Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

28 Νοεμβρίου 2017

Κακή εμφάνιση και ήττα απ' τον Ατρόμητο! (2010)

Σαν σήμερα στις 28/11/2010, ο Δικέφαλος υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Ατρόμητο, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2010-2011...

Μπροστά σε 15.000 (13.157 τα εισιτήρια), ένας πολύ κακός ΠΑΟΚ ηττήθηκε από έναν Ατρόμητο που σε καμιά περίπτωση δε θα μπορούσε να φανταστεί πως θα μπορούσε να "αποδράσει" από την Τούμπα με τους τρεις βαθμούς. 

Από την αρχή ακόμα του παιχνιδιού η ομάδα έδειχνε να μην πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ατρόμητος περίμενε με διπλή ζώνη άμυνας τον ΠΑΟΚ που προσπαθούσε να τη διασπάσει χωρίς επιτυχία, ενώ παράλληλα ήταν επικίνδυνος με τον Καμαρά που έφευγε ταχύτατα στην αντεπίθεση όποτε του δινόταν η ευκαιρία.

Στο ματς φάνηκε ξεκάθαρα πως η απουσία του Βιτόλο κατά πρώτο λόγο αλλά και του Ίβιτς αποδείχτηκαν καθοριστικές για τη λειτουργία της ομάδας, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την πραγματικά απαράδεκτη παρουσία (που περισσότερο ήταν απουσία!) μας.
Ο Μάνταλος ελέγχεται για την εσφαλμένη του υπόδειξη πέναλτι στο 40', σε μια φάση που ο Καμαρά έπεσε θεαματικά και ο διαιτητής αν και είχε καθαρό οπτικό πεδίο έδειξε την εσχάτη των ποινών που τελικώς δε μετουσιώθηκε σε γκολ, καθώς το εκτέλεσε ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου Μιχαηλίδης, με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι του Ντάριο Κρέσιτς!

Ο ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ πριν βρεθεί πίσω στο σκορ. Ήταν στο 18', όταν ο Ελ Ζαρ ύστερα από εξαιρετική μπαλιά του Κριστιάνο έστειλε την μπάλα άουτ με εναέρια προβολή.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο. Ο Σφακιανάκης στο 56' έκανε το 0-1 ύστερα από ολιγωρία της αμυντικής γραμμής μας και κακή απομάκρυνση της μπάλας από τον Κρέσιτς σε σουτ του Σαγκανόφσκι ...
Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ πλησίασε 3 φορές κοντά στην ισοφάριση, αρχικά με τον Σαλπιγγίδη στο 60', όταν ο φορ του Δικεφάλου πήγε να περάσει τον Μιχαηλίδη, αλλά άνοιξε τόσο πολύ το κοντρόλ που έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Χάβος άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2 με την είσοδο του Παπάζογλου στην θέση του Ελ Ζαρ και την είσοδο του Κουτσιανικούλη αντί του Κριστιάνο, χωρίς όμως να καταφέρει κάνεις από τους δύο να κάνει τη διαφορά.
Στο 73' οι Παπάζογλου και Βιεϊρίνια έπιασαν διαδοχικά αέρα μέσα από την μεγάλη περιοχή και στο 84' ο Γκαρσία αρχικά έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή ο Μιχαηλίδης απέκρουσε και στην συνέχεια ο Βιεϊρίνια παίρνοντας το ριμπάουντ έστειλε την μπάλα άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Ατρομήτου.
Από τον ΠΑΟΚ δεν διακρίθηκε κανένας παίκτης, με αποτέλεσμα το γκολ του Σφακιανάκη να καθορίσει την έκβαση του αγώνα. Στα αξιοσημείωτα η αποβολή του Φωτάκη με απευθείας κόκκινη κάρτα για απώθηση του Μελισσά!
Oι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Χάβος): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί (78' Ζουέλα), Σακελλαρίου, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ελ Ζαρ (63' Παπάζογλου), Φωτάκης, Κριστιάνο (74' Κουτσιανικούλης), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης.

Ατρόμητος (Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Σφακιανάκης, Τάτος, Καραγκούνης (65' Φαβάλι), Σαγκανόφσκι (78' Σαμπού), Καμαρά (74' Περόνε).

Δηλώσεις:

Ο Μάκης Χάβος στις δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι ο ΠΑΟΚ είχε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο ενώ τόνισε πως δεν έχει παράπονο από τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν στην επανάληψη...
Να τι δήλωσε ο τότε τεχνικός του ΠΑΟΚ :

"Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα μας δεν ήταν καλή, δεν είχαμε ρυθμό, κατοχή και κάναμε λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το γκολ, βελτιωθήκαμε και από ατυχία δεν πετύχαμε τέρμα ώστε να φέρουμε το ματς στα ίσα. Στεναχωρήθηκα και εγώ από το αποτέλεσμα όπως όλοι μας. Η ζωή όμως συνεχίζεται".

Σχετικά με την αρχική ενδεκάδα δήλωσε: "Δεν αναθεωρώ κάτι. Το σχηματισμό τον επιλέγεις ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας και τις επιλογές που έχεις".

Για την επανάληψη: "Μετά το γκολ κάναμε ευκαιρίες. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο".

Για τις απουσίες της ομάδας: "Σημαντικές οι απουσίες. Δε μίλησα όμως ποτέ γι' αυτές και ούτε θα το κάνω. Να ξέρετε πως όλοι οι παίκτες είναι υπολογίσιμοι και πρέπει να τους σεβόμαστε όλους".
Γιώργος Φωτάκης: "Θέλω να πω μια συγνώμη στους συμπαίκτες μου, αλλά στον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο".
Πάμπλο Κοντρέρας: "Ήταν λάθος μας, που δώσαμε πρωταγωνιστικό ρόλο στον αντίπαλο. Δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Στην κόντρα ο Ατρόμητος κατάφερε να βάλει γκολ. Στην ανάπαυλα ο τεχνικός μας, μας ζήτησε να γίνουμε πρωταγωνιστές. 

Αυτό δεν έγινε ποτέ. Κατά την άποψή μου πρέπει ο ΠΑΟΚ στο επίπεδο που είναι να έχει τις λύσεις για να καλύψει οποιαδήποτε απουσία. Από εκεί και πέρα είναι πολύ σημαντικό ματς με την Μπριζ. Οφείλουμε να το κερδίσουμε. Πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων".

Ανίς Μπουσαϊντί: "Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Ο Ατρόμητος είχε πολύ γρήγορους παίκτες και στην κόντρα το πληρώσαμε ακριβά. Το σημερινό μας παιχνίδι είναι ένα από τα χειρότερα ματς. Είναι άσχημο που έχουμε 2 σερί ήττες. 

Κάποιοι μπορεί να περίμεναν την αντίδρασή μας μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να επιστρέψουμε στις νίκες".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4