταν ο Μπαστακός με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ ισοφάρισε, ένα γκολ στο οποίο έχει 100% την ευθύνη ο Γλύκος!
Ο ΠΑΟΚ δεχόμενος το γκολ δεν έδειξε διάθεση να αντιδράσει (!) και μάλιστα στο 83', οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή, όταν χρειάστηκε σωτήρια επέμβαση Γλύκου σε τετ α τετ του Μπαστακού, μετά από ολιγωρία του κέντρου της άμυνάς μας!

Όπως δήλωσε και ο Ίβιτς αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, εκείνο ήταν το χειρότερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο τελευταίο διάστημα, που για μια φορά ακόμη δεν μπόρεσε να ξορκίσει την κατάρα του Καυτανζόγλειου, αφήνοντας πολύτιμους βαθμούς, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν με το 1,5 πόδι στην football league!!!
Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Χουάντερσον, δώνης, Στάμου (69' Πασάς), Κούρος, Γροντής (78' Μπαστακός), Τζανετόπουλος, Ζιαμπάρης, Αργυρόπουλος, Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Περόνε.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Μάτος, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Ενρίκε (44' Κάμπος), Μπίσεσβαρ (29' Πέλκας), Ουαρντά (84' Αθανασιάδης), Πρίγιοβιτς.
Εμφανώς απογοητευμένος από την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Βλάνταν Ίβιτς μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΠ Ηρακλής.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη τύπου στο Καυτανζόγλειο.

Για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα: «Ο μοναδικός τρόπος για να δεχτούμε γκολ ήταν τα στημένα. Ξέραμε και γνωρίζαμε πως παίζει η ομάδα του Ηρακλή, μεγάλο πρόβλημα ήταν τα στημένα. Η απόδοση και εικόνα μας σήμερα ήταν χαμηλή και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, αυτό μου φάνηκε από το πρώτο λεπτό».

Για την ευθύνη των ποδοσφαιριστών: «Όταν γνωρίζεις και όταν μιλάς με τους παίκτες και τους εξηγείς πως εδώ και 20 χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει σε αυτό το γήπεδο, πως είναι ντέρμπι της πόλης, ότι μπορεί αυτή η ομάδα να είναι τελευταία, ωστόσο, η απόδοσή τους στα τελευταία παιχνίδια έχει ανέβει. 

Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι, δεν αντιδράσαμε. Ήμασταν αρκετά κάτω από αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Ήταν το χειρότερο φετινό μας παιχνίδι για εμένα».

Για την αλλαγή του Μπίσεσβαρ: «Όταν δεν υπάρχει διάθεση, τουλάχιστον εγώ αυτό έκρινα, έκανα αμέσως αλλαγή. Πρέπει να γνωρίζουμε που είμαστε και τι κάνουμε, ξεκινώντας από εμένα. Αλλά όταν βλέπω κάποια πράγματα μετά από 20 λεπτά, και η συμπεριφορά τους είναι σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να αλλάξουμε κάτι».

Για την συμπεριφορά της ομάδας του στο γήπεδο: «Εμείς ξέρουμε ότι ο Ηρακλής παίζει με πάθος, είναι ομάδα που βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, αν δούμε την ποιότητα των δυο ομάδων, είναι τεράστια η διαφορά, αλλά πιστεύω ότι έχουμε καταλάβει σήμερα, μετά από αυτό το παιχνίδι, ότι όταν έχεις τέτοια συμπεριφορά και δεν δίνεις το 100%, δεν μπορείς να κερδίσεις ούτε την Κ20 του ΠΑΟΚ. 

Εγώ ντρέπομαι γι΄ αυτό που είδα σήμερα, για τα 90 λεπτά έτσι όπως παίξαμε, την ευθύνη βέβαια την παίρνω εγώ γιατί εγώ δουλεύω με τους παίκτες. Άρα σίγουρα έκανα κάτι λάθος».

Για τα αίτια της ισοπαλίας: «Έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όπως με Βέροια και Πανιώνιο. Αυτά τα παιχνίδια είναι τα πιο επικίνδυνα γιατί έρχεσαι από ευρωπαϊκό παιχνίδι που όλοι είναι συγκεντρωμένοι, που όλοι δίνουν το 100%. Αν δεν κανείς το ίδιο, έρχεται η τιμωρία. Πήραμε ένα βαθμό, για έμενα είναι σαν να χάσαμε το παιχνίδι, γιατί στο τέλος θα μπορούσαμε να χάσουμε».

Για το πως προετοιμάστηκε η ομάδα για το παιχνίδι: «Μιλήσαμε αρκετά γιατί αυτά τα παιχνίδια είναι τα πιο επικίνδυνα, ειδικά με τις ομάδες που είναι προς το τέλος και έχουν λίγες ελπίδες για να σωθούν. 

Δώσαμε μεγάλη σημασία στο παιχνίδι, προσπαθήσαμε να τους εξηγήσουμε, να τους προετοιμάσουν, να έχουμε δημιουργία στο παιχνίδι, δυστυχώς δεν κάναμε τίποτα από όλα αυτά που είχαμε σχεδιάσει».

