Η ιστορία του ΠΑΟΚ μέσα στις δεκαετίες, μέρα προς μέρα ....
Η σελιδα ανοίγει με ανακατεύθυνση (σε Desktop Mode) στο "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ" το οποίο ενημερώνεται καθημερινά.

09 Οκτωβρίου 2017

Φιλική τεσσάρα -με ρεζέρβες- στη Λέφσκι! (1998)

Σαν σήμερα στις 9/10/1998, ο ΠΑΟΚ έδωσε στη Θεσσαλονίκη ένα φιλικό παιχνίδι με την βουλγάρικη Λέφσκι Σόφιας...

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Καλαμαριάς με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής και σε αυτό ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς αναπληρωματικούς, αλλά και παίκτες της ομάδας Νέων.

Αυτό συνέβη γιατί απουσίαζαν οι διεθνείς Φρατζέσκος, Νάγκμπε, Κομίνχες και για διάφορους λόγους οι Κατσιαμπής, Βελλής, Κολομπούρδας, Μαριφαλίεφ, Μπάντοβιτς (σε δυσμένεια οι δύο τελευταίοι)...

Στο πρώτο 45λεπτο η αναμέτρηση είχε εξαιρετικό ρυθμό η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο περιοχές και όσοι την παρακολούθησαν χόρτασαν γκολ και θέαμα! 

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε μόλις στο 3' με τον Αυστριακό Ντίτμαρ Μπέρτχολντ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής (δοκάρι και μέσα). 

Οι Βούλγαροι ισοφάρισαν στο 7΄με βολίδα του Αλεξάντροφ που δεν μπόρεσε να σταματήσει ο Αργυρίου και στο 17' είχαν δοκάρι με τον Ντόνεφ...
Στο 20' ο Βρύζας βρήκε δίχτυα και με το 2-1 υπέρ μας οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. 

Ο Βρύζας και πάλι στο 58' αφού απέφυγε δύο αντιπάλους σημείωσε το 3-1, στο 70' ο Βασάρας δεν έδωσε το πέναλτι σε ανατροπή του Λαζάροφ, ενώ στο 75' ο Τάκολα μετά από προσπάθεια του Νάστου, διαμόρφωσε το σκορ στα επίπεδα του 4-1! 

Ο σκόρερ πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του, μπροστά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, στέλνοντας φιλιά στον κόσμο, αλλά και μήνυμα στον τεχνικό της ομάδας που ξεκάθαρα δεν τον υπολόγιζε ως τότε! 

Το τελικό 4-2 γράφτηκε στο 78' με σουτ του Στόιλοφ. Η παρουσία κάποιων παικτών μας δεν πέρασε απαρατήρητη και από τον κόσμο που βρέθηκε στην Καλαμαριά, καθώς αποθεώθηκε ο Μίρκο Τάκολα (είναι τρελός ο Ιταλός!), ενώ πολύ καλά τα πήγαν και οι Βρύζας - Νάστος! 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Αργυρίου (46' Θέmελης, 77' Ψωμιάδης), Σαμαράς (46' Αποσέρκογλου), Ολιβάρες (46' Κωνσταντινίδης), Τάκολα, Κουλακιώτης (46' Παστός), Λαγωνίδης, Μπέρτχολντ (46' Νάστος), Καπετανόπουλος (46' Ζαφειρίου), Τουρσουνίδης (46' Μαχαιρίδης), Κυριακίδης (58' Σαλπιγγίδης), Βρύζας (65' Ετόγκ Πατρίκ).

Λέφσκι: Σεϊτάνοφ, Ντιμιτρόφ, Γκοσμποντίνοφ, Ραντουνάοφ, Βασίλιεφ, Στόιλοφ, Ντόνεφ, Αλεξάντροφ, Γιακιμένγκο (76' Τομπουζένκο), Νικόλοφ, Λαζάροφ.

Δηλώσεις Αναστασιάδη: "Ήταν ένα καλό παιχνίδι και έμεινα ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Η ομάδα διαθέτει πολλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις και θα μας βοηθήσουν στο πρωτάθλημα που είναι μακρύ".

Share:

Translate

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter

Οι Ασπρόμαυρες Ιστορίες ξεπέρασαν τις 5.300!

Το αρχείο των Ασπρόμαυρων Ιστοριών, ξεπέρασε αισίως τον αριθμό 5.300...

Aρχεία

YouTube Channel
FaceBook
Instagram
Twitter
Copyright © ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Basic Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com | Edited and Developed by Zorro4