Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

31 Οκτωβρίου 2017

Ανοιχτοί λογαριασμοί με Γκρασχόπερς (2002)

Σαν σήμερα στις 31/10/2002 ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στη μισογεμάτη Τούμπα (κοντά στους 13.000 οι θεατές), την ελβετική Γκρασχόπερς, για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ...

Ο Δικέφαλος είχε ήδη αποκλείσει στον α' γύρο την πορτογαλική Λεϊσόες (ήττα 2-1 εκτός, νίκη 4-1 εντός), έχοντας στον πάγκο του τον Άγγελο Αναστασιάδη.
Σε ένα μετριότατο πρώτο ημίχρονο στο οποίο οι δύο ομάδες δεν απειλούσαν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία, παίζοντας ιδιαίτερα επιφυλακτικά.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Κουτσόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, ο εξαιρετικός εκείνη τη μέρα Χασιώτης πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίκτυα του Μπορέρ, γράφοντας το 1-0. 
Ένα λεπτό νωρίτερα οι Ελβετοί είχαν χάσει σημαντική ευκαιρία με τον Εδουάρδο. Αυτές οι δύο φάσεις ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει απ' το πρώτο μέρος, που αν και άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, η συνέχειά του ήταν υποτονικότατη! 
Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ πέτυχε και πάλι γρήγορο γκολ με τον Γιασεμή στο 48', αλλά στο 64' ο Χασιώτης φάνηκε να ανατρέπει τον Εδουάρδο πάνω στη γραμμή και ο Νούνιες ευστοχώντας στο πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-1, δίνοντας το έναυσμα, στους περίπου 100 Ελβετούς να πανηγυρίσουν. 
Η φάση ξεκίνησε από λάθος του Σπάσιτς στον χώρο του κέντρου... Οι οπαδοί της Γκρασχόπερς είχαν βρεθεί στη θύρα 8 (οι 80 από αυτούς) και στα επίσημα οι υπόλοιποι 20.

Στα λεπτά που ακολούθησαν, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε κοντά στο 3-1 με τους Γεωργιάδη στο 78', Οκκά στο 79' και Γιασεμή στο 82', όμως οι προσπάθειές των κυνηγών μας δεν βρήκαν στόχο.

Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του Βέλγου ρέφερι Λουκ Χιούγκε βρήκε τον ΠΑΟΚ να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς με την ελβετική ομάδα έχοντας υπέρ του το ισχνό 2-1...
Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Χασιώτης, Ουντέζε, Αμπονσά, Κουτσόπουλος (19΄ Σπάσιτς, 79΄ Σαλπιγγίδης), Φουτσίνι, Κουκιέλκα (85΄ Φρούσος), Καφές, Γιασεμή, Γεωργιάδης, Οκκάς.

Γκρασχόπερς: Μπορέρ, Σμίλιανιτς, Ταραράτσε, Εδουάρδο, Γκέρμπερ, Σβένγκλερ, Καμπάνας, Μπαρίχο (86΄ Πέτριτς), Γιάγκι, Νούνιες, Μίτρε.

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4