Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

19 Νοεμβρίου 2017

Τρίμπαλο στο τέλος της εποχής Γούμενου! (2006)

Σαν σήμερα στις 19/11/2006, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Ιωνικό και τον κέρδισε με 3-0, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της περιόδου 2006-2007...

Μια Τούμπα που είχε σχεδόν 15.000 θεατές (9.949 τα εισιτήρια), σε μια περίοδο έντονων διοικητικών ζυμώσεων, καθώς ο ... αξέχαστος Γιάννης Γούμενος είχε ήδη κάνει γνωστό πως παραχωρεί τις μετοχές του σε 10 άτομα, ενώ την ίδια ώρα παραμύθιαζε τόσο τον κόσμο όσο και τον Πρόεδρο του ΑΣ, Θανάση Κατσαρή, πως έρχεται ... επενδυτής!

Ο Δικέφαλος με τον Βούκοτιτς στον πάγκο του, είχε την υπεροχή στο πρώτο 45λεπτο, είχε τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τους Κωνσταντινίδη στο 25' και Τσίγκα στο 44', όμως ο Μπεντενίκ στην πρώτη περίπτωση και η αστοχία στη δεύτερη δεν επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να πάρει το προβάδισμα στο σκορ...

Στην επανάληψη και αφού στο 49' ακυρώθηκε σαν οφ σάιτ γκολ που σημείωσε ο Γκούτμαν (πολύ οριακή η φάση, καλυπτόταν!), με πολλές διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, ήρθε στο 55' ο Μίετσελ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη να ανοίξει το σκορ! 

Στο 73' ο Πολωνός επιθετικός μας, "κλείδωσε" τη νίκη, σημειώνοντας από πλάγια θέση το 2-0, μετά από μπαλιά του Χαραλάμπους. 
Μονομαχία στον αέρα Κωνσταντινίδη - Βουρεξάκη

Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε στις καθυστερήσεις ο Ηλιάδης με ωραία κεφαλιά-ψαράκι (ένα με το χορτάρι έγινε), διαμορφώνοντας το τελικό 3-0, μια νίκη που έφερε τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση. 

Στο 88ο λεπτό αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο ο Μάρτιν Μίετσελ τη στιγμή της αλλαγής του από τον Αμίρ Μέγκαχεντ, με τον κόσμο να αναγνωρίζει την πολύ μεγάλη προσφορά του στη νίκη, αλλά και γενικότερα στην ομάδα, τα χρόνια που αγωνίστηκε σε αυτήν!        

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Μπαρκαουάν, Ζαγοράκης, Ηλιάδης, Μελίσσης, Χαραλαμπίδης (62' Γκονζάλεζ), Χαραλάμπους, Τσίγκας (67' Τόργκελε), Μίετσελ (86' Μέγκαχεντ).

Ιωνικός: Μπεντενίκ, Παχουέλο, Πουλόπουλος, Ζαβάνιο (70' Μελαμπανάκης), Ντα Κόστα (43' Γκούτμαν), Βουρεξάκης, Λετιέρι, Ουκάρ (77' Μακόρ), Ξενίδης, Νατσιούρας, Ονουάτσι.

Η βαθμολογία μετά τα ματς της 11ης αγωνιστικής ...
Δηλώσεις: 

Μόμτσιλο Βούκοτιτς: "Το φοβόμουνα λίγο το παιχνίδι, γιατί είχαμε απουσίες και πολλοί παίκτες μας έχασαν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα να μην έχουμε κανονική προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι. 

Παρόλα αυτά οι παίκτες μας δείξανε ακόμη μία φορά την καλή εικόνα που είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια και πήραμε τη νίκη. Θα ήθελα να κρατήσουμε στα θετικά τον πολύ κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και έφυγε από την Τούμπα ευχαριστημένος".

Σαντόρ Τόργκελε: "Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική, ο κόσμος τραγουδούσε από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο και αυτό το γεγονός έκανε πιο εύκολη τη νίκη μας. Είναι πολύ σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς με ένα καλό δεύτερο ημίχρονο. 

