Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

27 Δεκεμβρίου 2017

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια στο … Καραϊσκάκη!

Σαν σήμερα στις 27/12/1975, η τότε διοίκηση του ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της στον Τύπο της εποχής, ενημέρωνε τον κόσμο του Δικεφάλου για τη διάθεση των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό...

Το παιχνίδι επρόκειτο να διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη στις 4/1/1976 και ο ΠΑΟΚ που πήγαινε τρένο εκείνη τη σεζόν, σήκωσε στο τέλος της το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας του!

Βέβαια στις μέρες μας μοιάζει αδιανόητο να κυκλοφορήσουν όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά σε οποιαδήποτε ελληνική πόλη εισιτήρια που δόθηκαν σε φιλοξενούμενη ομάδα για αγώνα ντέρμπι, όμως εκείνη την εποχή … συνέβαινε συχνά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα που θα διεξαχθεί στο στάδιο Καραϊσκάκη, μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, στις 4/1/1976… 

Τιμώνται: 120, 80 και 50 δρχ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται επί της Βασιλίσσης Σοφίας 32, καθώς και από τα πρακτορεία ΠΡΟ.ΠΟ, Κούδα, Λέανδρου, Κουϊρουκίδη, Μητρόπουλου, Τσέντου, μέχρι το μεσημέρι της 2ας Ιανουαρίου. 

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους από τα γραφεία μας, αλλά και τα προαναφερθέντα πρακτορεία ΠΡΟ.ΠΟ, γιατί δεν πρόκειται να διατεθούν άλλα από το ξενοδοχείο στο οποίο θα μείνει η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα …» 

Ο κόσμος του Δικεφάλου είχε δυναμική παρουσία στο παιχνίδι που έγινε στις 4/1/1976, καθώς ήταν αρκετές χιλιάδες αυτοί που είδαν τον μεγάλο ΠΑΟΚ του Γκιούλα Λόραντ, να διαλύει με 0-4 τον Ολυμπιακό και να κάνει άλμα τίτλου!!! 

Δείτε στo video που ακολουθεί, εκτός από το 0-4 και την παρουσία του κόσμου της ομάδας στον Πειραιά, καθώς και το πανό (αρχική εικόνα) που κρέμεται στους ιστούς της κεντρικής θύρας του γηπέδου (στο τέλος του video)!

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4