Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Δεκεμβρίου 2017

Περιμένοντας τον … Άραβα, Αϊ – Βασίλη!

Σαν σήμερα στις 25/12/2010, και όλες τις προηγούμενες και επόμενες μέρες των Χριστουγέννων του 2010, όλος ο ΠΑΟΚ κρεμόταν στην κυριολεξία από δημοσιεύματα σχετικά με την εμπλοκή Αράβων επενδυτών από το Κατάρ...

Βάσει αυτών των δημοσιευμάτων, οι συγκεκριμένοι άραβες φερόταν να είχαν δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για να εμπλακούν στην ΠΑΕ, την ώρα που η διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου ήταν σε πλήρη εξέλιξη

Και επειδή σαν οπαδοί, ήμασταν πάντα ιδιαίτερα ευκολόπιστοι, η σπίθα έγινε … πυρκαγιά και αρχίσαμε να πιστεύουμε πως η ανατολή μιας καινούριας μέρας για τον Δικέφαλο, πλησίαζε! 

Σύμφωνα με τα γραφόμενα στον Τύπο, ο επικεφαλής της κίνησης, Οντέι Αλ Σαμαρί, βρισκόταν στο Κατάρ με σκοπό να πείσει όλους τους εκπροσώπους του fund να δώσουν το πράσινο φως για την επένδυση στον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα βρισκόταν –πάντα σύμφωνα με δημοσιεύματα- σε καθημερινή επαφή με τον Θόδωρο Ζαγοράκη και σύμφωνα με ρεπορτάζ φέρεται να είπε στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ: «Όλα πάνε καλά, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα».

Οι Άραβες (;) έκαναν λόγο για ένα μεγαλόπνοο επενδυτικό πλάνο, που περιλάμβανε τα παρακάτω:

Εξόφληση χρεών
Εξόφληση παικτών
Ακριβές μεταγραφές και προπονητής
Νέο Γήπεδο

Αναφορές για το θέμα γινόταν και στον ξένο τύπο της εποχής, ενδεικτικά η ουγγρική ιστοσελίδα "nemzetisport.hu" σε δημοσίευμά της, έκανε αναλυτική αναφορά και χαρακτήριζε τον ΠΑΟΚ "το καμάρι του Βορρά".

"Το καμάρι του Βορρά πολύ πιθανό να περάσει στα χέρια ομίλου από το Κατάρ". 
Αυτός είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ, ενώ στη συνέχεια αναφέρεται στον Al Shammari και στις σχέσεις του με την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ: "Ο δισεκατομμυριούχος που ζει στην Ελλάδα, σχεδιάζει να κατασκευάσει νέο γήπεδο, αντί της Τούμπας που κτίστηκε το 1959. Στη θέση του προέδρου αναμένεται να παραμείνει ο Θοδωρής Ζαγοράκης."
Τέλος, αναφέρεται και στην καταληκτική ημερομηνία που έθεσαν οι Άραβες λέγοντας: "Στις 8 Ιανουαρίου ο Shammari θα βρεθεί στην Ελλάδα για να συζητήσει με τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ".

Διαβάστε τι δήλωνε ο Έλληνας νομικός τους εκπρόσωπος στη Θεσσαλονίκη για το θέμα του γηπέδου, φουσκώνοντας όσο δεν πήγαινε τα μυαλά αρκετών…

"Το θέμα του γηπέδου είναι λεπτό, γιατί υπάρχει ο κόσμος και ο Ερασιτέχνης. Δεν έχουμε μιλήσει και επίσημα με τον Ερασιτέχνη για να ακούσουμε και τις απόψεις του. Έχει εντοπιστεί χώρος, μέσα στη Θεσσαλονίκη, νομίζω κοντά στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" (περιοχή Καρατάσου), το οποίο θα είναι εύκολα προσβάσιμο από τον κόσμο και η χωρητικότητά του θα είναι κοντά στις 50.000 θέσεις. Μιλάμε πάντα για καινούριο γήπεδο. Η πλευρά των επενδυτών δεν αγοράζει το γήπεδο του ΠΑΟΚ".

Η ΑΜΚ τελείωνε στις 20/1, όποιος ήθελε έβαζε χρήματα και έπαιρνε την ΠΑΕ, όμως οι φαντομάδες Άραβες ζητούσαν παράταση και φυσικά δεν μπήκαν ποτέ στον ΠΑΟΚ, με το θέμα σταδιακά να ξεθωριάζει μέχρι να σβήσει εντελώς! 

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4