Αν δείτε το τρίτο γκολ μπήκε μετά από μία φοβερή ομαδική προσπάθεια, αλλάξαμε πάνω από 20 φορές την μπάλα και σκοράραμε".
Στέλιος Ηλιάδης: "Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στην Πολεμική Αεροπορία (μόλις είχε καταταγεί) και στον διοικητή μου. Δεν ήταν εύκολη η νίκη μας, χρειάστηκε στο 2ο ημίχρονο να ανεβάσουμε στροφές, αλλά με αυτόν τον κόσμο ήταν αδύνατον να μην κερδίσουμε. 

Πάμε στην Ξάνθη την επόμενη αγωνιστική για το τρίποντο. Κοιτάμε να αφήνουμε το διοικητικό πρόβλημα έξω από τα αποδυτήρια, αλλά σίγουρα μας ενδιαφέρει και θέλουμε να λυθεί το θέμα".

Νίκος Αραμπατζής: "Δεν ήταν εύκολη η νίκη μας, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, δεν μπορέσαμε να κάνουμε πολλές ευκαιρίες, αντίθετα στο δεύτερο μπήκαμε πιο δυνατά και πιο αποφασισμένα, σκοράραμε και πήραμε τη νίκη".

Κώστας Χαραλαμπίδης: "Παίξαμε πάρα πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν για μας μια πάρα πολύ καλή νίκη, συνεχίζουμε".

Θανάσης Τσίγκας: 'Το μόνο που μπορώ να πω, είναι συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν πάρα πολύ για αυτό το αποτέλεσμα. Με εντυπωσίασε η παρουσία του κόσμου, εύχομαι και ελπίζω να είναι έτσι σε όλα τα εντός έδρας ματς".

Ηλίας Χαραλάμπους: "Κάναμε μια καλή εμφάνιση, αλλά βλέπουμε μπροστά γιατί ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι στην Ξάνθη, ας μην πετάμε στα σύννεφα..."

Τόνι Γκονζάλεζ: "Ήταν μια πάρα πολύ καλή ατμόσφαιρα, νομίζω ο κόσμος το χάρηκε, θέλαμε τη νίκη και την πήραμε, τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την Ξάνθη".

Χρήστος Μελίσσης: "Νομίζω ότι ήμασταν όπως σε όλα τα παιχνίδια τα τελευταία, σοβαροί και πειθαρχημένοι και δίκαια πήραμε το αποτέλεσμα. Παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως".

Δηλώσεις μετά το ματς έκαναν και παράγοντες της ομάδας...

Θανάσης Κατσαρής: "Αγωνιστικά όπως βλέπετε πάμε πάρα πολύ καλά, έχει μέλλον η ομάδα μας, αν ικανοποιηθούν αυτά που ζητάμε όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες, πιστεύω ότι η επόμενη μέρα θα είναι πολύ μεγάλη! Περιμένουμε να μας παραδώσει ο Γούμενος τις μετοχές..."

Πέτρος Καλαφάτης: "Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη, παρά τα πολλά προβλήματα που έχουνε. Αφού καταφερνουν και παίρνουν νίκες, μπράβο τους! Θα υπάρχουν εξελίξεις προς το καλύτερο στα διοικητικά, φυσικά δεν μπορεί να γίνουν χειρότερα τα πράγματα από ότι είναι τώρα!!!"

* Τη σεζόν 2006-2007, ο ΠΑΟΚ με πολλά προβλήματα στην πλάτη του, τερμάτισε στην 6η θέση έχοντας 45 βαθμούς, με τέρματα 32-29. Συνολικά μέτρησε 13 νίκες, 6 ισοπαλίες, 11 ήττες.

* Η χρονιά ξεκίνησε με τον Ρουμάνο Ίλιε Ντουμιτρέσκου, ακολούθησε ο Σέρβος Μόμτσιλο Βούκοτιτς και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος πήγε την ομάδα ως το τέλος της σεζόν...

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4