Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

25 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά μικτών ομάδων (1η μέρα)!

Σαν σήμερα στις 25/12/1930 έγινε στη Θεσσαλονίκη το πρώτο παιχνίδι των μικτών ομάδων της πόλης, σε ένα διήμερο τουρνουά, που κέντρισε το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων...

Ο καταρτισμός των μικτών ομάδων ανατέθηκε στον Ηρακλή, ο οποίος δικαιούτο να ζητήσει ενίσχυση από τον ΠΑΟΚ την πρώτη μέρα και από τον Άρη τη δεύτερη, έχοντας στην ενδεκάδα φυσικά περισσότερους δικούς του παίκτες!

Έτσι την πρώτη μέρα (25/12/1930), ζήτησε την ενίσχυση τεσσάρων παικτών από τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη και τη δεύτερη τριών παικτών του Άρη στον αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ.

Ανήμερα Χριστούγεννα λοιπόν του μακρινού 1930, περισσότεροι από 3.000 θεατές, αγνόησαν τον πολύ κακό καιρό (βροχή και κρύο) και πήγαν στο παλιό γήπεδο του Ηρακλή για να δουν το παιχνίδι της μικτής Ηρακλή – ΠΑΟΚ, εναντίον του Αρη.

Η σύνθεση της μικτής: Παπαδόπουλος, Μαλαξόπουλος, Βόγας, Λιόντας, Ανδρεάδης, Ορφανίδης, Ναμίας, Βικόπουλος (Καβουρματζής), Μηλιόπουλος, Ασκεπίδης, Κούφας

Όπως φαίνεται από την παραπάνω σύνθεση, στην μικτή βρέθηκαν τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος, Μαλαξόπουλος, Ανδρεάδης), ενώ στην επανάληψη πέρασε στο ματς άλλος ένας (Καβουρματζής).

Το φιλικό αυτό παιχνίδι διαιτήτευσαν δύο διαιτητές, ο Ηλιάδης στο πρώτο 45λεπτο και ο Νακόπουλος στο δεύτερο!

Η μικτή μπήκε καλύτερη στο ματς παρά την ανομοιογένειά της, όμως μετά το 25' ο Άρης ήταν αυτός που έβγαλε φάσεις και χρειάστηκαν οι επεμβάσεις του Παπαδόπουλου για να μείνει το ματς στο ισόπαλο 0-0.

Στην επανάληψη όμως ένα γκολ του Αγγελάκη στο 50' και ένα του Κίτσιου στο 85' έδωσαν τη νίκη στον Άρη, ενώ ενδιάμεσα στο 70' είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Καβουρματζής.

Διακρίθηκαν από τη μικτή οι Παπαδόπουλος, Μαλαξόπουλος, Λιόντας, Ανδρεάδης, Καβουρματζής, Ναμίας.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4