Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Ιανουαρίου 2018

Ήττα στη Δράμα με πολύ κακή εμφάνιση! (1961)

Σαν σήμερα στις 22/1/1961, ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στη Δράμα με τη Δόξα, σε παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 1960-1961...

Ο Δικέφαλος με τον Ζάρκο Μιχαήλοβιτς στον πάγκο του, πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση συνέπεια της οποίας ήρθε η ήττα με 2-0. 

Ο ΠΑΟΚ είχε στη σύνθεσή του έναν εξαιρετικό Γιαννέλο που ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, όμως αυτό δε στάθηκε αρκετό για να πάρει η ομάδα κάτι από το ματς.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν απόλυτα στο πρώτο μισάωρο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή τους και σε αυτό το διάστημα η Δόξα σημείωσε τα δύο γκολ που της έδωσαν τη νίκη! 

Το πρώτο στο 12ο λεπτό με τον Γρηγοριάδη και το δεύτερο στο 29’ με σκόρερ τον ίδιο, με πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ, στο οποίο υπέπεσε ο Ραπτόπουλος και το υπέδειξε ο διαιτητής Κορκίδης.

Η Δόξα είχε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα τέρματα, καθώς οι παίκτες της έχασαν μεγάλες και κλασικές ευκαιρίες, την ώρα που οι δικοί μας επιθετικοί αναλωνόταν σε ντρίπλες και … τσαλιμάκια!

Από τον ΠΑΟΚ διασώθηκαν μόνο οι Γιαννέλος – Βασιλειάδης… 

Οι συνθέσεις: 

Δόξα Δράμας: Διονυσιάδης, Κοτρίδης, Γρηγορίου, Τζαφέρης, Λουκανίδης Τ., Πιστικός, Ναλμπάντης, Λουκανίδης Θ., Γεωργιάδης, Γρηγοριάδης, Ιωάννου.

ΠΑΟΚ: Ιατρού, Χασιώτης, Ραπτόπουλος, Τασσόπουλος, Γιακουμής, Γιαννέλος, Λέανδρος, Βασιλειάδης, Σιδηρόπουλος, Χαβανίδης, Κιουρτζής.

* Τη σεζόν 1960-1961 (όπως και ολόκληρη την προηγούμενη), στον πάγκο του ΠΑΟΚ καθόταν ο Ζάρκο Μιχαήλοβιτς. Η ομάδα σε 30 αγώνες πέτυχε 7 μόλις νίκες, είχε 15 ισοπαλίες και 8 ήττες. Ο αριθμός των 7 νικών είναι ο μικρότερος που πέτυχε ο ΠΑΟΚ από το 1959 ως σήμερα!!! Τερμάτισε στην 10η θέση σημειώνοντας 31 τέρματα και δεχόμενος 33!

* Χρειάστηκε να φτάσουμε στη σεζόν 1980-1981 για να γευτεί για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ τη χαρά του διπλού στη Δράμα, καθώς εκείνη την περίοδο κέρδισε με 0-1 χάρη σε γκολ του Γιώργου Κωστίκου! Ως τότε σε 7 ματς που έγιναν στη Δράμα μετρούσαμε 3 ήττες και 4 ισοπαλίες!
 
* Στην αρχική εικόνα, μια φάση από το εντός έδρας παιχνίδι μας με τον Ατρόμητο που έγινε λίγες μέρες νωρίτερα -στις 15/1/1961- με τον Χαβανίδη να πρωταγωνιστεί!

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4