Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

30 Ιανουαρίου 2018

Πρώτη νίκη με Μπάγεβιτς στον πάγκο! (2000)

Σαν σήμερα στις 30/1/2000, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τα Τρίκαλα, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 1999-2000...

Ο Δικέφαλος μπροστά σε περίπου 9.000 θεατές (7.763 τα εισιτήρια), με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο του πήρε τη νίκη με 2-0, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τους Βρύζα και Φρούσο... 

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με πέναλτι του Βρύζα, στο οποίο υπέπεσε ο Μπαντάς, ανατρέποντας τον Βαλένσια. Οι φιλοξενούμενοι παρά το σε βάρος τους σκορ συνέχισαν να παίζουν μαζική άμυνα, με τον ΠΑΟΚ να έχει στο πρώτο 45λεπτο δύο καλές στιγμές με Κατσιαμπή και Βαλένσια.

Στο 52’, ο Φραντζέσκος έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Φρούσος που πέρασε στο 46’ στη θέση του «τρένου», με ωραία κεφαλιά ψαράκι σημείωσε το 2-0. 

Τα Τρίκαλα δεν αντέδρασαν, ο Δικέφαλος έλεγξε απόλυτα το ματς και είχε ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα γκολ με τους Γεωργιάδη – Βρύζα – Φρούσο να μην βρίσκουν δίχτυα. 

Ειδικά ο τελευταίος, στο 90ό λεπτό, μετά από μπαλιά του Κατσιαμπή βγήκε τετ α τετ με τον Σέβο, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ 

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά δέκα (!) κίτρινες κάρτες έδειξε στους παίκτες των δύο ομάδων ο διαιτητής Βούλγαρης, οι περισσότερες εκ των οποίων άνευ λόγου και αιτίας!
Κορυφαίοι του ΠΑΟΚ οι Τετράτζε, Βενετίδης, Κατσιαμπής, Κωνσταντινίδης και Βρύζας.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Μπορμπόκης, Βενετίδης, Χασιώτης, Κατσιαμπής, Τετράτζε, Κωνσταντινίδης, Φραντζέσκος, Βρύζας (83’ Νούνιες), Γεωργιάδης (74’ Καφές), Βαλένσια (48’ Φρούσος).

Τρίκαλα: Σέβο, Θεοδοσιάδης, Καπρίλε, Μπαντάς (55’ Αγγελόπουλος), Λαγούας, Γκανάς, Πρεκαττές, Στοΐνοβιτς (65’ Νταλίπι), Μούσα (75’ Μανίκας), Χλωρός, Ζαχόπουλος.

Η βαθμολογία μετά τα ματς της 17ης αγωνιστικής ...

Δηλώσεις :

Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Παίξαμε αρκετά καλά αλλά ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς παίκτες που μπορούν να προσφέρουν περισσότερα.
 
Είχαμε πάλι να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που αγωνίστηκε κλεισμένος στην άμυνά του, όπως έγινε και στα δύο τελευταία μας παιχνίδια. 
 
Είναι σημαντικό το ότι κερδίσαμε όμως από αυτούς τους αγώνες είδαμε κάποιες αδυναμίες μας που πρέπει να ξεπεράσουμε. 
 
Δεν τα περιμένω όλα από τη μια στιγμή στην άλλη ούτε και μπορούν να γίνουν από τη μια στιγμή στην άλλη.
Πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα γίνουν πιο αποτελεσματικοί από παιχνίδι σε παιχνίδι. Μας περιμένουν δύσκολοι αγώνες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Ζήσης Βρύζας: «Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα μπορούσαμε όμως να κάνουμε καλύτερο σκορ. Τα Τρίκαλα είναι μια αξιόλογη ομάδα. Για μας είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μας».

Στην Τούμπα ο Ναλιτζής!

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του Ηρακλή με τον Πανιώνιο (1-2) στο Καυτανζόγλειο, ο Δημήτρης Ναλιτζής βρέθηκε στην Τούμπα, γνωρίστηκε με τους ανθρώπους του Δικεφάλου και παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη, ώστε να αρχίσει να προπονείται πλέον με τη νέα του ομάδα. 

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του ΠΑΟΚ είχε πει: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη μεταγραφή μου. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, αλλά και στον πρόεδρο του Πανιωνίου για την κατανόηση! 
 
Ήθελα να γίνει η μεταγραφή μου τώρα και έγινε. Είμαι απαλλαγμένος από κάθε σκέψη και είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον μου στον ΠΑΟΚ. Θα κάνω το παν ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να επιτύχει τους στόχους της. 
 
Έζησα υπέροχες στιγμές στη Νέα Σμύρνη, ελπίζω να ζήσω ανάλογες και στη νέα μου ομάδα».

* Ο Δημήτρης Ναλιτζής φόρεσε τη φανέλα με τον Δικέφαλο σε 44 παιχνίδια πρωταθλήματος και σκόραρε σε αυτά 20 φορές. 

* Την ίδια μέρα ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Γκρέγκορ Σαμοτούλσκι, του διεθνή τερματοφύλακα της Λέγκια Βαρσοβίας, μια μεταγραφή που ολοκληρώθηκε την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, με τον Σαμοτούλσκι να αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ σε μόλις 14 ματς πρωταθλήματος, κατά το διάστημα της παραμονής του στην ομάδα!

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4