Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

18 Φεβρουαρίου 2018

Ήττα στο Αλκαζάρ και απόλυση του Κωστίκου! (2006)

Σαν σήμερα στις 18/2/2006, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Λάρισα, σε παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2005-2006...

Ο Δικέφαλος μπροστά σε 10.000 θεατές (8.906 τα εισιτήρια) με τον Γιώργο Κωστίκο τον πάγκο του, έχασε με 2-1, ένα αποτέλεσμα που έφερε τη λύση της συνεργασίας με τον τότε προπονητή μας Γιώργο Κωστίκο και την έλευση στην ομάδα του Ίλιε Ντουμιτρέσκου.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 42ο λεπτό ο Χλωρός μετά από κακή συνεννόηση των Ουντέζε – Κωνσταντινίδη και αδυναμία τους να διώξουν μια εύκολη μπαλιά, ενώ στο 51’ ο Καλαντζής μετά από κάθετη του Μπαχράμη, σημείωσε το 2-0. 

Στο 74΄το σουτ του Χριστοδουλόπουλου μετά από ατομική προσπάθεια, σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοτσόλη, σε ένα χρονικό σημείο στο ο οποίο αν ο ΠΑΟΚ σκόραρε ίσως το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού είχε άλλη τροπή, καθώς η Λάρισα έδειχνε κουρασμένη.

Το μόνο που τελικά πέτυχε ο ΠΑΟΚ ήταν να μειώσει στο 84’ με τον Μάρτιν Μίετσελ που έβαλε το πόδι του σε σουτ του Καρυπίδη αλλάζοντας την πορεία της μπάλας.

Οι συνθέσεις:

Λάρισα (Δώνης): Κοτσόλης, Γκαλίτσιος, Έλντερ, Νταμπίζας, Κατσιαρός, Καλαντζής (82’ Γκιούγκα), Βέλα Τζούνιορ, Σέρμπαν (78’ Κυπαρίσσης), Διγκόζης, Χλωρός (46’ Γαβριλόπουλος), Μπαχράμης.

ΠΑΟΚ (Κωστίκος): Φερνάντες, Αραμπατζής, Φουτσίνι (46’ Μίετσελ), Καρυπίδης, Ουντέζε (46’ Χριστοδουλόπουλος), Ζαγοράκης, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Σικαμπάλα, Μαλαδένης (69’ Βαγγελής), Σαλπιγίδης.

Δηλώσεις Γιώργου Κωστίκου: «Δεχθήκαμε δύο γκολ σε καίρια σημεία, στο 45’ και στην αρχή της επανάληψης. Στο 2ο ημίχρονο προσπαθήσαμε αλλά αυτό δεν αρκούσε. Για το αποτέλεσμα μοναδικός υπεύθυνος είμαι εγώ. 

Οι παίκτες δεν έχουν καμία ευθύνη είναι πάνω από όλα άνθρωποι και προσπαθούν. Είναι θέμα διοίκησης αλλά κάτι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα, δεν μπορούμε όμως να το αναλύσουμε τώρα. 

Δέχομαι την ευθύνη γιατί είμαι επικεφαλής και είμαι αυτός που πρέπει να την αναλάβει. Η ομάδα δεν έχει καθόλου καλή ψυχολογία όλο αυτό το διάστημα. Δε δέχομαι ότι οι παίκτες που έχει ο ΠΑΟΚ έχουν ξεχάσει να παίζουν μπάλα. 

Ξέρουν αλλά δεν μπορούν να το βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Θοδωρής όπως και όλα τα παιδιά προσπαθεί να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, αλλά αυτό δεν αρκεί. Πρέπει όλοι να διορθωθούν και όχι μόνο ένα άτομο».

Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι στο video που ακολουθεί...

* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2005-2006, τερμάτισε στην 6η θέση με 46 βαθμούς, έχοντας σε 30 ματς, 13 νίκες - 7 ισοπαλίες - 10 ήττες, με τέρματα 44-31.

* Στον πάγκο του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Νίκος Καραγεωργίου (2 παιχνίδια), ακολούθησε ο Γιώργος Κωστίκος (18 ματς) και η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου (10 παιχνίδια).

* Στην αρχική εικόνα μια ενδεκάδα του ΠΑΟΚ της σεζόν 2005-2006, όπως είχε παραταχτεί στο παιχνίδι με την Στουτγκάρδη στις 24/11/2005.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4