Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

22 Δεκεμβρίου 2017

Ντόρτι με … Οκκά και Φρούσο! (2002)

Σαν σήμερα στις 22/12/2002, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα την Παναχαϊκή, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2002-2003... 

Το παιχνίδι έγινε χωρίς την παρουσία θεατών, λόγω τιμωρίας της Τούμπας και ήταν το τελευταίο του Δικεφάλου για το 2002. 

Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη, επικράτησαν με το εντυπωσιακό 4-0 και παρέμειναν στη 2η θέση της βαθμολογίας, παρά τις σημαντικές ελλείψεις που είχαν! 

Μόλις στο 11', ο Κασναφέρης αναγκάστηκε να δείξει την άσπρη βούλα σε ανατροπή του Σαλπιγγίδη από τον Στεφανή και ο Φρούσος ευστοχώντας στο πέναλτι άνοιξε το σκορ… 

Στο 34’ ο Οκκάς πήρε την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή των Πατρινών και με δυνατό σουτ την έστειλε στη δεξιά γωνία του Μπαλτιμά σημειώνοντας το δεύτερο γκολ του δικεφάλου.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Δικέφαλο να προηγείται με 2-0 και στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ βλέποντας πως η Παναχαϊκή ήταν για κλάματα, ανέβασε την απόδοσή του, πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα!

Στο 64’ ο Οκκάς πέρασε και τον τερματοφύλακα γράφοντας το 3-0 (αρχική εικόνα), για να έρθει στο 86’ ο Φρούσος να ανεβάσει το σκορ στα επίπεδα του 4-0!

Κορυφαίοι του ΠΑΟΚ οι Φρούσος, Οκκάς, Σαλπιγγίδης, Αμπονσά και Μάρκος.
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Τοχούρογλου, Κουτσόπουλος, Αμπονσά, Χασιώτης, Καραδήμος, Οκκάς (68’ Εγκωμίτης), Νάστος, Μάρκος, Σαλπιγγίδης (80’ Βοσκαρίδης), Φρούσος, Κούτσης (71’ Γιασεμάκης).

Παναχαϊκή (Πατρώνης): Μπαλτιμάς, Στεφανής, Στοΐνοβιτς (55’ Λουμπαρδέας), Λυγνός, Μορίνι, Αποσκίτης, Μπαντάς, Ιωάννου, Μοχάμετ Κεϊτά, Μπονάνι (88’ Σκαρμούτσος), Κωνσταντινίδης.

Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής...
Δηλώσεις:

Άγγελος Αναστασιάδης: «Το είχα πει ότι στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή η νίκη ήταν μονόδρομος για εμάς. Έπρεπε να κερδίσουμε για να κάνουμε χαρούμενες γιορτές. 
 
Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά γιατί άφησαν στην άκρη τα προβλήματα. Έχουμε πετύχει τους στόχους μας με το κλείσιμο της χρονιάς, θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα αλλά και χειρότερα. 
 
Δε θέλω να ασχοληθούμε με προβλήματα αυτό το διάστημα. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι μίλησα με τον Ουντέζε. Μου είπε ότι τα έχει βρει με την αγγλική ομάδα, από εκεί και πέρα ανάλογα με την εξέλιξη θα κινηθούμε».

Γιώργος Κούτσης: «Δίκαιη η νίκη μας, κλείνουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο».

* Ο Δικέφαλος παρά τα πολλά του προβλήματα, τερμάτισε 4ος, εξασφαλίζοντας ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ κατέκτησε και το τέταρτο Κύπελλο της ιστορίας του! Συγκέντρωσε 53 βαθμούς, με 16 νίκες - 5 ισοπαλίες - 9 ήττες, με τέρματα 59-38.

* Στον πάγκο του ΠΑΟΚ κάθισε όλη τη χρονιά 2002-2003 ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως άλλωστε συνέβη και την επόμενη, 2003-2004!

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4