Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

07 Ιανουαρίου 2018

Τρίμπαλο και ... ποδαρικό με το δεξί! (1990)

Σαν σήμερα στις 7/1/1990, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην Τούμπα τον Ολυμπιακό Βόλου, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 1989-1990 ... 

Ο ΠΑΟΚ έκανε ποδαρικό στην Τούμπα, κερδίζοντας εύκολα τον Ολυμπιακό Βόλου με 3-0, χωρίς να εντυπωσιάσει. 
 
Το σκορ άνοιξε στο 4' μόλις, ο Γιώργος Σκαρτάδος, αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε ένα λεπτό νωρίτερα ο Στέφανος Μπορμπόκης όταν ανατράπηκε από τον Πανόπουλο. Την παράβαση υπέδειξε άμεσα ο διαιτητής Αδαμόπουλος. 

Το γκολ αυτό αντί να λύσει τα πόδια των παικτών του Ρομπ Γιάκομπς, έφερε μεγάλη επανάπαυση και με εξαίρεση μια προσπάθεια του Μαγκντί στο 18’ την οποία απέκρουσε ο Καραγιάννης, ο Δικέφαλος στο πρώτο 45λεπτο δεν απείλησε.
Στο 57’ ο Τουρσουνίδης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και διαμόρφωσε το 2-0, για να έρθει 10 λεπτά αργότερα (67') ο Μπορμπόκης να κάνει το 3-0. Προηγήθηκε 1-2 Μαγκντί – Τουρσουνίδη, παράλληλη συρτή σέντρα του τελευταίου και ο Μπορμπόκης μπήκε στη φάση σκοράροντας με κοντινό πλασέ!
Πριν το 3-0 η ομάδα του Βόλου είχε δύο καλές στιγμές με τους Μαυροδήμο – Παναγιωτίδη, με τον Γκιτσιούδη να καθαρίζει και τις δύο φάσεις. 

Κορυφαίοι του ΠΑΟΚ οι Τουρσουνίδης, Γκιτσιούδης, Μπορμπόκης, Μαγκντί. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης, Τουρσουνίδης, Μαλιούφας (79’ Παλάσκας), Μητσιμπόνας, Μήτογλου, Αλεξούλης, Μπορμπόκης, Σκαρτάδος (79’ Αναστασιάδης), Λαγωνίδης, Μαγκντί, Λεοντιάδης. 

Ολυμπιακός Βόλου: Καραγιάννης, Τάχος, Καλογεράκης (76’ Τσουκαλάς), Μαυροδήμος, Παναγιωτίδης, Πανόπουλος, Σκούτας, Σταματίου, Παύλοβιτς, Πιας, Καραμίχαλος (70’ Περίδης). 
* Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 1989 - 1990 είχε από την αρχή ως το τέλος στον πάγκο του τον Ρομπ Γιάκομπς, τερματίζοντας στην 3η θέση. Συγκέντρωσε 46 βαθμούς έχοντας 19 νίκες - 8 ισοπαλίες - 7 ήττες, με τέρματα 49-26. 


Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4