Για το πόσο επηρεάζει η αποτυχία για την συνέχεια: «Δεν νομίζω ότι είναι κάτι τόσο σοβαρό ώστε να απομακρύνει τον κόσμο από το γήπεδο. Αν μπορεί να επηρεάσει, ναι σίγουρα. Όταν δεν κάνεις ένα καλό αποτέλεσμα, ουσιαστικά χάνεις δυο βαθμούς, σίγουρα δεν είναι καλό. Πρέπει να συζητήσουμε να δούμε τι φταίει και να βρούμε την λύση».
Ο Λέο Μάτος τόνισε μετά τη λήξη του αγώνα του Καυτανζογλείου...

Για το γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ: «Δεχθήκαμε γκολ από μία στημένη φάση, δεν λειτουργήσαμε σε αυτό το κομμάτι σωστά. Είχαμε δουλέψει πολύ σε αυτόν τον τομέα, είχαμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι».

Για την εικόνα του ματς: «Είχαμε δουλέψει στο να περιμένουμε τον αντίπαλο και να κάνει αυτός επιθέσεις. Θέλαμε να επιτεθούμε εμείς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, ενώ στο δεύτερο ήταν πιο χαμηλό το επίπεδο. 

Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και μετά το 1-1 ήταν πολύ δύσκολο να πάρουμε τη νίκη. Δεν ήταν πολύ καλός κι ο αγωνιστικός χώρος. Δεν μπορώ να εξηγήσω πως δεν κερδίσαμε».

Για τη συνέχεια στην σεζόν: «Πρέπει να δουλέψουμε, να είμαστε πιο ήρεμοι και θα είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια, γιατί σήμερα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, για να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο».
Ο Πέδρο Ενρίκε μετά το 1-1 του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο, τόνισε πως η ομάδα δεν ήταν καλή και θα πρέπει να επιστρέψει σύντομα στις νίκες...

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Έγινε ένα κακό παιχνίδι από πλευράς μας. Δεν παίξαμε αυτό που μπορούμε και δεν δείξαμε τις πραγματικές δυνατότητές μας. Έτσι ήρθε το αρνητικό αποτέλεσμα».

Για τον τραυματισμό του: «Πονούσα πάρα πολύ και για 10-15 λεπτά, δεν μπορούσα να πατήσω το πόδι μου στο χορτάρι. Ένιωθα έναν έντονο πόνο στο νύχι. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό».

Όσο για το τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη: «Δεν ήμασταν καλοί τόσο εμείς όσο και ο αντίπαλος, που έπαιζε με βαθιές μπαλιές και προσπαθούσε έτσι να απομακρύνει την μπάλα. Δώσαμε κι εμείς το δικαίωμα, μιας και δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε σήμερα τις αρκετές ευκαιρίες που βγάζουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για τη συνέχεια υπογράμμισε: «Είμαστε ομάδα με πολύ κόσμο που μας δίνει μεγάλη δύναμη. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και το σημερινό αποτέλεσμα. Πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες».
Δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα με τη γριά στο Καυταντζόγλειο έκανε ο Δημήτρης Πέλκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πέλκα:
«Το παιχνίδι πήγε στη δύναμη, δεν παίχθηκε πολύ ποδόσφαιρο. Να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας, όπως στα καλά έτσι και στα άσχημα πρέπει ο καθένας να κοιταχτεί στον καθρέφτη γιατί έπρεπε να κερδίσουμε. 

Ήμασταν κακοί, δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο όπως κάνουμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Πρέπει να δείχνουμε περισσότερο πάθος, είχαν περισσότερο πάθος από εμάς. Αυτό ήταν για μένα το κυριότερο λάθος. 

Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, να λέμε τις αλήθειες και να αναλογιζόμαστε τις ευθύνες μας.» και συνέχισε «Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν βγάλαμε ότι λέγαμε όλη την εβδομάδα. 

Πρέπει να βγούμε μπροστά και να το ξεπεράσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για το καλό το δικό μας και της ομάδας. Φάνηκε για πολλούς πρωτόγνωρο αυτό το σκηνικό με το παιχνίδι να πηγαίνει στη δύναμη. 

Από αύριο ξεκινάμε δουλειά για την Πέμπτη και το ματς με την Ξάνθη, γιατί το Κύπελλο είναι ο στόχος μας».
Ο Στέλιος Μαλεζάς ήταν λακωνικός και δεν κρύφτηκε αναλαμβάνοντας την ευθύνη εκ μέρους των συμπαικτών του:

Διαβάστε το σύντομο σχόλιό του για το παιχνίδι ...
«Δεν πήγε καλά τίποτα σήμερα. Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που μας είπε ο προπονητής. Ξέραμε πως θα παίξει ο αντίπαλος και δεν ήταν έκπληξη για εμάς. Δεν υπάρχει δικαιολογία για το σημερινό αποτέλεσμα».

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4